odinštalovanie VMWare
-
danpark
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
odinštalovanie VMWare
no takže ľudia vec sa má tak , že som mal v pohode tento softík na mojom XP-čku , len tak pre info som tam hodil vistu a tak bežím v pohode , ale zrazu mi nešiel net na hlavnom XP-čku nech som sa aj mohol pos*ať ... tak to skúsim odkúriť ,mením nastavenia siete vo VMWare , v XP , nič .. tak ,že to odinštalujem ... to mi nejak zmrzlo tá odinštalácia , tak reštart ... pozerám odkaz na ploche stále , súbory v program files stále , ale možnosť odinštalácie už nikde ... tak pozriem cez štart , tam už pomizli ikony programu , tak ja debil reku , že si to zmažem ručne a prehodím , tak zmažem čo sa dá a pstím inštaláciu a vypotilo , že detekovalo nainštalovanú VMWare (nebojte , to písalo aj pred tým než som mazal ručne) a že to mám odinštalovať cez pridať/odobrať , ale tam tá možnosť už nebola ... tak sa pýtam , je nejaký register kde sa registrujú nainštalované programy , ja ho odoberiem a môže mi ho nainštalovať nanovo alebo je nejaké iné riešenie takejto situácie ? aa win sa mi preinštalovať nechce (lebo tento mi drží už asi pol roka , predtým som ho nanovo dával asi každé 4 dni, takže lámem si rekord)