Zo seriálu som videl pár minút a trochu ma to mrzí. Nedalo sa viac.
Budem sa snažiť si pozrieť aspoň jednu celú časť. Nevyzeralo to až tak zle. Len mi tá väznica prišla až moc prázdna
Ale aby som nebol ja off topic: Myslím, že je tam aj veľa vecí domyslených, keďže realita je oveľa krutejšia. Ale zato to pobaví človeka, len škoda, že to dávajú tak neskoro, lebo ráno musím vstávať do školy a cez deň keby som si to chcel pozrieť v archíve, tak by mi to dosť sekalo, keďže vtedy je na nete najviac ľudí a ja mám dosť pomalý net
Videl som jednu časť a vôbec ma to nezaujalo. Aj keď je pravda, že som ju pozeral, keď som sa vrátil z krčmy, tak možno to nebolo celkom objektívne.. Asi si pozriem ešte jednu a potom uvidím.
strasne dobr serial, podla mna
a kto ste nejaku cast vmeskali, tak si ju kludne pozrite na jooj.sk / Televizia joj / archiv, potom si tam navlite relacie A-Z a tam to vseeeetko je
Podla mna je to celkom dobry serial. Videl som zatial vsetky casti...
Pozeram to na nete, ale teraz ako spravili ten new design, tak niekedy to dost seka...
podla mna pekna blbost. Neviem preco, ale vzdy ked ide nejaky slovensky serial, herci sa rozpravaju ako roboti, vidno ze maju text nauceny od predu do zadu, tak je to v ordinacii v ruzovej zahrade, odsedenych, panelaku, prvom oddeleni ... mne sa to osobne nepaci.
kubodinho napísal:podla mna pekna blbost. Neviem preco, ale vzdy ked ide nejaky slovensky serial, herci sa rozpravaju ako roboti, vidno ze maju text nauceny od predu do zadu, tak je to v ordinacii v ruzovej zahrade, odsedenych, panelaku, prvom oddeleni ... mne sa to osobne nepaci.
a co ked sa to tebe nepaci?...co as mame posrat?....nikoho tvoj dementy nazor nezaujima
mňa to akosi zaujalo minulý týždeň a zrovna teraz to pozerám na nete a spokojnosť, konečne nejaký televízny seriál za ktorý sa televízia nemusí hanbiť, škoda že to chodí len 2x do týždňa, uvítal by som častejšie; najlepší herecký výkon predvádza podľa mňa Elena Podzámska
2x do tyzdna je privela podla mna a podzamska vyzera sice fajn ako cedi pomedzi zuby ale je hodne neprirodzena...niet nad missku (julianu johanides) a gigi (judita hansman) a ceresnicku na torte magorku (gabika dzurikova)