Odblokovanie

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
ba_peter
Novice
Novice
Príspevky: 3
Registrovaný: 07 jún 2010, 23:25

Re: Odblokovanie

Príspevok od používateľa ba_peter »

to fakt? odkedy?
smejo
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 3697
Registrovaný: 04 apr 2005, 18:04
Bydlisko: 7th heaven [ KE ]
Kontaktovať používateľa:

Re: Odblokovanie

Príspevok od používateľa smejo »

pravdupovediac si ani nepamatam posledny telefon, ktory blokovali (snad este za cias 3510-tok)
ba_peter
Novice
Novice
Príspevky: 3
Registrovaný: 07 jún 2010, 23:25

Re: Odblokovanie

Príspevok od používateľa ba_peter »

takze to znamena, ze ak si kupim Wave, ktory niekto vybral na pausal z orangu, mozem do neho dat O2 simku a bude slapat??? zomg

edit: aha, vyguglil som, ze orange neblokuje uz asi nejakych 7 rokov... vdaka za info! prave som s azobudil z dlheho "nemam-prehlad-o-operatoroch" spanku.. :smt015
solim.miloss
Novice
Novice
Príspevky: 3
Registrovaný: 01 júl 2010, 21:58

Re: Odblokovanie

Príspevok od používateľa solim.miloss »

A ak naozaj robi T-mobile odblokovanie mobilu za facku tak keby sisi prepalil firmware zo starebo mobilu ktoremu uz zaruka skoncila na tvoj zistili by to ? a to by uz odblokovali nie ?
icefiresr
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 3648
Registrovaný: 01 nov 2008, 12:24
Bydlisko: Bratislava/Vieden

Re: Odblokovanie

Príspevok od používateľa icefiresr »

Nie, to mas skade. Je to viazane na IMEI a ten tak lahko nezmenis ziadnym prepalenim FW v domacich podmienkach :D
solim.miloss
Novice
Novice
Príspevky: 3
Registrovaný: 01 júl 2010, 21:58

Re: Odblokovanie

Príspevok od používateľa solim.miloss »

Boha to ozaj nijak nejde ? Je....na to
icefiresr
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 3648
Registrovaný: 01 nov 2008, 12:24
Bydlisko: Bratislava/Vieden

Re: Odblokovanie

Príspevok od používateľa icefiresr »

Ak to mas blokovane na T-Mobile, zbehni na podnikovu predajnu a za par euro ti to podla IMEI predsa odblokuju, ked ma telefon po viazanosti.
Maro.
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 2053
Registrovaný: 01 sep 2009, 19:42
Bydlisko: Bardejov

Re: Odblokovanie

Príspevok od používateľa Maro. »

Chcem by som sa informovať mám telefón Nokiu N95 no je braná s T-Debile teda je aj blokovaná, no niekde som sa dočítal, že po skončení viazanosti ho za drobné v T-Mobile odblokujú, no som druhý majiteľ takže neviete nebude to problém? Vďaka za radu.
icefiresr
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 3648
Registrovaný: 01 nov 2008, 12:24
Bydlisko: Bratislava/Vieden

Re: Odblokovanie

Príspevok od používateľa icefiresr »

Nebude problem, zober si telefon na pobocku (nie firemnu, ale origo T-Mobile), nadiktujes IMEI a pracovnik ti na Nokiu natuka kod na odblokovanie. Otazka 5 min.
Maro.
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 2053
Registrovaný: 01 sep 2009, 19:42
Bydlisko: Bardejov

Re: Odblokovanie

Príspevok od používateľa Maro. »

Vďaka za rýchlu odpoveď :wink:

//autoeditácia príspevku (07 Júl 2010, 21:18)
Icefiresr, ešte jedna otázka, teraz som si všimol, že IMEI na krabici sa nezhoduje s IMEI čo je v tel. takže nebude to problém ? Poprípade ktoré IMEI mu mám v pobočke nadiktovať to na krabici, alebo to v tel. (Zhodujú sa len prvé 9čísla ostatné sú iné.)
luto
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 924
Registrovaný: 10 sep 2005, 11:48
Bydlisko: Vrútky
Kontaktovať používateľa:

Re: Odblokovanie

Príspevok od používateľa luto »

No tak to je trosku problem, ale namiesto krabice by bol lepsi zarucny list, kde sa ti imei-ka zhoduju a zaroven tam mas razitko, datum a podpis predajcu. Hlavne datum, ktory potvrdi ukoncenie viazanosti pausalu s danym telefonom.

Ked tam prides len s telefonom a budes chciet odblok, tak bude zalezat na predajcovi aku bude mat naladu, pretoze pre neho nieje problem zistit, ci je telefon este viazany, alebo nie. Ale ak bude k****, tak sa zacne vyhovarat, ze musi prist povodny majitel telefonu vratane zarucaku a obcianskym a ja neviem co este .
icefiresr
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 3648
Registrovaný: 01 nov 2008, 12:24
Bydlisko: Bratislava/Vieden

Re: Odblokovanie

Príspevok od používateľa icefiresr »

To vobec nie je pravda. A napisal som, ze nema prist na franchizingove predajne, ale priamo na T-Mobile centra. Ziadny papier od nicoho nepotrebuje, vsetko maju v systeme, tak ho nestras.
Maro.
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 2053
Registrovaný: 01 sep 2009, 19:42
Bydlisko: Bardejov

Re: Odblokovanie

Príspevok od používateľa Maro. »

Okey, lebo ani na záručáku nieje razítko, zajtra idem do Prešova tak skočím to T-Mobile centra tak dúfam, že nebude žiaden problém v podstate by mu malo stačiť IMEI čo je v tel. (aspoň dúfam)
Inak koľko by stal odblok v servise cca ?
icefiresr
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 3648
Registrovaný: 01 nov 2008, 12:24
Bydlisko: Bratislava/Vieden

Re: Odblokovanie

Príspevok od používateľa icefiresr »

O dost viac nez u T-Mobile, ani nad tym neuvazuj :)
Maro.
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 2053
Registrovaný: 01 sep 2009, 19:42
Bydlisko: Bardejov

Re: Odblokovanie

Príspevok od používateľa Maro. »

No to mi je jasné, ale keby to náhodou v T-Mobile nechceli odblokovať,tak sa tam z nimi nebudem handrkovať tak budem musieť ísť do servisu.
icefiresr
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 3648
Registrovaný: 01 nov 2008, 12:24
Bydlisko: Bratislava/Vieden

Re: Odblokovanie

Príspevok od používateľa icefiresr »

Ak by ti to nechceli odblokovat, mas tri moznosti:
1. prides v iny cas k inemu zamestnancovi
2. pojdes na inu pobocku (ak je v meste viac)
3. pojdes tam, kam si sam naznacil, ale zbytocne to preplatis
makecommo
Novice
Novice
Príspevky: 4
Registrovaný: 24 dec 2006, 11:35

Re: Odblokovanie

Príspevok od používateľa makecommo »

Ja som bol s mojou 5530 v mobilshope kde mi ju chlapík za 30 eura odblokoval na počkanie spravil to tak že vytiahol svoj mobil opísal môj IMEI do svojho tel.vygeneroval kód napísal do môjho tel.mobil spravil reset a všetko bežalo takže není o čom diskutovať žiadne extra ochrany ani čakanie niekoľko dní!!!! treba mať calc a je vybavené tu kalkulačku mal v mobile takže neviem či je niečo do PC ale videl som to na vlastne oči!!!akurát sa opýtal kedy bola kupovaná musí mať minimálne 3 mesiace od kúpenia alebo začatia paušálu to neviem upresniť moja mala tie 3 mesiace.
A neskúšajte iné kalkulačky musí byť originál myslím že tam platí 3X a dosť.
Maro.
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 2053
Registrovaný: 01 sep 2009, 19:42
Bydlisko: Bardejov

Re: Odblokovanie

Príspevok od používateľa Maro. »

Tak dnes som bol v T-Mobile centre s tou N95 a odblokovala mi to bez problémov, myslel som, že budú problémy lebo som nemal zhodné IMEI čísla na tel. a pod baterkou, ale na prekvapenie nebol žiaden problém. :wink: Vyšlo am to na 3.90€, čo s cenou v servise je neporovnateľná.
Stopa
King
King
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 1825
Registrovaný: 22 feb 2005, 14:43

Re: Odblokovanie

Príspevok od používateľa Stopa »

Vyuzijem tuto temu na svoj problem:
Mam momentalne Blackberry Curve 8520 ktory je vsak blokovany a kedze bol kupovany u ruskeho operatora MTS ma aj softwarovo zablokovanu WiFi. Vie mi niekto poradit ako ho odblokovat? Staci iba tu WiFi, ale aj ten operator moze byt.
kreator391
Amateur
Amateur
Príspevky: 11
Registrovaný: 02 mar 2009, 11:50

Re: Odblokovanie

Príspevok od používateľa kreator391 »

makecommo napísal:Ja som bol s mojou 5530 v mobilshope kde mi ju chlapík za 30 eura odblokoval na počkanie spravil to tak že vytiahol svoj mobil opísal môj IMEI do svojho tel.vygeneroval kód napísal do môjho tel.mobil spravil reset a všetko bežalo takže není o čom diskutovať žiadne extra ochrany ani čakanie niekoľko dní!!!! treba mať calc a je vybavené tu kalkulačku mal v mobile takže neviem či je niečo do PC ale videl som to na vlastne oči!!!akurát sa opýtal kedy bola kupovaná musí mať minimálne 3 mesiace od kúpenia alebo začatia paušálu to neviem upresniť moja mala tie 3 mesiace.
A neskúšajte iné kalkulačky musí byť originál myslím že tam platí 3X a dosť.
:-)
Napísať odpoveď