Odblokovanie N-6280
-
supermario
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Odblokovanie N-6280
neviete o niekom kto by mi odblokoval N-6280 za rozumnú cenu? v TN mi to urobia za 1600,-Sk.
-
supermario
Light Star
-
supermario
Light Star
Odblok Nokia 6280
Ešte som sa nestretol s tým,aby niekto odblokoval Nokiu 6280 za 300 Sk.Väčšinou každý pýta aspoň tisícku, lebo je to úplne iný software ako tie ostatné. Pri nahrávaní nového software je dosť veľké riziko, že spadne software a už nič z mobilu. 
-
supermario
Light Star
Re: Odblok Nokia 6280
no počul som niečo v tom zmysle, že oni pri odblokovaní pošlú výrobné číslo mobilu do nokie a nokia spätne pošle číslo, ktoré už iba naťukajú a je to. vraj to číslo z nokie stojí okolo 1200,-. takže ten zvyšok je za dopravu a režijné náklady...BAD BOY napísal:Ešte som sa nestretol s tým,aby niekto odblokoval Nokiu 6280 za 300 Sk.Väčšinou každý pýta aspoň tisícku, lebo je to úplne iný software ako tie ostatné. Pri nahrávaní nového software je dosť veľké riziko, že spadne software a už nič z mobilu.
-
supermario
Light Star
pouzi program phoenix. je to origos od nokie
a potom si stiahni najnovsi firmware niekde na nete
ja som tak jednu nokiu usmrtil a to len tym ze je hakliva na downgrade firmware
mala 6.43 a ja som tam pchal 6.10. to som sa docital az potom ked sa mi ju nepodarilo zapnut
teraz odpociva v kremikovom nebi.
mala 6.43 a ja som tam pchal 6.10. to som sa docital az potom ked sa mi ju nepodarilo zapnut
ak sa nemilim program phoenix je od nokie teda len na nokie a odkial si stiahol firmware a odkial mas box nanho ci to robis iba zo obic kablomPaTrIcIuS napísal:pouzi program phoenix. je to origos od nokie
no skadial ho mam je uz proti pravidlam 
firmware som si nasiel googlom. netreba ziadny box, staci ti dodavany kabel co si dostal k telefonu. nezarabam na tom ale robil som to pre zabavu a nevyplatilo sa mi to. uz ho nejde ani flashnut ako dead telefon.
pouzi uja google a daj si hladat mcusw06.43 tam sa uz prepracujes na to co potrebujes. ma to asi 60 mega a po robzaleni cca 500 mega.
obsahuje to firmware na kazdy model aj kustomizovany. ale najlepsie je si vybrat nekustomizovany. ale ved pri kazdom mas popisku
EDIT: ozivil som tu nokiu
firmware som si nasiel googlom. netreba ziadny box, staci ti dodavany kabel co si dostal k telefonu. nezarabam na tom ale robil som to pre zabavu a nevyplatilo sa mi to. uz ho nejde ani flashnut ako dead telefon.
pouzi uja google a daj si hladat mcusw06.43 tam sa uz prepracujes na to co potrebujes. ma to asi 60 mega a po robzaleni cca 500 mega.
obsahuje to firmware na kazdy model aj kustomizovany. ale najlepsie je si vybrat nekustomizovany. ale ved pri kazdom mas popisku
EDIT: ozivil som tu nokiu