zdravím mám taký problém, že pred dlhým časom rok dva som mal nerva na jednu hru tak som ju úplne zmazal aj z program files pretože sa nedala odinštalovať ,ale teraz ju chcem opať nainštalovať, ale nedása bo stále je uvedená ako, že už je nainštalovaná a pritom tam nieje tak sa pítam či sa dá s tym niečo robiť
tak najdi si ako sa volala spúštacia ikona tej hry a daj si ju vyhladať v Wine. Potom vymaž a frčiš jedna radosť. (win si totiž už neviem kde odklada a kvoli tomu jednemu suboru to nejde) Osobne som to robil pri hre Matrix
veď to práve nepomohol ani regcleaner teda aspoň nič nenašiel (no možno neviem s nim zaobchádzať), ani tu spušťaciu ikonu som nenašiel to všetko som skúšal určite to bude niekde registroch len neviem ako nato bo keď tam vložim cd tak to napíše či chcem hrať hru or odinštalovať a keď nato kliknem tak to napíše, že nevie samozrejme nájsť unistal file ani run file
Scorpi napísal:veď to práve nepomohol ani regcleaner teda aspoň nič nenašiel (no možno neviem s nim zaobchádzať), ani tu spušťaciu ikonu som nenašiel to všetko som skúšal určite to bude niekde registroch len neviem ako nato bo keď tam vložim cd tak to napíše či chcem hrať hru or odinštalovať a keď nato kliknem tak to napíše, že nevie samozrejme nájsť unistal file ani run file
v RegCleaner daj Nastroje/ čistenie registrov/ spustiť všetko potom ked to spravi tak cely zoznam označ Ctrl + A a daj delete. ked to ani potom nepôjde tak jedine najsť tu je*..... ikonu alebo format alebo zabudni na to.
no hej reg cleaner to nemusí vyčistiť niekedy to treba spraviť manuálne napíš do spustiť "regedit" potom nájdi od koho to bolo a vymaž to. nie že ta mzmažeš niečo iné lebo sa ti može windows dototo
Matej18 napísal:no hej reg cleaner to nemusí vyčistiť niekedy to treba spraviť manuálne napíš do spustiť "regedit" potom nájdi od koho to bolo a vymaž to. nie že ta mzmažeš niečo iné lebo sa ti može windows dototo
no ty si génius ono to funguje ,ale ajtak dík všetkym za spoluprácu a ochotu
ešte potom ak by mal niekto podobný problém a nechcelo by sa mu s tým baviť , tak je softík Your Uninstaler , ja som mal rovnaký problém s VMWare , som si zagooglil , hodil toto a bolo po probléme