Odstranenie stareho pvrchu farby z kovu
-
peto074125
Light Expert
Odstranenie stareho pvrchu farby z kovu
Je mozne odstranit stary povrch farby zo starej kovanej brany tryskanim?Kolko by to stalo? Alebo je na to ina metoda? Potreboval by som odstranit farbu zo tarej kovanej brany.
No moznosti mas viac.
Najucinnejsie je asi kupit si"jezka"(taky ocelovy pichliac)do vrtacky.Najprv horakom farbu nahriat a potom sa pustit do toho tou vrtackou..Vtedy to lezie dole jedna radost
.
Samozrejme ak chces usetrit je tu moznost-drotena kefa.Aspon si zamakas
\\ ocelovy jezko-mal som na mysli tie celkom dole-"drotene kotuce so stopkou"
Najucinnejsie je asi kupit si"jezka"(taky ocelovy pichliac)do vrtacky.Najprv horakom farbu nahriat a potom sa pustit do toho tou vrtackou..Vtedy to lezie dole jedna radost
Samozrejme ak chces usetrit je tu moznost-drotena kefa.Aspon si zamakas
\\ ocelovy jezko-mal som na mysli tie celkom dole-"drotene kotuce so stopkou"
Jasne ze by to islo, ved na to to je.
Ale v pripade kovovej brany je to asi dost nerealizovatelne. Najskor by to bolo drahe a taku pieskovaciu komoru ani neviem, kde by si nasiel. Skus pogooglit.
Inak by sa to dalo este aj inymi sposobmi - mechanicky (kefa, brusny kotuc), chemicky (v tvojom pripade nezrealizovatelne), plamenom...
Ja by som volil tu brusku s brusnym kotucom.
Ale v pripade kovovej brany je to asi dost nerealizovatelne. Najskor by to bolo drahe a taku pieskovaciu komoru ani neviem, kde by si nasiel. Skus pogooglit.
Inak by sa to dalo este aj inymi sposobmi - mechanicky (kefa, brusny kotuc), chemicky (v tvojom pripade nezrealizovatelne), plamenom...
Ja by som volil tu brusku s brusnym kotucom.