Obrana proti divej svini
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
tak potom uz len "IN NOMINE PATRIS + ET FILII + ET SPIRITUS SANCTI..."pinco napísal:síce nie som divá sviňa a preto neviem aké je to utekať s krátkymi nohami cez kukuricu ako poznamenal tuto kolega vyššie, ale taký kanec vraj dokáže toto http://sport.pravda.sk/sprinter-bolt-by ... oh2008_p31
-
P3Bo
Guru wannabe
Clovek je stavany na prisposobenie sa vsetkemu , nie je vynimocny ako vyzsie spomenute zvierata.Rovnako tak okrem tychto "atletov prirody " je aj mnoho inych zvierat na tejto planete ktore su vcelku priemerne a preto obyvaju ohromne casti zemegule .pinco napísal:síce nie som divá sviňa a preto neviem aké je to utekať s krátkymi nohami cez kukuricu ako poznamenal tuto kolega vyššie, ale taký kanec vraj dokáže toto http://sport.pravda.sk/sprinter-bolt-by ... oh2008_p31
Ja by som sa vyskriabal na strom ...stara dobra taktika nasich predkov.
No ...diviak je hrozna svina
P.S:Naco je gepardovi taka rychlost ked mu ulovenu korist [priemerne] hyeny aj tak zozeru
-
Stoporko
VIP
kamarat je posadnuty diviakmi, takze pocas taborov bezne chodime diviaky vyzerat... sli sme okolo kukurice kde sa crieda krmila a chytro sme pridali do kroku - neutocili, lebo sa necitili ohrozene. Davnejsie som stretol podsvinca, matka nikde. Neuvedomil som si co mi hrozi a siel kludne dalej. Doma mi to doslo a podlomili sa mi nohy
ono prihod by sa asi naslo viac, no bude to mierny offtoppic...
p.s. k tomu linku - clovek ma oproti danym super zvieratam vyhodu v rozvinutom mozgu a uvedomeni si seba sameho.
p.s. k tomu linku - clovek ma oproti danym super zvieratam vyhodu v rozvinutom mozgu a uvedomeni si seba sameho.
-
b-boytommy
Amateur
:D:D
staci si pred vstupom na miesto kde sa zdrzuju zlomit niaky velky konar hzaostrit na kopiu a potom cuvat kluckovanim ked bude stat oproti vam
_____ myslite ze by pomohla airsoftova zbran ????:D
//autoeditácia príspevku ( 03 May 2009, 19:50 )
enechapem tomu "diviak utok neopakuje" takze potom sa pri vas iba prechazda?:DD:D:D:
//autoeditácia príspevku ( 03 May 2009, 19:50 )
enechapem tomu "diviak utok neopakuje" takze potom sa pri vas iba prechazda?:DD:D:D:
ja som strom uz splhal.. a to som ju ani nevidel iba sme ich poculi
bol som s kamosom, vyliezol som na strom ani neviem ako, on na vedlajsi. ja som mal tu smolu ze to bola borovica s dost prehnitymi konarmi, jeden sa podo mnou ulomil a ako som tak padal tak som ich sebou zobral asi 7
prezil som to, a svine nejako zahadne zmizli... strom je jedina moznost, proti svini ti nepomoze ani kver.. strelis svinu deviatkou do hlavy, a kym skape, stihne ta rozparat 
-
qwerty-xyz
darebak napísal:Predstavte si situaciu
ste v lese zbadate divu svinu ona vas pozorate na seba zoci voci diva svina sa rozobehne po vas co urobite?
Utek nepomoze ...co navrhujete?Aku obranu berte ohlad ze nemam zbrojny pas
//autoeditácia príspevku ( 03 May 2009, 23:13 )
na bicykli ujdes,viper1993 napísal:to je fakt diviak taky rychly ze by mu clovek neusiel? lebo sak keby vidim svinu tak bezim jak o zivot a to je k...a rychlo
V takej situacii by som asi aj ja rychlo vyliezol na nejaky strom a potom uz len vysypal to hnede z gati...
Cital som tu nejake uvahy o tom ze keby som mal pri sebe zbran a pod. Keby nastala taka situacia tak verim ze drviva väcsina z nas by bola taka rozklepana, ze by nevedela ako sa vola a nie to este aby este nieco riesila.
Ja som takuto sitaciu nezazil a pravdupovediac ani po tom netuzim.
Cital som tu nejake uvahy o tom ze keby som mal pri sebe zbran a pod. Keby nastala taka situacia tak verim ze drviva väcsina z nas by bola taka rozklepana, ze by nevedela ako sa vola a nie to este aby este nieco riesila.
Ja som takuto sitaciu nezazil a pravdupovediac ani po tom netuzim.
-
Betarik
Professional
tak ja ked som siel raz z hubacky z bratom domov popri potoku bola taka cesticka tak sme sli po cesta a boli tam aj kriky a zrazu sme poculi divne zvuky cim sme boli blizsie tym mi viac lepilo
a zrazu odtial vybehol diviak
myslel som si ze v tej chvilke sa pocikam ziadny strom nikde nikoho co teraz ?
diviak sa rozbehol na nas brat ho chytil za kly chvilu sa snim natahoval ja som ho kopol 2x do brucha a odisiel smutny do krikov zase a potom sme isly domkou trocha rychlejsim tempom
uz nikdy viac
spominam na to doteraz // ziadne scifi bohuzial realita no teraz sa na tom smejem ale vtedy mi vsetko jedno nebolo