odkodovanie pdf-ka

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
NoaHix
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

odkodovanie pdf-ka

Príspevok od používateľa NoaHix »

potreboval by som poradit nejaky dobry,osvedceny encoder na pdf dokumenty..pouzil som Advanced PDF Password Recovery,ale problem je vtom ze mi vypise ze pdfko neni bolkovanie ziadnym heslom,ale nejde mi zneho aj tak kopirovat..a ked ho pomocou tohto programu aj tak decryptujem tak viem si zneho skopirovat co potrebujem,ale ked to skopirujem do wordu tak mi to hodi len ciary....dik za rady
minob
Star
Star

Príspevok od používateľa minob »

Skus to prehnat cez OCR software... ABBY FINE READER ci ako sa to vola... pokial ti ide iba o text, mal by to zvladnut v pohode ;)
prask
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa prask »

pdf odkodovat by malo ist uplne primitivne a to presaveovanim do nejakej starsej verzie, popripade si pomoct illustratorom. s wordom sa nekamaratim takze nejaky import donho uz neriesim :)
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: ?

Príspevok od používateľa ppt »

VAMPIRKA_XY napísal:Zistila som , ze subory vo formate pdf tu nemozno pridavat, ...
Co tak to pdf spakovat (do rar alebo zip) a pridat ho sem? :)
lekoklatik
VIP
VIP

Re: odkodovanie pdf-ka

Príspevok od používateľa lekoklatik »

NoaHix napísal:potreboval by som poradit nejaky dobry,osvedceny encoder na pdf dokumenty..pouzil som Advanced PDF Password Recovery,ale problem je vtom ze mi vypise ze pdfko neni bolkovanie ziadnym heslom,ale nejde mi zneho aj tak kopirovat..a ked ho pomocou tohto programu aj tak decryptujem tak viem si zneho skopirovat co potrebujem,ale ked to skopirujem do wordu tak mi to hodi len ciary....dik za rady
Ty zlodej :twisted:
Napísať odpoveď