ja som mal normalka XP, Vistu a potom som nahodil Linux, zavadzac GRUB mi dal na vyber Linux, alebo iny operacny system, co je WIN, to som dal, a potom bol Windows zavadzac ktory mi dal na vyber XP alebo Vistu.. vsetko ficalo...
treba cez terminal v Linuxe nastavit grub aby ponukol aj windows pri bootovani, zial ten prikaz ja neviem... ale pato83 alebo niekto zrucny s pracou v linuxe ti ho rad napise
PS. nic si z toho nerob.. ja ked som sa j*bal s windowsom, ked som ho mal este nepreinstalovany uz rok a pol, chcel som tam dat SP2.. tak som ho odfajcil.. spolu aj s vecami nie len mojimi.. ale teraz uz viem ze to bola hlupost, formatovat ten disk, kedze som si mohol bezpecne skopcit tie veci cez nejaky recovery program na iny disk...
inak mozno ze mi ten SP odfacil win, ale nesformatol HDD... to sa mi podarilo az potom ked som dal nabootovat CDcko od dosky... to mi automaticky zmazalo particiu C:\ ... nj ppci, ale je to tak.. ked som nahodil nanovo win nedalo mi to a skusil som to nabootovat znova.. a znova zmazalo disk... nejake vrazedne CD