O2 Kačička
O2 Kačička
Neviem či ste si všimli ale v O2 davaju teraz kačičky jedine co musite spravit je zahrat si hru http://minihry.azet.sk/?&idGame=1666 chytit vsetkych 5 vyhod a potom poslat len formular kde si chcete kačičku vyzdvihnut ja som si bol vcera v ESC v BB Kačka je celkom v pohode a dokonca ma prekvapilo ze sa ani nepotopila ked som ju polozil do vody 
Vybrala si si predajnu, kde si to vyzdvihnes? Tam si vyberies konkretnu pobocku, ja by som neriskoval a siel priamo do vybranej.Pantinela napísal:Aj ja budem mať kačičku![]()
Ešte otázočka: To si môžem ísť po ňu do hociktorej pobočky v danom meste, teda keď ich tam je viacero?
Slayter napísal:Vybrala si si predajnu, kde si to vyzdvihnes? Tam si vyberies konkretnu pobocku, ja by som neriskoval a siel priamo do vybranej.
Aha no lebo ja som si vyberal Bratislavu a tam boli konkretne pobocky tak som nevahal a vybral som mne najblizsiu.Pantinela napísal:Ja som si vybrala ako mesto Banskú Bystricu, ale asi som si nikde nevšimla, do ktorej pobočky mám ísť
V tvojom pripade asi tym padom mozes ist kam chces
Podla toho kde si si vybral, ale ked tam skocis tak nic nestratis, aspon zistis aktualny stav kaciciek a ked nebudu mat tak ta informuju.Clean_Up napísal:Tiež som vyhral kačku, heh. Môžem si ísť pre ňu hneď, alebo kedy? Boli ste už pre ňu niekto? To tam mám dôjsť a povedať, že chcem kačku?
-
webmasterr
Medium Professional