Obchodovanie na burze
Obchodovanie na burze
Ahojte, chcel by som sa spytat ci uz niekto skusal obchodovat na burze alebo sa niekto tomu aj priamo venuje. Ja teraz zacinam a chcel by som vediet par rád. Zacal som tu neviem ci je to dobra stranka a ako je to velmo realne ale aj tak to vypada lakavo a zaujimavo burza | Plus500.com
www.plus500.com/sk , hlavne ma zaujima ci ste to skusali, ci sa tomu niekto venuje naplno a kolko uz ste zarobili. dakujem
www.plus500.com/sk , hlavne ma zaujima ci ste to skusali, ci sa tomu niekto venuje naplno a kolko uz ste zarobili. dakujem
-
javatar
Hardcore addict
Re: Obchodovanie na burze
nemyslim ze sa to dnes uz oplati - treba tomu venovat velke mnozstvo casu aby clovek nadobudol dostatok vedomosti a schopnosti na uspesne obchodovanie na burze
vacsina "obchodnikov" na burzach su uz dnes pocitace - ziaden obchodnik totiz nedaval dlhodobo take dobre vysledky ako dobre naprogramovany system...
sam som uvazoval nad naprogramovanim vlastneho bota - no ten prvy bod (poznat zakony burzy) a nasledna matematicka narocnost ma odradila (a to mam matiku rad)
vacsina "obchodnikov" na burzach su uz dnes pocitace - ziaden obchodnik totiz nedaval dlhodobo take dobre vysledky ako dobre naprogramovany system...
sam som uvazoval nad naprogramovanim vlastneho bota - no ten prvy bod (poznat zakony burzy) a nasledna matematicka narocnost ma odradila (a to mam matiku rad)
no neviem, či práve PLUS500 je tá najvhodnejšia platforma...
a vies o nejakej lepsiej? kvalitnejsie? preco sa ti to nepozdava?
//autoeditácia príspevku (14 Sep 2011, 16:55)
daju sa zarobit celkom pekne peniaze, ale chcel by som vediet kto sa tomu venuje naplno, a na aych serveroch
//autoeditácia príspevku (14 Sep 2011, 16:55)
daju sa zarobit celkom pekne peniaze, ale chcel by som vediet kto sa tomu venuje naplno, a na aych serveroch
tiez s tym chcem zacat ..myslim si ze ak tu je niekto komu sa na tej burze dari alebo s forexom tak sa s tym moc nepochvali n...ja som rozmyslal ze najlepsie je nakupit komodity .diamanty odkedy su na trhu nikdy nestratili na cene len rastli ,samozrejme ze diamanty su pre zaciatok velmi nerealne.Zlato tak isto pozeram cenu zlata zlato nikdy nestrati hodnotu a rastie hodnota zlato ma hodnotu uz niekolko tisicky rokov.. no to je obchod na ktory potrebujem velky zaciatocny kapital kedze mi banka nepozicia na kolko som neni vlastnik ziadnej nehnutelnosti.. jedine ze by to niekto poradil s akciami jednotlivych akciovych spollocnosti
dá sa to ale musíš aj vedieť do čoho investovať čo vieš že bude stúpať nie že nakúpiš kraviny a potom to pojde iba dole to sa neoplatí na plus500 sa dá zarobiť ale treba to neustale sledovať napr na mobile teda niečo s androidom alebo winmobile jeden čo robí so mnou v robote to ako má skoro stale pustene a vie čo bude stúpať a čo klesať ked to odsleduješ tak sa ti to oplatí ale zasa ak kúpiš malo teda 1-2 tak to sa vobec neoplatí na to nezarobíš nič ak teda si začiatočník najprv by si mal skúsiť demoúčet a najprv to sledovať čo a ako sa pohybuje ale treba si občas prečítať aj web čo ide na burze a čo nie
-
tomasito13
Star
- Kontaktovať používateľa:
Predtym ako sa rozhodnes "investovat" by som ti odporucil si trosku si nastudovat literaturu a vzdelavat sa v tomto obore. Predsa len keby to bolo take jednoduche ze ides na stranku pokupujes nejake akcie, komodity, indexy, atd a zbohatnes tak by to robil kazdy. Skus si prestudovat stranku a forum www.ako-investovat.sk aby si sa aspon trochu dostal do obrazu.
S cim konkretnym by si chcel obchodovat? Akcie, komodity, forex?
Ak forex, napis mi SS, poradim ti vyhodnejsie platformy, aj pre zacinajuceho obchodnika. Co sa tyka zlata, neradim Vam investovat do toho =)
Ak forex, napis mi SS, poradim ti vyhodnejsie platformy, aj pre zacinajuceho obchodnika. Co sa tyka zlata, neradim Vam investovat do toho =)
No ja som si dakedy taký úvod k tomu obchodovaniu prečítal, ale je to teda dosť a ako hovorí javatar treba tomu venovať strašne veľa času. Mal som spolubývajúceho čo sa tomu venoval a ten keď prišiel z práce domov tak okrem sprchy a jedenia sedel iba za PC do noci a sledoval to. A samozrejme, že na tom nejak nebohatol.
Všetci tu píšete, že klesá a padá cena a tú klasickú poučku kupovať keď je lacné, predávať keď je drahé.
Na burze sa dá zarábať aj keď akcie padajú. Nepamätám si ako presne to už fungovalo, ale na začiatok mi to všetko prišlo nenormálne zložité.
Všetci tu píšete, že klesá a padá cena a tú klasickú poučku kupovať keď je lacné, predávať keď je drahé.
Na burze sa dá zarábať aj keď akcie padajú. Nepamätám si ako presne to už fungovalo, ale na začiatok mi to všetko prišlo nenormálne zložité.
-
tomasito13
Star
do forexu by som nesiel a ked tak len na demo aby si zistil co a ako funguje...
begbeee
Kto ide na burzu s tym, ze kupuje ked je lacne, predava ked je drahe nedopadne dobre. Je to velmi relativne a treba mat vela informacii, samozrejme nie z noveho casu, pretoze ak nieco padne, neznamena ze sa to este vrati naspat.
Kto ide na burzu s tym, ze kupuje ked je lacne, predava ked je drahe nedopadne dobre. Je to velmi relativne a treba mat vela informacii, samozrejme nie z noveho casu, pretoze ak nieco padne, neznamena ze sa to este vrati naspat.
tak ja mam v demo rezime na plus500 zarobene cez 12 tisic eur , idem skusit na ostro 
-
Holubar
Darca
Teraz nie je velmi dobre obdobie pre ostre zaciatky. Na trhoch vladne akurat panika a obrovska volatilita. Len za posledne 2 tyzdne som stratil cca 20% z tohtorocneho zisku a to som ani nebol v nejak velkych poziciach. Tak hlavne opatrne, nech vykrocis tou spravnou nohou 
dufam ze zaciatocnicke stastie mi bude priat
, mne sa zatial dari zarabat v demo rezime bez dakych vecsich problemov, tak snad mi to vydrzi,, ale budem rad ked sem bude niekto prispievat kto sa tomu fakt venuje dlhsie ako ja, rad si necham poradit a nacim sa novym veciam
demo je dobra vec, lenze je obrovsky rozdiel medzi demom a realom hlavne zo strany psychiky, ale sak to uvdis sam ked prejdes na realny 
/odporucam ti skor demo od nejakeho brokera co ma metatrader
/odporucam ti skor demo od nejakeho brokera co ma metatrader
ten metatrader je co?? prosim rozpiste mi to?? ako jasne ze je to rozdiel, predsa ide tam o vlastne peniazky a nie co fiktivne,, ale pokial je natom moznost zarobit tak preco nie
ja robím v plus500 len s komoditami a za 4 hodinky som zarobil 7000 eur ..takže neviem či sa to oplatilo...
neradím poradcov a brokerov nakoľko len radia za dobre platené peniažky, keby sami dobre vedeli to, čo "ukazujú" resp "predávajú" dávno by sa vykašľali na nejaké radenie a sami by investovali do toho, čomu veria a už by dávno kysli na pláži...takže takýmto človekom neverím, pretože za dobrú cenu akože poradia kam je dobré investovať, ale sami to nespravia...
na začiatok si len treba dobre naštudovať technickú analýzu, vedieť čo znamenajú všetky trendy a grafy a potom začať najlepšie s pozičným obchodovaním na max týždenných grafoch alebo riskovať a nechávať to na náhodu
neradím poradcov a brokerov nakoľko len radia za dobre platené peniažky, keby sami dobre vedeli to, čo "ukazujú" resp "predávajú" dávno by sa vykašľali na nejaké radenie a sami by investovali do toho, čomu veria a už by dávno kysli na pláži...takže takýmto človekom neverím, pretože za dobrú cenu akože poradia kam je dobré investovať, ale sami to nespravia...
na začiatok si len treba dobre naštudovať technickú analýzu, vedieť čo znamenajú všetky trendy a grafy a potom začať najlepšie s pozičným obchodovaním na max týždenných grafoch alebo riskovať a nechávať to na náhodu
teraz to hovoris tak ze za 4 hodiny si zarobil 7000 € a ako keby to bola strata casu. ako dlho sa tomu venujes?? aky bol tvoj pociatocny vlklad?
ked si tolko zarobil za taku kratku dobu tak to si king, to si siel na istotu ??
ked si tolko zarobil za taku kratku dobu tak to si king, to si siel na istotu ??
Neverím, že to zarobil na reále, skôr išlo o demo. Alebo sa mýlim faktor_xx? Napíš o tom viac, myslím, že nie som jediný koho to zaujíma.
Jasne ze trepe a islo len o fiktivne peniaze.