Oklamal ma

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Anonymouse
Novice
Novice

Oklamal ma

Príspevok od používateľa Anonymouse »

mozete VYMAZAT!
Pigesko
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Oklamal ma

Príspevok od používateľa Pigesko »

podaj trestne oznamenie, aj ked sa to zrejme bude riesit ako priestupok...a dufam ze je ti jasne ze je to len a len tvoja vina :wink:
Anonymouse
Novice
Novice

ale to je jeden hajzlik z usa..

////co by ste robili na mojom mieste vy keby ze sa jedna o 25€?
uNreal_saTch^
Professional
Professional

Príspevok od používateľa uNreal_saTch^ »

poucili sa...
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

asi tie prachy uz neuvidis - nabuduce dvakrat meraj raz strihaj :D
Anonymouse
Novice
Novice

super rady..
cakal som odpovede napr ..( kontaktujem steam support priradim original paypal transakciu a cakam na odpoved.. )
diky
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

tak im napis - ze o co sa jedna ze ti to ukradli - tu je problem v tom ze v podstate ti to neukradol - dal si mu ho ty sam... tym ze si mu ho giftnul tak nwm, gift sa bere ako dar, a neviem ci na to sa vztahuje nejake vracanie penazi, kedze pri gifte by si daneho cloveka, ktoremu to darujes mal poznat.

/este tam pises ze si mu giftnul to DLC-cko, teraz nechapem, ze chces naspat tych 1 aj daco eur ? dalej nechapem naco si mal zakupene DLC-cko ked v podstate tu hru si ani nemal ?
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

jak píše rochedo..v podstate si mu to sám giftol takže s tými peniazmi by som sa asi rozlúčil..a to ti tak záleží na tom euro alebo čo?
Veď ako píšeš tak si mu poslal len to jedno DLC..
Anonymouse
Novice
Novice

rochedo napísal:tak im napis - ze o co sa jedna ze ti to ukradli - tu je problem v tom ze v podstate ti to neukradol - dal si mu ho ty sam... tym ze si mu ho giftnul tak nwm, gift sa bere ako dar, a neviem ci na to sa vztahuje nejake vracanie penazi, kedze pri gifte by si daneho cloveka, ktoremu to darujes mal poznat.

/este tam pises ze si mu giftnul to DLC-cko, teraz nechapem, ze chces naspat tych 1 aj daco eur ? dalej nechapem naco si mal zakupene DLC-cko ked v podstate tu hru si ani nemal ?
ja som mu giftol to DLC cko stym ze on mi zato da tu HRU...
a on sa na mna vysral faggot jeden

//autoeditácia príspevku (20 Apr 2010, 15:12)
ale ide oto ze on ma blokol a ani len neodpisal este tu drzost mal..
co mu mozem urobit ked poznam jeho steam acc
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

chapem, ze tebe ide o princip, mne tiez davnejsie ukradli steam account, tym ze poznas jeho steam ucet asi nespravis nic - v podstate si mozes lubovolne prezerat kazdeho steam ucet, asi jedina vec ze ho niekde nahlasis na steam fora, ze je to podvodnik a aby si nanho davali ludia pozor. a ako uz bolo spomenute - kedze islo o gift tak nevidim nijake riesenie - ale ved v pohode napis do supportu, uvidis, ze aku dostanes odpoved - a pripadne sa s nami podelis o info.

/uz len v podstate to ze za 2 DLC-cka mi niekto da full hru by mi prislo podozrive - aj ked mal z toho 4 kopie, mohol si si mysliet ze je to oje*, on za tu hru zaplatil, nebude to rozdavat "zadarmo"
Anonymouse
Novice
Novice

praveze som si nemyslel.. lebo ta hra stala samotna 14€ a on ju kupil v 4 packu za 28€
jedna kopia mu ostala a nemal ju kde dat tak som si myslel ze to vymeni..
spina je to

//autoeditácia príspevku (20 Apr 2010, 15:25)
hej, este by som potreboval poradit.. mam dalsieho zaujemcu.. ten tu bol uz pred mesacom
da mi HRU za 7€
co poviete na toto?
napisal mi ze mam mu poslat na email toto..

PayPal e-mail:

[email protected]

Send as a "Gift" with note ( Under "You've got the money" wrote ):

I am buying a virtual item and will not send unauthorized transaction or dispute/claim/complaint it. I have recieved my virtual item, therefore I am not eligible to retrieve my money sent.
uNreal_saTch^
Professional
Professional

Príspevok od používateľa uNreal_saTch^ »

Anonymouse napísal:super rady..
cakal som odpovede napr ..( kontaktujem steam support priradim original paypal transakciu a cakam na odpoved.. )
diky
to bola rada, ktoru ocenis mozno neskor. zrejme pozeras vela filmov, ked si myslis, ze sa ti niekto zo support teamu / policie bude zaoberat tymto pripadom. nech tu dostanes akekolvek rady, berem ich ako sci-fi a tak ci tak pride k tomu, co ti radil rochedo a ja...
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

Anonymouse napísal:praveze som si nemyslel.. lebo ta hra stala samotna 14€ a on ju kupil v 4 packu za 28€
jedna kopia mu ostala a nemal ju kde dat tak som si myslel ze to vymeni..
spina je to

//autoeditácia príspevku (20 Apr 2010, 15:25)
hej, este by som potreboval poradit.. mam dalsieho zaujemcu.. ten tu bol uz pred mesacom
da mi HRU za 7€
co poviete na toto?
napisal mi ze mam mu poslat na email toto..

PayPal e-mail:

[email protected]

Send as a "Gift" with note ( Under "You've got the money" wrote ):

I am buying a virtual item and will not send unauthorized transaction or dispute/claim/complaint it. I have recieved my virtual item, therefore I am not eligible to retrieve my money sent.
vidim, ze si sa nepoucil...ked chces prist aj o tych 7€ :D ... nakoniec sa obabres o tolko eur ze si si tu hru mohol kupit za 14€ a mal by si istotu ;)
ked mu posles prachy s tym oznamenim...co dufam si vies prelozit..tak ich nebudes moct vymahat nas5... co je podla mna dalsi cisty oblb...seriozny clovek by od teba nechcel aby si nieco take pisal... :)
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Jednoznačne tvoja chyba, a po druhé kvôli 3€ by som sa určite netrápil.
Neuralizer
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Neuralizer »

Mne raz dali na jednom accounte VAC ban od Valve , cize som mal zablokovany CS:S , TF2, DOD , atď... cize som nemal moznost nikde hrat (najprv som sa to snažil riešiť asi 3 dni, ale zistil som ze steam je dostatočne zabezpečený na to aby som ho oblbol nejakým hackom a sťažovať sa výrobcom nemalo zmysel lebo ban bol permamentny)a tym som stratil priblizne 30 € na kupu novych hier. No a tak som bol poučený a mal s týmito vecami skúsenosti. Na svete je vela podvodníkov, skus si napriklad pozrieť na spektre Mistri švindlu (dobry serial). Nabuduce ked ti niekto da takuto ponuku, tak to skus riešiť z tvojej strany (ze on ti posle hru a ty mu potom posles peniaze) , inac ti asi neporadim. Ja som si kupoval hry cez ludi tu na fore, ktori su dôveryhodni a môžu ti to aj ostatní potvrdiť a nie od nejakych cudzich američanov.
Napísať odpoveď