Ked sa ti to paci tak neries ci sa to paci aj ostatnym. Tak ako pisal uz heker, plno ludi si oblecie stary oblek, lebo si myslia, ze to stale vyzera dobre. A nik ich za to neukamenujeeaten napísal:Jo, modry oblek s hnedymi doplnkami sa aj mne velmi paci, ale obaval by som sa, ze coskoro to vyjde z mody a oblek bude prakticky nepouzitelny
Oblek
-
AllGoneDead
Medium Star
Re: Oblek
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
eaten, guess: opasok s plnou prackou je vystrelok poslednej doby, pred rokmi to nebolo, nema to ziadny historicky zaklad a ani opodstatnenie... na neformalne udalosti je ok, ja to tiez beriem, ale do formalnych urcite nie... uz len z principu, ze opasok ma byt v prvom rade nenapadny, nezdobeny a ja si neviem nenapadny predstavit opasok s plnou prackou, hoci by bol aj hladky a matny, ze je nenapadny... a okrem farby, materialu a pracky sme este zabudli na jednu vec - opasok ma byt zapnuty na tretiu dierku 
-
guess.whoo
Redeemer
hmm uz si veru nespominam, ze na ktoru dierku som ho mal zapnuty, ale mal pracku velmi uzku a splyvajucu s farbou nohavic
-
RATZINGER666
Darca
dierku vies zmenit jednoducho, kedze moderny opasok sa da skratit... pracka nemusi byt nejaka superuzka, hrubka opasku by ale nemala presiahnut 35mm...
-
RATZINGER666
Darca
spravidla to nebude opasok urceny na tie najformalnejsie spolocenske udalosti
-
RATZINGER666
Darca
tu nejde teraz o dierky, ale o ucel, na aky ho vyrobca vyrobil... bonton nerozlisuje znacky, ceny a modnost spracovania... sako z vlny od neznameho vyrobcu, ktore cloveku sedi, bude vzdy znamenat viac ako nejake umelinove, hoci znackove a v cene niekolkych stoviek eur... okrem toho tato znacka ma mnozstvo skor prezdobenych opaskov s velkym napisom, co nie je uplne vhodne a napriek ich cenam samozrejme nemozu byt vhodne do oblekov vsetky... na menej formalne udalosti s tym samozrejme az taky problem nie je...
Ja mám oblek za 200euro (plus teda topánky za 100 a košelu za 50) a na stužkovej vyzeral môj oblek asi najlepšie. Nezameriaval by som sa na tvojom mieste tak veľmi na cenu ale skôr nato ako ti oblek sedí
btw Pako Lorente má super výber košiel, veľa to spraví akú košelu dáš do obleku. Ja som sa najprv tiež smial ale potom popri skúšaní som zistil že je to 100%tná pravda, je to škoda pokaziť dojem z pekného obleku obyčajnou košelou.
Ale zase je to obdobie, kedy dosť môže využiť oblek.. do polroka má písomne maturity, ústne maturity.. a potom prijímačky na VŠ, následne skúšky na VŠ.. ak niekto nejde na VŠ, oblek môže využiť na prijímacie pohovory do zamestnania. 
-
hojko
Site Admin
Alain Delon, Pietro Filipi, Sencor. Tieto česko-slovenské značky sa iba tvária, že sú západné
http://fici.sme.sk/c/20147242/alain-del ... padne.html
http://fici.sme.sk/c/20147242/alain-del ... padne.html
-
RATZINGER666
Darca
dobry clanok, ale je to pomerne znama vec, najma pri spolocenskom obleceni, kedy jednoducho slovensky znejuce znacky nepredavaju 
-
nejakymarko
Addict
Páni, potrebujem poradi.
O mesiac ma čakajú obhajoby diplomovej práce a tak by bolo vhodné si na túto príležitosť zadovážiť nový, dobre padnúci oblek. Cenovo by som sa chcel vojsť do nejakých približne 500 eur za komplet (sako, nohavice, košeľa, opasok, kravata, topánky). Je to cena, za ktorú sa dá kúpiť nejaký slušnejší oblek (vlnený), alebo je ten rozpočet malý? Obzerali by ste sa po osvedčených výrobcoch typu Blažek a podobne, alebo by ste skúsili nejakých lokálnych predajcov? Poradili by ste mi nejaké konkrétne predajne, prípadne výrobcov?
Vdaka
O mesiac ma čakajú obhajoby diplomovej práce a tak by bolo vhodné si na túto príležitosť zadovážiť nový, dobre padnúci oblek. Cenovo by som sa chcel vojsť do nejakých približne 500 eur za komplet (sako, nohavice, košeľa, opasok, kravata, topánky). Je to cena, za ktorú sa dá kúpiť nejaký slušnejší oblek (vlnený), alebo je ten rozpočet malý? Obzerali by ste sa po osvedčených výrobcoch typu Blažek a podobne, alebo by ste skúsili nejakých lokálnych predajcov? Poradili by ste mi nejaké konkrétne predajne, prípadne výrobcov?
Vdaka
Skus obchody, ktore sa venuju oblekom. Su v kazdom vacsom nakupnom centre, v obchodoch v centre miest v nakupnej casti. V takom nakupnom centre mas velky vyber, mozes si ich skusit viacej, pripadne ti vedia z toho vyberu aj nakombinovat. Skusat, skusat a skusat.
-
RATZINGER666
Darca
ak obhajujes diplomovku, si vo veku, kedy by si si uz mohol zaobstarat oblek, ktory Ti aj cosi vydrzi a aj Ti naozaj sadne... na vlnu rovno zabudni...ak mas dost casu, skus radsej porozmyslat, ci sa Ti neoplati investovat do obleku na mieru... rozpocet to az tak nerozhodi a skor sa oplati posetrit na topankach ci opasku, tie si mozes kupit lepsie aj neskor... na obleky typu Blazek a podobne znacky radsej zabudni... este do kosele sa oplati zainvestovat, ak ziadnu nemas a beries to ako nejaky jednoliaty outfit, ktory nemienis obmienat... a vestu tam nemas zapocitanu...