Odber krvi a marihuana

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
undertaker35
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa undertaker35 »

Finske bongo? Zeby myslis "voďárko"? :lol:
No spat ku teme nezistiaaa cosi cosi to by museli byt te specialne testy inak sa to neda zistit len to neprehanaj lebo ta fotrovci nacapaju a pojdes aj na tie "specialne" testy krvy. Ja som zastial nemal tu "prilezitost" ist na take testy :wink:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Neboj :wink: kamarat isiel na krv den po "tom" a absolutne nic :)
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

undertaker35 napísal:Finske bongo? Zeby myslis "voďárko"? :lol:
No spat ku teme nezistiaaa cosi cosi to by museli byt te specialne testy inak sa to neda zistit len to neprehanaj lebo ta fotrovci nacapaju a pojdes aj na tie "specialne" testy krvy. Ja som zastial nemal tu "prilezitost" ist na take testy :wink:
Neviem, co je voďarko, ale finske bongo je flasa plna vody, namiesto stuplu das alobal s matrosom naspodu je diera, cez ktoru voda vytece-bongo sa natiahne, potom dieru upchas prstom, ochladis dym zvysnou vodou a .. :smt025 :smt015
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

Tak tak... asi myslis normalne testy u doktora- to su bakterialne a mikrobiologicke testy- na zistenie pritomnosti "bacilov:D" a potom zlozky krvi- krvinky apod... plazma, mozno niektore prvky v organizme ako zelezo apod.... - nic z tohto ani len nenapovie o pritomnosti THC ani inych drog v organizme...
To by ti museli robit specialne toxikologicke testy- tie sa robia skoro vzdy mocom- tam ti zistia THC tak do par dni, podla toho ako casto hulis. Krvou ju robia vacsinou len pri akutnych pripadoch- napr. moznost ze si sa otravil hubami, ked ta privezu do nemocnice napr. po havarii a tak....
po dlhsej dobe ti zistia iba z vlasov- najblizsie v Rakusku myslim a na cenu testu sa ma ani nepytaj. Taze ziadne strachy :smt033
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

thc

Príspevok od používateľa peterkozel »

sa opakujem,fakt sa nemusis bat,thc v krvi ci moci je mozne zistit pomocou specialnych testov,napr.pri podozreni na otravu tox.latkami, robim v zdravotnicstve takze to nieje vymysel,tiez som mal podobne obavi ale v pohode,inak po case uvidisco sa tyka drog ze ta to prestane zaujmat/len v tom pripade ze nezacnes brat intravenozne sracky/,trava je vcelku dobra skusenost,hmm stou vecou ze nech si hovori kdochce co chce po dlhsom huleni/niekolko rokov/zacnes mat chut na nieco silnejsie tak si davaj pozor,zalezi dost od party v ktorej si,od kamosov...
belaC
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa belaC »

ades napísal: ze jednemu robili testy a zistili uplnou nahodou ze berie drogy, nahlasili na policii a tomu typkovi urobili domovu prehliadku a zistili ze je to medzinarodne hladany diler :lol: ale to by sa ti myslim stat nemalo :D
ale no netrep, pochybujem ze by doktory len uplnou nahodou zistili ze berie drogy a aj keby zistili tak nevolaju urcite policajtov, nemaju preco - je to jeho osobna vec co bere pokial nezistia ze to predava alebo to ma pri sebe a este aj domovu prehliadku mu budu hned robit nie ? zato ze coska uzil.... :roll:
schw33k
Guru
Guru

Re: Odber krvi a marihuana

Príspevok od používateľa schw33k »

keplerko napísal:piatok
no chlap uz bol na prehliadke tak uz je to aj jedno :)
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

hezo napísal:Načo si *** a fajčíš trávu? Tak ti treba, mali by ti to zistit a rodičia ta dobre vytrepať po hlave :evil:
suhlasim! a odporucam vsetkym takym, aby prestali :!:
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

belaC napísal:ale no netrep, pochybujem ze by doktory len uplnou nahodou zistili ze berie drogy a aj keby zistili tak nevolaju urcite policajtov, nemaju preco - je to jeho osobna vec co bere pokial nezistia ze to predava alebo to ma pri sebe a este aj domovu prehliadku mu budu hned robit nie ? zato ze coska uzil.... :roll:
"tomu kur ze budu " povedane po nasom ... Niesme v holandsku ze mame povolene uzivat drogy ... u nas nesmies drzat ani jediny gram a ak zistia ze si to bral znamena to ze si to aj drzal ... a krvne testy nesu hocico ale je to priamo usvedcujuci dokaz ak niekt uzival marihuanu. A nieje to jeho osobna vec akonahle porusuje zakon A toto porusenie zakona je . A ak na nieco take doktori pridu mam pocit ze ak by o tom neupovedomili policiu tak aj oni by boli v podstate "spolupachatelmi" alebo by mohli byt obvinemy z umyselneho zadrziavania dokazov ci ako sa to vola ... Ale suhlasim ze len tak nahodov to nezistia, ale keby to chceli zistit tak nemaju problem... THC sa v krvi zadrziava aj mesiac a v moci 15 dni . Jednoduchy sposob zistenia ci nieco bral je aj cez pot . Vraj sa v lekarnach daju kupit nejake papieriky , ktore pomocou potu urcia co si bral (dnes nam to vravel instruktor na autoskole :D )
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

miki690:pozri, to, ze ti nasli THC v krvi potvrdzuje len to ze si uzival marihuanu ale nie to ze to bolo vedome, nie to ze si ju drzal (vobec nemusela byt tvoja), nie to ze si ju uzival na nasom uzemi (bol si predsa na vylete v holandsku), navyse takyto test je predmetom lekarskeho tajomstva a jeho vysledok moze oznamit jedine ak ma policia padne podozrenie ze si spachal trestny cin (tj. prichytili ta pri niecom alebo u teba daco nasli). co sa tyka testov v moci to mas 2-3 dni, v krvy 3 mesiace, vo vlasoch aj rok ale ako uz pisali ostatni, museli by ti robit test zamerany specialne na to... takze neni sanca
undertaker35
Expert
Expert

Príspevok od používateľa undertaker35 »

Frikso napísal:Neviem, co je voďarko, ale finske bongo je flasa plna vody, namiesto stuplu das alobal s matrosom naspodu je diera, cez ktoru voda vytece-bongo sa natiahne, potom dieru upchas prstom, ochladis dym zvysnou vodou a .. :smt025 :smt015
No nieco podobne myslim ja ale je to tak ze spodok toho bonga je vacsia flasa a hore je odrezany vrch 20cm mensej flase no v tej vacsej je voda hore das z alobalu "kotlik" zapalujes a tu vrchnu cast tahas hore cim sa nasava ten dym do vrchu tej mensej casti finito presto :smt033
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

miki690 napísal: Niesme v holandsku ze mame povolene uzivat drogy
ani holandania to nemaju povolene len holandska vlada pred tym zatvara oci
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

undertaker35 napísal:No nieco podobne myslim ja ale je to tak ze spodok toho bonga je vacsia flasa a hore je odrezany vrch 20cm mensej flase no v tej vacsej je voda hore das z alobalu "kotlik" zapalujes a tu vrchnu cast tahas hore cim sa nasava ten dym do vrchu tej mensej casti finito presto :smt033
nene to je obycajne bongo, tam sa ti ten dym neochladi vodou.. Ale aj tak pohoda :)
Mek napísal:suhlasim! a odporucam vsetkym takym, aby prestali :!:
To je len vseobecny-moralny nazor. Keby radsej zakazali alkohol. THC nenarusuje motoricke centrum v mozgu na rozdiel od alkoholu. Ludia z neho nie su agresívny - menej zmlatenych manzeliek - prave naopak. Nenici tolko pecen, ako alkohol.. A konope ako rastlina by mohla mat vsemozne vyuzitie /textil, zdravotnicto ..atd./
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

keplerko napísal:V utorok som fajčil marihuannu a v piatok idem na priehliadku kotrá zahŕňa aj krvný odber.Môžu my pri klasickom odbere krvi zistiť prrítomnosť THC v krvi?Za odpoveď moc krát dík :?
tak ti poviem ze aj ano aj nie :) Ked ti beru krv tak mas taky vysledkovy papier... a tam mas kolonky a kazda nieco znamena. Ze vlastne naco bola brana krv,coho hladina by sa mala zistovat. No a pokym tam nemas nieco jak drogy tak vpoho... Aj ked moj spoluziak povedal ze odbery na drogy sa robia samostatne a neamju nic spolocne s klasickym odberom... Neviem,nevyznam sa :)
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

ViRuS napísal:miki690:pozri, to, ze ti nasli THC v krvi potvrdzuje len to ze si uzival marihuanu ale nie to ze to bolo vedome, nie to ze si ju drzal (vobec nemusela byt tvoja), nie to ze si ju uzival na nasom uzemi (bol si predsa na vylete v holandsku), navyse takyto test je predmetom lekarskeho tajomstva a jeho vysledok moze oznamit jedine ak ma policia padne podozrenie ze si spachal trestny cin (tj. prichytili ta pri niecom alebo u teba daco nasli). co sa tyka testov v moci to mas 2-3 dni, v krvy 3 mesiace, vo vlasoch aj rok ale ako uz pisali ostatni, museli by ti robit test zamerany specialne na to... takze neni sanca
lenze ono to mohlo byt aj tak ze ho napriklad udal niekto , co nieco tusil, pripadne vedel, no chlapec sa o tom nemal sancu dozvediet. to ci bol v holandsku sa da dokazat a tiez tento vysledok mozu ukazat jeho rodicom , pokial bol neplnolety samozrejme ... A ak ho niekto nabonzoval tak je to padne podozrenie a policia ma pravo vyziadat taketo testy . A to lekarske tajomstvo ... niesom si isty ci plati aj v pripade uzivania drog :/
daniel.daniel
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa daniel.daniel »

preco holandsko staci aj Cesko :D
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Toxikoman »

keplerko napísal:V utorok som fajčil marihuannu a v piatok idem na priehliadku kotrá zahŕňa aj krvný odber.Môžu my pri klasickom odbere krvi zistiť prrítomnosť THC v krvi?Za odpoveď moc krát dík :?
Troxa skratene : NEMOZU !!! , na to su specialne testy...ked ti nerobia ovsem kompletny rozbor krvy, pokial ide len o klasicky odber na klasicke testy (glukoza, chlesterol...a tak) tak sa nemas coho bat ;)
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

miki690 napísal:lenze ono to mohlo byt aj tak ze ho napriklad udal niekto , co nieco tusil, pripadne vedel, no chlapec sa o tom nemal sancu dozvediet. to ci bol v holandsku sa da dokazat a tiez tento vysledok mozu ukazat jeho rodicom , pokial bol neplnolety samozrejme ... A ak ho niekto nabonzoval tak je to padne podozrenie a policia ma pravo vyziadat taketo testy . A to lekarske tajomstvo ... niesom si isty ci plati aj v pripade uzivania drog :/
precitaj si moj prispevok este raz: to ze ti najdu thc v krvi NEZNAMENA ZE SI TO BRAL VEDOME A ZE SI TO VLASTNIL takze nemaju na teba nic... dokonca ani keby si to nepoprel... a lekarske tajomstvo plati vzdy (jedine ze by si bol nebezpecny pre spolocnost)
SaNDRiTTa_2H
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SaNDRiTTa_2H »

p4ra napísal:Este by som doplnil, ze mariuhana je preukazatelna z ludskych vlasov este pol roka po jej uziti.

V krvi ti ju bez specialnych testov nenajdu.
len chcem zareagovat ze z vlasovej cibulky sa da zistit thc aj niekolko rokov po uzivani.. po jednorazovom uziti marihuany sa da zistit thc v krvi asi do jedneho dvoch tyzdnov a po pravidelnom dlhsom uzivani z krvi priblizne 131 dni.. teda tak nam to hovorili na "exkurzii" na odvykacke..
C954
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa C954 »

Nemali by to zistiť, ale ako už bolo povedané, keby to zistili rodičia tak by Ťa mali vytrepať na okne, zbytočne si ničíš zdravie kvôli nejakým blbcom, alebo zábave.
Napísať odpoveď