Ockovanie Covid-19
Re: Ockovanie Covid-19
Predpokladam, ze papier o ockovani je na nic, tym sa mozes preukazat v restauracii. Ako je u, spomenute, je to papier z tlaciarne s peciatkou, ktoru tiez vytlacis. Ak vsak mas uz QR kod a si zapisany v NCZI, pritom ockovany nie si, tak to je uz ten vacsi problem. Napokon taku davku mohol dostat clovek typu Fico, ktory krici, ze sa ockovat neda a v skutocnosti noze byt ockovany (to som uviedol ako modelovy priklad).
No realne by som tipoval ze to funguje tak, ze lekar alebo niekto kto ma na to opravnenie zada do NCZI systemu ze niekto je ockovany pritom realne ockovany nebol. Potom ked sa takyto clovek dostane do nemocnice tak v systeme je evidovany ako zaockovany a do statistik pojde ako zaockovany hospitalizovany.
-
Daniel9911
Professional
čo sa týka tých testov na protilátky boli ste, už niekto reálne na ten test po očkovaní ? tak zo zvedavosti ako natom ste ? Ja tiež rozmýšľam, síce to je celkom pekný peniaz ale tuším Všeobecná má kupón nato zľavu 15% z celkovej ceny testu.
K comu ti to pomoze? Tretiu davku aj tak skor nedostanes skor ako o 6 mesiacov. Navyse, ak nespadas do rizikovej skupiny, tak sa mozno ta davka dostane k tebe za 9 az 12 mesiacov. Takze si myslim, ze vyhodis len peniaze, dozvies sa hodnotu protilatok, ale to je tak vsetko.
K tým protilátkam, vie niekto, aké majú byť ich minimálne hodnoty, aby bol človek odolný? Nikde som sa nepregooglil k nejakým hodnotám. Kamarát si dal spraviť test po 6mesiacoch od druhej dávky a vyšlo mu S-COV-2S v hodnote 1240 U/ml (2x očkovaný, oficiálne nikdy pozitív)... očkované kolegyne mu vraj mali okolo 300-400 U/ml.
-
Daniel9911
Professional
heker: ničomu to nepomôže len, ma zaujíma hodnota
brm : ja som našiel článok na pluske , a tam píšu, že na ochranu stačí 1 U/ml
https://www1.pluska.sk/rady-a-tipy/test ... e-zistenie
brm : ja som našiel článok na pluske , a tam píšu, že na ochranu stačí 1 U/ml
https://www1.pluska.sk/rady-a-tipy/test ... e-zistenie
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Tieto hodnoty známe ešte nie sú.brm napísal: 10 nov 2021, 13:07 K tým protilátkam, vie niekto, aké majú byť ich minimálne hodnoty, aby bol človek odolný? Nikde som sa nepregooglil k nejakým hodnotám.
Hmm.. tak to by možno aj sedelo, lebo na tom papieri mal aj niečo takéto:
Niekde na českom webe som našiel článok ako český exminister Prymula chcel stanoviť minimálnu hodnotu 200 AU/ml - neviem, čo tam znamenalo to Ačko pri jednotke.
mnozstvo klesa a stupa s (ne-)vystavenim sa virusu, nic to nehovori o imunitebrm napísal: 10 nov 2021, 13:07K tým protilátkam, vie niekto, aké majú byť ich minimálne hodnoty, aby bol človek odolný?
Dá sa podľa čísla CovidPassu zistiť pozitivita? Na internete.
Áno, prihlásiš sa s covid passom na https://covidforms.nczisk.sk/covid-19-v ... ent-gc.php a tam si pozrieš akutálne covid preukazy - medzi nimi by mal byť aj výsledok PCR/Ag testu. Môže tam byť spozdenie pár dní. Na prihlásenie musíš overiť PIN kód z mobilného čísla, ktoré je prepojené s daným covid passom.
Ale test mi robili včera po 14:30..v noci mi výsledok testu neprišiel.
Autoeditácia príspevku po 6 min 46 sek:
Buď máte tajnosti, alebo dôveru. Naraz to však nejde...
https://m.facebook.com/kalinakerik/vide ... _GK0T-GK1C
Autoeditácia príspevku po 6 min 46 sek:
Buď máte tajnosti, alebo dôveru. Naraz to však nejde...
https://m.facebook.com/kalinakerik/vide ... _GK0T-GK1C
Ak si bol na PCR, tak ti pride vacsinou a, na dalsi den. Ak si bol na AG, tak chodi do pol hodiny. Okrem toho vysledok pride aj na mail.
Už viem ako je to, teraz sa čaká dlhšie a áno, príde aj v prípade pozitivity SMS a aj e-mail..potom na 2. deň volajú, ak je pozitívny. Mne dnes ráno pred deviatou volalo neznáme číslo, no potom som zistil, že nie z NCZI.
SMS aj email chodi vzdy - aj v pripade negativneho, aj pozitivneho vysledku. AG testy sa vyhodnocuju na mieste. PCR testy v laboratoriu, preto to trva dlhsie.
Kamarátkin oco bol pozitívny v druhej vlne. Vravel, že ak mu klesnú protilátky, tak sa dá zaočkovať. Bol pred nedávnom na protilátkoch a mal 80U/ml a vraj hodnota od ktorej sa považuje, že má protilátky je 100. Teda mu odporučili aby sa zaočkoval. Či to je naozaj presne tak neviem, ale aj podľa toho screenu čo si dával nižšie usúdzujem, že ta hranica bude možno niekde od 80 - 120, teda ak máš cez 1000, tak je isto v pohodebrm napísal: 10 nov 2021, 13:07 K tým protilátkam, vie niekto, aké majú byť ich minimálne hodnoty, aby bol človek odolný? Nikde som sa nepregooglil k nejakým hodnotám. Kamarát si dal spraviť test po 6mesiacoch od druhej dávky a vyšlo mu S-COV-2S v hodnote 1240 U/ml (2x očkovaný, oficiálne nikdy pozitív)... očkované kolegyne mu vraj mali okolo 300-400 U/ml.
Ľudia, mate info ako dlho som "oficiálne" za očkovaný po druhej dávke? Keďže po novom Nemecko, Rakúsko a aj Slovensko(?) zaviedlo vstup do reštik atď. len očkovaným? V Januári plánujem prísť na 3 týždne na SK, a akurát v polovičke mi to vychádza na 6 mesiacov po 2. dávke. A niekde som počul, že je to práve tých 6 mesiacov.
Na Slovensku si stále plne zaočkovaný 12 mesiacov po druhej dávke. Ale do januára je ďaleko a všetko sa môže zmeniť.
Tie príbehy zdravotníkov sú dobré.
Dnešní perla z práce.
Chlapec, 30 let, výzva - asi si aplikoval pervitin, více nelze zjistit.
Na místě chlapec, evidentně nastřelenej jak debil.
Príběh: Propustili ho z vězení, jeho milá mu způsobuje trápení. V 6 ráno na ubytovnu přisli neznámí lidé, dali mu sáček s neznámou drogou. Chlapec si to vpálil do žíly, ale efekt byl divnej a neodpovídal efektu pervitinu, protože ten zná, jelikož ho užívá dlouhodobě. Teď ho bolí na hrudi a špatně se mu dýchá.
Na dotaz, jestli je očkovanej odpovídá že ne.
Další dotaz - jaktože nejsou vězni očkováni? Prej so mohli vybrat jestli jo nebo ne.
Závěrečný dotaz - proč se neočkoval on? Odpovídá zcela vázně: "Já jsem si nechtěl píchat nic škodlivýho."
Závěr..... Začínám psát knihu, protože tohle trumfne i Deníček moderního fotra!
P.S. Když jsem tohle předával ve fakultce, vyhrál jsem "debila dne" už v 6 ráno ❤ (Doktorka si to musela číst asi 3x, než uvěřila)
https://www.facebook.com/jan.tvrznik/po ... 5433935834
jop, príbehy zdravotníkov sú naozaj fajn. Ja počúvam podcasty Doktor má Filipa - zatiaľ som v marci, keď ten lekár slúžil na urgentnom príjme v covidovej nemocnici. Celkom zaujímavé postrehy o ivermektínových fanatikoch s dokatovanou pečeňou - vtedy to akurát letelo.
Inak za včerajší deň niečo cez 5000 prvoočkovancov. Naposledy nad 5000 bolo 20. augusta. Za posledných 5 dní dvojnásobné množstvo oproti predchádzajúcim týždňom. Tie novoohlásené opatrenia nakopne omnoho viac ľudí ako nejaká lotéria.
Inak za včerajší deň niečo cez 5000 prvoočkovancov. Naposledy nad 5000 bolo 20. augusta. Za posledných 5 dní dvojnásobné množstvo oproti predchádzajúcim týždňom. Tie novoohlásené opatrenia nakopne omnoho viac ľudí ako nejaká lotéria.