Ak sa nieco take zavedie aj pri vsetkych ostatnych chorobach tak preco nie. Navyse, preco by som mal ja niekoho nakazit ? Ja sa predsa budem pravidelne testovat a do zahranicia ani nepachnem, ak to tu bude aj nadalej niekto roznasat tak to budete v prvom rade vy ockovanciephramko napísal: 31 júl 2021, 19:59 Keď niekoho nakazíš, si za to, aby si potom človeku hradil ušlú mzdu/zisk alebo v prípade úmrtia by si platil doživotnú rentu rodine po zosnulom?
Ockovanie Covid-19
-
antilibertarian
Zablokovaný
Re: Ockovanie Covid-19
-
starysomar
Hardcore addict
TROLL ...
Chcem sa spýtať či príjazdový formulár do Česka musí byť vyplnený pri príchode a či ho stačí vyplniť 2 hodiny pred príjazdom na hranicu. Kolega pôjde na otočku na Moravu (pár hodín).
-
antilibertarian
Zablokovaný
Lebo nesuhlasis ?
Vyjadrenie strany KSS k ockovaniu Covid19 sa vyjadruje za dobrovolne ockovanie, nizsie uvedenom linku je aj napisane preco
http://kss.sk/komunisticka-strana-slove ... u-covid-19
http://kss.sk/komunisticka-strana-slove ... u-covid-19
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Cim dalej si zacinam uvedomovat, ze tito ludia (pravi neokovani ochrancovia slobody) bojuju proti neexistujucim problemom ako:
- povinna vakcinacia (ktora nie je povinna)
- zatvorene hranice (ktore nie su zavorene)
- cipovanie (ktore sa nedeje, co by som dal za poriadny cip s implantatom, tie komerne ponukane su nanic)
- 5G vsuvislosti s covidom (zaujimave, ze to iste pasmo vlnove pasmo doteraz nikomu nevadilo a to na nom sla roky televizia)
- diktat hygieny (pretoze umyt si ruky je vrazda)
Navyse:
- vadia im latky vo vakcine (ktore tam ani niesu)
- vadi im S-protein (to, ze ho ma na sebe aj Covid im asi unika)
- tvrdia, je to genovia terapia (kiezby sme nieco take vedeli robit, pomohlo by to pri velkom mnozstve chorob)
- povinna vakcinacia (ktora nie je povinna)
- zatvorene hranice (ktore nie su zavorene)
- cipovanie (ktore sa nedeje, co by som dal za poriadny cip s implantatom, tie komerne ponukane su nanic)
- 5G vsuvislosti s covidom (zaujimave, ze to iste pasmo vlnove pasmo doteraz nikomu nevadilo a to na nom sla roky televizia)
- diktat hygieny (pretoze umyt si ruky je vrazda)
Navyse:
- vadia im latky vo vakcine (ktore tam ani niesu)
- vadi im S-protein (to, ze ho ma na sebe aj Covid im asi unika)
- tvrdia, je to genovia terapia (kiezby sme nieco take vedeli robit, pomohlo by to pri velkom mnozstve chorob)
aj očkovaní vírus šíria
opravte ma ak sa mylim, ale pri HIV je to zavedené. trestný čin širenia nákazlivej choroby. a nikde nevidím HIV pozitívnych protestovať, že nech sa to zavedie aj pri chrípke, herpesoch a podobne.antilibertarian napísal: 31 júl 2021, 20:03 Ak sa nieco take zavedie aj pri vsetkych ostatnych chorobach tak preco nie.
Autoeditácia príspevku po 3 min 12 sek:
nebudem sa s tebou naťahovať na 200 postov ale veľmi dobre vieš, že v oveľa menšej miere ako nezaočkovaní. aj keď sa zaočkouješ proti chrípke, možeš chrípku dostať a šíriť ju ďalej ale opäť v oveľa menšej miere
Áno, miera bude nižšia
To nič nemení na fakte, že ho šíria, takže nie je možné rozlíšiť medzi šírením od neockovaneho a ockovaneho, ergo postupne sa nakazia všetci
O vplyve na spoločnosť sa môžeme porozprávať vo vedľajšiej téme
To nič nemení na fakte, že ho šíria, takže nie je možné rozlíšiť medzi šírením od neockovaneho a ockovaneho, ergo postupne sa nakazia všetci
-
harrison314
Hardcore addict
Nevravel si nahodou, ze clovek bez priznakov nie je chory?beardie napísal: 31 júl 2021, 21:26 Áno, miera bude nižšia
Nevidím súvis a nie, vravel som, že či je človek chorý ma posúdiť lekár
I človek bez viditeľných príznakov chorý môže byť
I človek bez viditeľných príznakov chorý môže byť
-
antilibertarian
Zablokovaný
Demagogia na n-tu. Poprve, rata sa to ako trestny cin aj vtedy ked dotycny nevie ze je HIV pozitivny ? Lebo co sa Covidu tyka tak vsetci nakazeni maju predsa nariadenu karantenu a kto ju porusi je tiez trestne stihany. Podalsie, HIV sa pokial viem prenasa hlavne vymenou telesnych tekutin a nie tym ze si s niekym zatvoreny v tej istej miestnosti. A dosledky prenosu su u postihnuteho daleko draastickejsie ako pri nejakej corone...Na zaver, to ze oni neprotestuju je ich problem, ja si napriek tomu stojim za tym co som napisal v prvom prispevku...mLuks napísal: 31 júl 2021, 21:22 opravte ma ak sa mylim, ale pri HIV je to zavedené. trestný čin širenia nákazlivej choroby. a nikde nevidím HIV pozitívnych protestovať, že nech sa to zavedie aj pri chrípke, herpesoch a podobne.
Môže byť iba chorý alebo to môže aj šíriť?
štatistiky hovoria o asymptomatickom prenose v 1,5 % prípadov
Čiže štatisticky len príznakový zaočkovaný môže šíriť ďalej!
-
harrison314
Hardcore addict
Tak pocitajme spolu, aku sancu ma siriit covid naockovany clovek, ked sa s nim stretne...
-
antilibertarian
Zablokovaný
Mnoho ockovanych moze virus sirit bez toho aby mali priznaky. A tym ze sa netestuju sa to v podstate ani nezisti...
ono je to viacmenej logické, keď nekasles, nekychas a neprskas, tak sa môžu z teba tie vírusy šíriť len od dýchania, ale vtedy nie sú obalené v sopli a slinach, takže je to dosť nepravdepodobné, ta úroveň okolo 1,5 % to potvrdzuje
Fyziku neodrbes prianiami
Autoeditácia príspevku po 1 min 26 sek:
kým to nie je nula, tak to raz chytia všetci, bolo by vhodné uvedomiť si to a akceptovat toharrison314 napísal: 31 júl 2021, 21:44 Tak pocitajme spolu, aku sancu ma siriit covid naockovany clovek, ked sa s nim stretne...
Žiadne pocity, len realita
rovnako ako nariadená karanténa, je nariedené nosiť rúška/respiratory/ochranu horných dýchacích ciest a koľko ľudí to má v paži? vedome a úmyselne...podme ich stíhať. Koľko ľudí, počas povinnej karantény jú opustilo, lebo mali v paži? Najmä takí, ktorí teraz hulákajú a protestujú po uliciach. Či mi chceš tvrdiť, že ten človek čo teraz bezmozgovo huláka o genocíde na námestí, sedel doma na zadku, keď mu náhodou počas povinného testovania vyšiel pozitívny Ag test? (predpokladám, že sa ani nechodil testovať)antilibertarian napísal: 31 júl 2021, 21:37 Demagogia na n-tu. Poprve, rata sa to ako trestny cin aj vtedy ked dotycny nevie ze je HIV pozitivny ? Lebo co sa Covidu tyka tak vsetci nakazeni maju predsa nariadenu karantenu a kto ju porusi je tiez trestne stihany. Podalsie, HIV sa pokial viem prenasa hlavne vymenou telesnych tekutin a nie tym ze si s niekym zatvoreny v tej istej miestnosti. A dosledky prenosu su u postihnuteho daleko draastickejsie ako pri nejakej corone...Na zaver, to ze oni neprotestuju je ich problem, ja si napriek tomu stojim za tym co som napisal v prvom prispevku...
A na ten nejaký Covid zomrel aj môj rodinný príslušník. (mimochodom, hral sa tiež na hrdinu, že mu týždeň a pol nič nieje). V čom je HIV drastickejšie od Covidu? Obe majú za následok smrť. Jediný demagóg na entú si tu ty, so svojou vymetenou hlavou.
-
harrison314
Hardcore addict
Nula to nie je ani pri ciernom kasli alebo TBC a dostane ho len malokto.beardie napísal: 31 júl 2021, 21:53 kým to nie je nula, tak to raz chytia všetci, bolo by vhodné uvedomiť si to a akceptovat to
Žiadne pocity, len realita
Samozrejme nikdy to nebude nula, ale dostatocnou kolektivnou imunitou ide stlacit reprodukcne cislo velmi hlboko a o to ide.