Odinstalovanie XP
Odinstalovanie XP
V nb mam 1 HDD rozdeleny na C a D. Na D mam vistu a na C som dal XP a teraz by som sa chcel toho XP zbavit koli reklamacii nb. Ako to mam urobit ?
-
PAuLi3
Darca
- Kontaktovať používateľa:
zoberies si cd s win-om das ho do cd mechaniky a pustit nabootujes, tam postalacs ok ok , F8 vypise ti hdd party a vymazes ten ktory potrebujes vymazat, po formate resetnes pc ale medzitym vyberes cd aby si sa ti zase nenabootovalo a ides ...
alebo si spustis cmd list, napises tam ktoru cast hdd chces zmazat tj. oznacenie(c:/,d:/...) a za tym format
alebo si spustis cmd list, napises tam ktoru cast hdd chces zmazat tj. oznacenie(c:/,d:/...) a za tym format
Ja bezim pod vistou, len neviem z akeho dovodu mi pri tom formatovani vyhodi tabulku ze bezim pod XP. A vistu sa instaluje rovnako ako XP, ze tam mam tu modru obrazovku a ukazu sa mi tie particie ... ? A da sa to urobit tak ze by som vymazal iba C teda tam kde je XP a potom ju znovu vytvoril ? Teda bez toho aby som musel D s vistou vymazavat ? To len koli tomu lebo neviem ci tym neporusujem zarucne podmienky ked budem takto zasahovat do nb.Sphinx napísal:cez cmd asi tazko kedze bezi pod xp staci aby si sa prepol do visty a tak sformatujes ten HDD pretoze ked si pod xp tak je samozrejme ze to nezmazes
-
Don_Pipino
Darca
Nemas preco porusovat tie podmienky, nakolko hw zasah do notebooku si nerobil, nemal si ako sposobit nejaky problem s notebookom. Urcite ta za XPcko nezje*u
, oni maximalne co spravia, rozoberu notebook, skontroluju plombu (vacsinou to byva nejaka farba na srovboch), opravia dany problem, pustia test a z vysoka sa ti mozu je*at na tvoju vistu a xpcko 
-
Sphinx
Addict
to xp maloi podporu ? alebo si nasiel home-made ovladace? pretoze som sa stretol s tym ze xp neslo nainstalovat inak ako vybratim hdd a naslednou instalaciou ale book sa zadrhaval a potom neslo zas odstranit len vyberom hdd a formatom cez ine pc ci ze chyba moze byt aj tu nejak podobnaSanty31 napísal:Takze tym bootovanim to urobit nemozem lebo mi to nejde, teda nabootovat ide ale cela obrazovka beha, co je dalsia vec pre ktoru idem NB reklamovat. Takze to musim urobit nejak inak,ale ako ? Cez aky program ? Co by mi mohli na to "povedat" keby tam to nelegalne XP neham ?
Skusal som nainstalovat 3 XP-cka z toho pri dvoch mi vyhodilo nejaku chybu z HW a jedno islo normalne nainstalovat a drivery som stahuval cez Driver Cure a pri jednom z driverov oko som ho nainstaloval tak sa stale restartovaval NB dokola, tak som dal naspat vistu a to XP tam stale je. A ked ho dam teda reklamovat aj s tym XP-ckom tak co mi na to "povedia" ?Sphinx napísal:to xp maloi podporu ? alebo si nasiel home-made ovladace? pretoze som sa stretol s tym ze xp neslo nainstalovat inak ako vybratim hdd a naslednou instalaciou ale book sa zadrhaval a potom neslo zas odstranit len vyberom hdd a formatom cez ine pc ci ze chyba moze byt aj tu nejak podobna
-
Sphinx
Addict
myslim ze nic pretoze v predajniach a servisoch su tak lenivy ze sa tym nezatazuju aby nieco kontrolovali staci ti ked ti poviem ze znamy reklamoval FLASHnuty Xbox ... a pekne dostal novy a este aj ospravedlnenieSanty31 napísal:Skusal som nainstalovat 3 XP-cka z toho pri dvoch mi vyhodilo nejaku chybu z HW a jedno islo normalne nainstalovat a drivery som stahuval cez Driver Cure a pri jednom z driverov oko som ho nainstaloval tak sa stale restartovaval NB dokola, tak som dal naspat vistu a to XP tam stale je. A ked ho dam teda reklamovat aj s tym XP-ckom tak co mi na to "povedia" ?