antilibertarian napísal: 01 aug 2021, 1:57
Ak by bol Covid naozaj nieco co doslova kosi ludi ako smrtka vsade kde sa to objavi tak nepoviem ani makke f...Ale ako som tu napisal uz vela krat, zdravy clovek sa v podstate nema coho bat...
to hovori zdravy clovek, co bezpriznakovo prekobal kovid, pripadne s nejakymi priznakami. A vsetkych presviedca, ze to bude fajn aj pre nich, pritom to plati iba pre zdraveho, mladeho cloveka, a aj tam exisuju vynimky sportovcov, co sa davali do kopy niekolko mesiacov po nakaze.
Pokial viem, si tu registrovany par hodin, jedine ze by si to vela krat napisal pod inym kontom, viem o par ludoch co tu maju siahle monology
antilibertarian napísal: 01 aug 2021, 1:57
Preco by som mal byt alibista ? Vsak podla oficialnych informacii ma uz existujuce protilatky az tak efektivne neochrania ak dojdem do kontaktu s nejakou mutaciou, cize je dost vysoke riziko ze sa mozem nakazit este raz. A preco by som sa mal testovat aj teraz ked to podla odbornikov nie je nevyhnutne ?
Co a tyka mierneho priebehu, skus si trosku zagooglit a zistit ze aki ludia v skutocnosti koncili na jednotkach intenzivnej starostlivosti a hadam ti potom bude jasne ze je to zhruba tak ako som tu uz asi 10 krat napisal.
Alibista si preto, lebo na jednej strane pises, ze sa das testovat, ale hned mas argumet preco by si sa nedal. Take tliachanie do vetra. Ale evidentne ta to bavi.
Aktualne vakciny ta pred tazkou nakazou chrania na vyse 90%, preto v nemocniciach konci podla cdc v usa skoro 100% neockovanych.
Co sa meni je, ze pri nizkom pocte protilatok sa mozes nakazit, kedze aktualna mutacia ma udajne 1200x vyssiu vyrovu naloz ako predosle varianty a je taka velmi skoro od nakazy.
Takze si vyberas odbornikov? Lebo odbornici tvrdia, ze by si sa mal dat zaockovat

Co sa tyka mierneho priebehu netreba zabudat, ze do mierneho priebehu sa radi stav tazkeho zapalu pluc, aky si napr presiel aj Knazko, tiez lahky priebeh. A ked pises uz o tom zdravom cloveku, skus si to poopravit na mladeho zdraveho cloveka, lebo ak to cita nejaky zdavy 50+ nik, tak si ho hned presvedcil.