odisiel mi komp

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Maki
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

odisiel mi komp

Príspevok od používateľa Maki »

zdar ludia.... stala sa mi taka nemila vec.... odisiel mi komp... bohuzial neviem presne co sa stalo... mam podozrenie na grafiku alebo maticnu... proste hram si fallout 3 a zrazu cierna obrazovka - ok, restartnem a vsetko fici... na druhy den zapnem PC, 15 minut ide vo wine normalne a zrazu bum cierna obrazovka a uz nejde zapnut.... proste ani uvodna obrazovka mi nenabehne, ani do biosu sa neda dostat.... zdroj to imho nebude, ventilatoriky ficia ok, disk sa podla mna toci tiez,,, proste netusim co s tym moze byt... komp som rozobral a precistil, no nepomohlo.... nejake napady a rady?
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Ak disk pracuje a tvári sa, že načítava operačný systém, tak chyba bude niekde medzi grafikou a monitorom.. vrátane káblov.

Ak sa disk iba točí, ale nepracuje.. tj. nečíta a nezapisuje, tak odísť mohlo kdečo.. najväčšia pravdepodobnosť je doska.
Maki
Darca
Darca

disk sa vrti ale imho nepracuje.... maticna bola moja najvacsia obava, lebo taku uz nezozeniem a teda aj procak a ramky bude treba... kurnik
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Hras Fallout 3 ale maticnu na svoje komponenty nezozenies? Zaujimave.

V poslednom case mam strasne vela blbych prispevkov... nemyslite?
Maki
Darca
Darca

ta doska ma 3 roky...do nej sa na alze daju zohnat uz iba 2 procaky... ok, tak komponenty este zozeniem no.... a fallout 3? 800x600 a stredne detaily a aj tak posekava... tak si domysli
johny_sk
Professional
Professional

Príspevok od používateľa johny_sk »

skus graficku zapojit do ineho PC a tym vylucis/potvrdis jej pripadne poskodenie. V mojom pripade pri rovnakom probleme bol problem prave s nou...
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

ako prve skus vybrat a vycistit ramky, pripadne jednu vybrat ak mas dve...a vyskusat ci jedna nie je chybna
Maki
Darca
Darca

johny_sk napísal:skus graficku zapojit do ineho PC a tym vylucis/potvrdis jej pripadne poskodenie. V mojom pripade pri rovnakom probleme bol problem prave s nou...
som na intraku a vsade naokolo su same notasy takze nemam ako vykusat...
Thek_SVK napísal:ako prve skus vybrat a vycistit ramky, pripadne jednu vybrat ak mas dve...a vyskusat ci jedna nie je chybna
vycistene je to cele, vyskusal som a v ramkach chyba nieje
Napísať odpoveď