Ockovanie Covid-19
Re: Ockovanie Covid-19
28 dni, teda 4 týždne
ak ta tato znoska nezmyslov pobavila, tak si este vacsi blb, ako som si myslel...
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Ak ta pobavia klamstva, zavadzanie a ciernobiele videnie sveta...
Plné čakačky v každom okrese s automobilkou....
Prázdne čakačky v každom okrese s nulovou infraštruktúrou a vysokou nezamestnanosťou..
Ako pekne to kopíruje!
Prázdne čakačky v každom okrese s nulovou infraštruktúrou a vysokou nezamestnanosťou..
Ako pekne to kopíruje!
Nechápem tú stránku náhradníci. Každý okres akože nedostupný okrem BB ???
Pokiaľ viem, nahradnici.sk sú od začiatku zriadení BB samosprávnym krajom - mohli sa tam registrovať iba obyvatelia z BB kraja. Podľa tej stránky však asi je snaha o zjednotenie, no asi im to nejde podľa predstáv.
KE kraj má funkčných náhradníkov cez ockovanieksk.sk, niečo som videl myslím aj TN a BA kraj, ale už nepamätám.
KE kraj má funkčných náhradníkov cez ockovanieksk.sk, niečo som videl myslím aj TN a BA kraj, ale už nepamätám.
Kopíruje ako čo ? neviem nájsť žiadnu súvislosť. Pretože Prešov je napr. pekná diera, pritom čakačka aj očkovanosť je tam slušná. Naopak napr. Košice nič moc, pritom tam je zasa nízka nezamestnanosť... Jedine čo tak sedí je rimavská sobota a BA, ale to je asi tak všetkobrm napísal: 25 máj 2021, 8:30 Plné čakačky v každom okrese s automobilkou....
Ako pekne to kopíruje!
po-et-akate-ov-na-1-d-vku.png
zaočkovanosť.jpg
nezamestnanost_jun_2020-768x538.jpg
c7d42d9acd95792011c9e24c1677c33046d5e21c.png
kamos sa dnes registoval v ramci trencianskeho kraja a smska mu dosla behom par minut na tento stvrtok, takze kto si chce spravit vylet do Piestan, ma moznost
No ja tušim tú registráciu zruším a vytvorím to nanovo. Lebo čakám už vyše mesiaca. Ktovie či nie som ten, čo čaká na prvú dávku AZ. 
Tak konečne som po mesiaci dostal termín na Modernu (prihlásený v NR, SA, HC, ZM) v Trnave. Trošku odveci, keďže som sa tam nehlásil
Staršia manželka stále nič.
Akurát mi prišiel termín na sobotu v Trnave (pfizer). 
a preregistrovaval si sa alebo ta len nebesia vypoculi?
Hľadal som práve ten pin, keď mi prišla SMSka. 
butterfly effect
LOL keby ta SMS prisla o trochu neskor tak uz by to bola jasna tutovka ze preregistrovanie pomaha 
Náhradníci bojte sa, prichádza Sputnik. Snáď zároveň spustia aj výber preferovanej vakcíny pri registrácii.
Keďze internety boli plné "ja chcem iba Sputnik", tak som zvedavý, koľko ľudí si to naozaj nechá pichnúť. Tipujem, že nevyčerpáme ani tých 200,000 dávok. Fejkové profily na očkovanie nechodia.
https://www.aktuality.sk/clanok/894212/ ... lila-vlada
https://www.aktuality.sk/clanok/894212/ ... lila-vlada
Paci sa mi Lengvarskeho pristup. Jasne hovori Sputniku nie ale chape ze je on zaujem je tak bude suhlasit so spristpnenim.
Aspon sa ukaze to fiasko ze sa neminu ani aktualne zasoby a Matelko sa asi od hamby prepadne alebo neviem co
Aspon sa ukaze to fiasko ze sa neminu ani aktualne zasoby a Matelko sa asi od hamby prepadne alebo neviem co