Obycajni ludia

Diskusie na politické témy...
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Obycajni ludia

Príspevok od používateľa beardie »

zavidis? nepracuj pre neho...

a kutik Obycajny ludia tam isto nebol ;-)
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

Stanlezz napísal:Matovic je velmi obycajny clovek. Kedze tusim vlastni alebo proste ma vysoku poziciu v regionalnych novinach, tak sa dostal do parlamentu. Tieto noviny som roznasal, mal som to ako brigadu, vzdy na zadnej strane novin bol politicky kutik nazvany "Obycajny ludia". Vzdy som sa na tom bavil, lebo jedine co Matovic robil, bolo to, ze nadaval na vtedajsiu vladu. Uboho im nadaval. Potom ku novinam pribudol nejaky letak, ktory sme museli vhadzovat do schranok, inak nam nedavali peniaze. Ak roznasac nedal ten letak do schranky a nejaky "obycajny clovek" z vchodu to nahlasil do redakcie, tak nam to proste nezaplatili za tie letaky. Treba vsak uznat ze nie vzdy sa nedalo dostat do kazdeho vchodu a vhodit to do schranky - vidiet ze pan obycajny Matovic v zivote neroznasal, ked nam dal takuto podmienku. Dalej to pokracovalo tak, ze sme roznasali nejake letaky, kde sa mali "obycajni ludia" z vchodov podpisat. Uz si nepamatam ucel.

Netreba sa teda divit, ze sa pan obycajny Matovic dostal do parlamentu (ako sa na ich stranke pise):

Takze "oblbol" dost vela ludi.
ako to myslis oblbol mozes to upresnit?inac kedysi tam bol clanok ze jednej pani co roznasala noviny aj s detmi,ze jej podpalili auto alebo take nieco..nevies o tom nieco ci je to pravda?
ven0m
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ven0m »

Mne sa strasne paci ako kazdy nadava ako nic nevie je sedlak, diletant, blb, kreten, atd atd. A to kolko diletantov, sedlakov, blbcov a dotlacenych ludi tam v tej vlade a na roznych postoch sedelo pred nim nikoho asi uz nezaujima. To ze rozkradalo, rozkrada sa a urcite sa s tym neprestane je nam asi vsetkym jasne. Ale ked sa bude im snazit klepnut po prstoch co i len jeden clovek, tak nech tam pre boha je.

Ale to ze je konecne navrh na obmedzenie poslaneckej imunity a presiel do 2 citania (presne sa v tom neorientujem, pardon mi) a je to ich (OL) zasluha, to nikoho netrapi vsakze.

By ma zaujimalo kto si aspon precital program OL ?
beardie
Redeemer
Redeemer

je to aj ich zasluha, Sulik to ma v referende
ven0m
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ven0m »

beardie napísal:je to aj ich zasluha, Sulik to ma v referende
To by tam muselo prist 50,00001 percenta volicov. A uz vidim slovac ako sa tam hrnie (bohuzial)
skuki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa skuki »

Je to v programovom vyhlásení vlády takže zásluhu by som nepripisoval OL ale všetkým stranám vládnej koalície. Včera som sa pekne zasmial, ako Fico do médií povedal že prečo si radšej nepočkáme na referendum a potom o tom rozhodneme? Teto je celý jeho postoj v plnej kráse. Vie že referendum nebude platné...
Stanlezz
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Stanlezz »

beardie napísal:zavidis? nepracuj pre neho...

a kutik Obycajny ludia tam isto nebol ;-)

Povedz mi co mu mam zavidiet? :D Si ma pobavil. Pokial viem, nikdy som pre neho nepracoval.
A nechytaj ma za slovicka, dobre? No tak som sa pomylil, no a co? Ked nemas co napisat, tak radsej nic nepis. ;)
Son-Goku napísal:ako to myslis oblbol mozes to upresnit?inac kedysi tam bol clanok ze jednej pani co roznasala noviny aj s detmi,ze jej podpalili auto alebo take nieco..nevies o tom nieco ci je to pravda?
Tak on tam, pokial som roznasal, nepisal nic nove, len nadaval na vtedajsiu vladu, ako som uz napisal. Je mozne ze potom, ked uz sa blizili volby tam nieco pisal, ale o tom uz neviem. Este som zabudol dopisat, ze tie letaky s podpismi tlacili este davno pred volbami, nevidim zmysel. Dalej som zabudol dopisat, ze ked som sa snazil dostat do vchodov, aby som tie letaky dostal do schranok, tak mi ludia hovorili ze odpad patri do kontajnera, ze ich mam hodit tam - to je len dodatok k tomu predchadzajucemu, len taka zaujimavost.
A o tej zene nic neviem, kde sa to pisalo?
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

Či bude platné, alebo nebude môžeme dnes asi len tipovať. Ani úspech strany SaS sa nečakal 12% tný a predsa. Témami je pre spoločnosť určite zaujímavé. Navyše SaS ho iniciovala práve preto, že na základe výkladu troch ústavných právnikov verí v jeho záväznosť. Samozrejme môžno z toho nič nebude, resp. pravdepodobne. K charakteru poslancov SmeruSD len toľko, že svoj postoj ukázali jednak pri imunite, a jednak pri pôžičke Grécku, kde napriek tomu že Róbert Fico a Počiatek túto pôžičku podpísali, celý klub Smeru zbabelo vytiahol hlasovacie karty a nehlasoval. Nakoniec "za" hlasoval jeden poslanec z KDH.
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

bobormako : Nepochopia čo si tým chcel povedať, lebo sa riadia niečím takým ako : ak nadávaš na túto vládu si s minulou. Takže tak.
beardie
Redeemer
Redeemer

Stanlezz: ked roznasas Matovicove noviny, tak ta plati on, mozno to ide cez inu spolocnost, ale peniaze su to jeho
Napísať odpoveď