Ockovanie Covid-19
Re: Ockovanie Covid-19
Dnes bolo v TN na Markíze, že zaočkovaný má 10X nižšiu šancu, že prenesie Koronu na niekoho iného.
14:05 SLOVENSKO - Expremiér Igor Matovič je už zaočkovaný prvou dávkou neregistrovanej vakcíny Sputnik V. Informoval o tom na sociálnej sieti.
Čítajte viac: https://domov.sme.sk/c/22709113/koronav ... l?ref=njct
Čítajte viac: https://domov.sme.sk/c/22709113/koronav ... l?ref=njct
Ten debil sa dal zaočkovať len preto, aby mal dôvod si napísať jeden srdnatý statusík
Ulavilo sa mu 
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
mne k tomuto staci obcas pozriet dezolatov z obcianskeho tribunalu, ja sa cudujem, ze sa nezacalo uz riesit toto stado dementov a stale na nich vsetci len pozeraju, policajti tak isto zial s tym nic nezmozu
-
harrison314
Hardcore addict
Asi tyzden som skumal skupinu Neockovani, to je teda naloz...
Krtake zhrnutie novych "poznatkov":
- Krcemy ma zakaz vstupu do strednej afriky kvoli pokusoch na ludoch.
- Krcemy potvrdil, ze vakcina sterilizuje populaciu.
- S-proteinom sa da nakazit lahsie ako natchou, netreba kychnut staci byt v blizkosti ockovaneho.
- "Dakujeme panovi Mazurekovi (a Kotlebovi), ze bojuju proti tejto fasistickej diktature."
- Pred palacom protestuju tisice ludi (podla TA3 je tam do 200 ludi).
- Lekari blokuju Ivermektin lebo su k tomu nuteni farmeceutickymi frmami.
- Nie je nic citatlenjsie ako tmavocerveny text na tmavomodrom podklade.
PS: Oni niesu ovce, len pod kazdym prispevkom su rovnake vyratene hoxy, prekrutene veci a polopravdy, a samozrejme Mazurekove videa. Cele je to prespikovane toxickou agresivitou voci vedcom ako je Cakan, Celec, Smatana, nazvaju ich vrahmi a ockovanie je genocida. Na druhej strane podla nich vedci potvrdili, ze ockovanie viac zabija ako corona a kedze su to vedci tak to musi byt pravda.
A tak si hovorim, ze tu nezlihala len vlada (to, ze sa na propagaciu odkovania uvolnili peniaze je velky fail), ale aj opozicia a media (co maju na tom neksutocnu cast viny).
Krtake zhrnutie novych "poznatkov":
- Krcemy ma zakaz vstupu do strednej afriky kvoli pokusoch na ludoch.
- Krcemy potvrdil, ze vakcina sterilizuje populaciu.
- S-proteinom sa da nakazit lahsie ako natchou, netreba kychnut staci byt v blizkosti ockovaneho.
- "Dakujeme panovi Mazurekovi (a Kotlebovi), ze bojuju proti tejto fasistickej diktature."
- Pred palacom protestuju tisice ludi (podla TA3 je tam do 200 ludi).
- Lekari blokuju Ivermektin lebo su k tomu nuteni farmeceutickymi frmami.
- Nie je nic citatlenjsie ako tmavocerveny text na tmavomodrom podklade.
PS: Oni niesu ovce, len pod kazdym prispevkom su rovnake vyratene hoxy, prekrutene veci a polopravdy, a samozrejme Mazurekove videa. Cele je to prespikovane toxickou agresivitou voci vedcom ako je Cakan, Celec, Smatana, nazvaju ich vrahmi a ockovanie je genocida. Na druhej strane podla nich vedci potvrdili, ze ockovanie viac zabija ako corona a kedze su to vedci tak to musi byt pravda.
A tak si hovorim, ze tu nezlihala len vlada (to, ze sa na propagaciu odkovania uvolnili peniaze je velky fail), ale aj opozicia a media (co maju na tom neksutocnu cast viny).
Zlyhalo :
1. podcenovanie ochorenia, rokmi ničené zdravotnictvo chybajuce tisíce zdravotníkov, ekonomike sa darí ako nas roky presviedcal predseda.
2. v značnej časti trojska vláda - kam vietor tam plášť, opozicia - chceme dobrovolné očkovanie = ludia su lenivý sa očkovať, do krčmy lenivý nikdy nebudu ani ožratý jazdiť potom po uliciach,vtedy sa neboja, že zabiju seba alebo niekoho ineho. Nacistická časť opozicie = očkovanie je sterilizacia, čipovanie, treba sa liečiť ako alkoholový bromhexinový "vodca" + voliči týchto strán sa riadia svojimi "vodcami".
3. občas nejednotný nazor vedcov,lekarov ohladom covidu, očkovania + nechali si skákať po hlave od politikov.
1. podcenovanie ochorenia, rokmi ničené zdravotnictvo chybajuce tisíce zdravotníkov, ekonomike sa darí ako nas roky presviedcal predseda.
2. v značnej časti trojska vláda - kam vietor tam plášť, opozicia - chceme dobrovolné očkovanie = ludia su lenivý sa očkovať, do krčmy lenivý nikdy nebudu ani ožratý jazdiť potom po uliciach,vtedy sa neboja, že zabiju seba alebo niekoho ineho. Nacistická časť opozicie = očkovanie je sterilizacia, čipovanie, treba sa liečiť ako alkoholový bromhexinový "vodca" + voliči týchto strán sa riadia svojimi "vodcami".
3. občas nejednotný nazor vedcov,lekarov ohladom covidu, očkovania + nechali si skákať po hlave od politikov.
Tiež som bol v tej skupine, ale naozaj čisto zo zvedavosti. A síce som ju tak dôkladne neskúmal, ale áno, musím súhlasiť že tam bolo veľa rôznych teórii.harrison314 napísal: 29 júl 2021, 14:06 Asi tyzden som skumal skupinu Neockovani, to je teda naloz...
Ale zasa na druhú stranu si myslím, že keby si bol skutočne objektívny, tak tu spomenieš aj hromadu príspevkov zúfalých ľudí, ktorí písali o úmrtiach po vakcíne v rodine, medzi priateľmi, kolegami alebo o ťažkých priebehoch a následkoch, s ktorými si ani lekári nevedeli rady. To je niečo čo v médiách nikdy neuvidíme. A keďže tú skupinu "Nezaočkovaní" vymazali, tak už ani na FB.
-
harrison314
Hardcore addict
Problem je to, ze ide o nepotvrdene anekdoticke pribehy. Kolko s nich sa dokola kopiruju? Sam som postrehol par pripadov, ked za obet vakciny oznaceny clovek, co stale zije.uNfEiL napísal: 30 júl 2021, 14:57 Ale zasa na druhú stranu si myslím, že keby si bol skutočne objektívny, tak tu spomenieš aj hromadu príspevkov zúfalých ľudí, ktorí písali o úmrtiach po vakcíne v rodine, medzi priateľmi, kolegami alebo o ťažkých priebehoch a následkoch, s ktorými si ani lekári nevedeli rady. To je niečo čo v médiách nikdy neuvidíme. A keďže tú skupinu "Nezaočkovaní" vymazali, tak už ani na FB.
V realite su umrtia po vakcine ostro sledovane uradmi, vykonavaju sa pityvy a testy. No ked si da niekto vakcinu a o mesiac zomrie na infakt, tak to este neznamena, ze za to moze vakcinacia. No ked si v hentakej bubline a denne na teba skcu pribehy ako je po vakcinach zle, ake genocidne ucinky ma spike protein, srdcervuce pribehy o tom ako im vakciny zabili pribuznych tak sa necudujem, ze tomu veria.
Paradoxne tito isti ludia popierali akekolvek smrti v suvislosti s Covidom.
Ak ma niekto realne podozrenie na vakcinu, tak tu mame SUKL a UDZS.
-
starysomar
Hardcore addict
Blbcom nevysvetlíš - pôjdu si stále to svoje tupé bučanie.
Vedel som že nemá zmysel tu prispievať ale už len na záver - Ja zas poznám prípady kedy v začiatkoch pandémie si v mojej rodine po smrti blízkeho nemocnica pýtala potvrdenie od pozostalých či môžu príčinu smrti pripísať koronavírusu. Aj keď to s tým absolútne nesúviselo. A nepísal by som to keby som nemal osobnú skúsenosť. Čiže netuším ako to je sledované.harrison314 napísal: 30 júl 2021, 15:21 Sam som postrehol par pripadov, ked za obet vakciny oznaceny clovek, co stale zije.
V realite su umrtia po vakcine ostro sledovane uradmi, vykonavaju sa pityvy a testy.
Ale v tej skupine bolo 35k ľudí. 35 000. Čiže nesúhlasím s tebou žeby si tam z takého počtu, pár (resp neviem koľko ľudí) vymýšľalo. Ale tak každý verí čomu chce.
Peace
-
starysomar
Hardcore addict
Trestné oznámenie si podal?
A koľko € dostali za to potvrdenie? Na FB písali, že za to dávali slušné odmeny!
-
harrison314
Hardcore addict
No vies, prinajmensom do febrara sa smrt na covid nepisala v neomcnici, ale v oresnych pitevnach (pitva+histologia preto cisla o umrtiach boli o tyzdne oneskorene za realitou), takze sa tomu tazko veriuNfEiL napísal: 30 júl 2021, 16:43 Vedel som že nemá zmysel tu prispievať ale už len na záver - Ja zas poznám prípady kedy v začiatkoch pandémie si v mojej rodine po smrti blízkeho nemocnica pýtala potvrdenie od pozostalých či môžu príčinu smrti pripísať koronavírusu. Aj keď to s tým absolútne nesúviselo. A nepísal by som to keby som nemal osobnú skúsenosť. Čiže netuším ako to je sledované.
Nepisal som, ze vsetci su klamari. Ale prve co sa clovek pri kritickom mysleni nauci je, ze casova korelacia nie je kauzalita.uNfEiL napísal: 30 júl 2021, 16:43 Ale v tej skupine bolo 35k ľudí. 35 000. Čiže nesúhlasím s tebou žeby si tam z takého počtu, pár (resp neviem koľko ľudí) vymýšľalo. Ale tak každý verí čomu chce.
Na druhej strane tam ludia hromadne zdielaju vyvratene lzi (ako cez kopirak) a pritom sa potlapkavaju po pleciach, preco myslis, ze prave toto je pravda?
Plus pridavam nieco z ceksej skupiny:
-
starysomar
Hardcore addict
"každý verí čomu chce" - to je v poriadku.
No nech sa nečuduje, že mu to nie každý zhltne a že ho niekto vysmeje. Hlavne, ak je to totálna sprostosť.
Mám kamarátov lekárov, primára, manželka roky pracuje v nemocnoci s vyššou kvalifikáciou, odmakala posledný rok na kovidovom.
Viem, ako je financovaný "obvodný lekár", ako sú financované iné oddelenia, nemocnica. Žiadna nebude a ani nemôže "konzultovať príčinu smrti" s nejakým príbuzným. Nemá dôvod. Riskovať průser že to niekto vytára už vôbec.
Čo vedie DOSPELÝCH ľudí k podobným tvrdeniam ...?
No nech sa nečuduje, že mu to nie každý zhltne a že ho niekto vysmeje. Hlavne, ak je to totálna sprostosť.
Mám kamarátov lekárov, primára, manželka roky pracuje v nemocnoci s vyššou kvalifikáciou, odmakala posledný rok na kovidovom.
Viem, ako je financovaný "obvodný lekár", ako sú financované iné oddelenia, nemocnica. Žiadna nebude a ani nemôže "konzultovať príčinu smrti" s nejakým príbuzným. Nemá dôvod. Riskovať průser že to niekto vytára už vôbec.
Čo vedie DOSPELÝCH ľudí k podobným tvrdeniam ...?
Lenivosť sa zaočkovať, ale do auta sa ísť neboja ožratý a seba alebo kohosi druheho zabiť.
-
starysomar
Hardcore addict
Mal som na mysli konkrétne LŽI.
Co povedia "vodcovia" politických strán tým sa ludia riadia. Ked niekto povie že očkovanie je čipovanie,sterilizácia tak to ich voliči roznesu medzi dalších. Na pridružené známe aj skryté ochorenia po očkovaní umrelo kolko 5 ludí? Na covid 12 500 za rok aj niečo.
-
antilibertarian
Zablokovaný
Som proti povinnemu ockovaniu kedze nemam rad obmedzovanie obcianskych slobod
Keď niekoho nakazíš, si za to, aby si potom človeku hradil ušlú mzdu/zisk alebo v prípade úmrtia by si platil doživotnú rentu rodine po zosnulom?antilibertarian napísal: 31 júl 2021, 19:54 Som proti povinnemu ockovaniu kedze nemam rad obmedzovanie obcianskych slobod