Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je 15 Dec 2018, 3:56



Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 13 ] 
Okno ??
Hľadať:
Facebook Twitter Vybrali Sme  
 
Autor Správa
Star
Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.8.2006
Príspevky: 551
Bydlisko: Prievidza
Karma: Level +2
Príspevok Okno ??
nevite preco mi asi tak kazdych 5 minut vybehne toto okno???

//obrázky vkladajte do prílohy


13 Dec 2006, 13:36
Profil  
Expert
Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 2.1.2006
Príspevky: 197
Bydlisko: Kezmarok
Karma: Level +1
Príspevok 
no lebo v jednotke nie je ziadna disketa a mas ju tam vlozit :lol: :lol: :lol:


13 Dec 2006, 15:14
Profil  ICQ  
Star
Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.8.2006
Príspevky: 551
Bydlisko: Prievidza
Karma: Level +2
Príspevok 
no ved dobre ale ako sa mam toho zbavit!!!! mudrc!!!


13 Dec 2006, 16:05
Profil  
Hardcore addict
Hardcore addict
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.9.2005
Príspevky: 6883
Bydlisko: Blava, ne?
Karma: Level +6
Príspevok 
co to je, win95? :hehe:
edit:/ pekny vizual


13 Dec 2006, 16:10
Profil  ICQ  WWW
Medium Professional
Medium Professional
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 23.5.2005
Príspevky: 1121
Bydlisko: Smižany(SNV)
Karma: Level +2
Príspevok 
odpoj disketovku


13 Dec 2006, 16:36
Profil  ICQ  
Star
Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.8.2006
Príspevky: 551
Bydlisko: Prievidza
Karma: Level +2
Príspevok 
Kibo píše:
co to je, win95? :hehe:

nie to je XP vies!!!!!!


13 Dec 2006, 16:42
Profil  
Addict
Addict
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.6.2006
Príspevky: 4360
Bydlisko: DeathRow Records [KE]
Karma: Level +3
Príspevok 
Mne to robilo, ked som hral nejaku hru, teda instaloval or nieco take a vytiahol cd/dvd, ale ked som resetoval pc prestalo to tak neviem.


13 Dec 2006, 17:34
Profil  
Darca
Darca
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 7.3.2006
Príspevky: 4777
Karma: Level +5
Príspevok 
Buď vlož disketu alebo odpoj cely flopak. Neviem teda ako ty, ale ja ho nepoužívam cele roky :) akurat ma seru tie zvuky, ktore furt vydava, keď niečo hladam..


13 Dec 2006, 18:56
Profil  
Medium Professional
Medium Professional
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 1.11.2006
Príspevky: 1137
Bydlisko: San Francisco
Karma: Level +2
Príspevok 
a nepouzivas napriklad daemon aleboa alcohol? lebo ak mas image na dvd a mas ho mountnuty a vyberies to dvd z mechaniky presne toto sa stane :)


13 Dec 2006, 20:18
Profil  Facebook  Twitter  WWW
Star
Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.8.2006
Príspevky: 551
Bydlisko: Prievidza
Karma: Level +2
Príspevok 
no ja mam DAEMONA??? tak co mam spravit???


13 Dec 2006, 20:53
Profil  
Addict
Addict
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 3.10.2006
Príspevky: 3023
Bydlisko: PP|PRG
Karma: Level +4
Príspevok 
daj dnu tu cd so si tam mal naposledy, aby ti daemon nasiel ten image a potom v daemonovi odpoj image :wink:


13 Dec 2006, 21:08
Profil  ICQ  
Site Admin
Site Admin
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 24.4.2004
Príspevky: 36234
Bydlisko: Európa
Karma: Level +6
Príspevok 
Ovladaci panel - system - hardware - spravca zariadenia... najdi si disketu a zakaz ju. Ale moze to byt sposobene tiez ako uz bolo spomenute vytiahnutim CD, takze skus hodit nieco do Deamonu alebo restartni PC, vidis... mozno pomoze.


15 Dec 2006, 4:21
Profil  WWW
Medium Star
Medium Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 13.10.2005
Príspevky: 358
Karma: Level +2
Príspevok 
presne ako Hojko hovori, alebo ak nepomoze skus vsetky cd/dvd media co si v poslednom case pchal do mecahniky :D :D


15 Dec 2006, 9:22
Profil  ICQ  
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 13 ] 


Kto je on-line 
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group. © Hojko 2004-2016
[ Time : 0.116s | 12 Queries | GZIP : On ]