onthecheap.eu
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
onthecheap.eu
Mate niekto skusenosti s tymto shopom? maju extremne ceny, avsak nikde nepisu, ze ide o napodobeniny
-
audiotrack
VIP
Re: onthecheap.eu
žiaden kontakt, žiadne obchodné podmienky a doména zaregistrovaná pred dvoma týždňami
-
guess.whoo
Redeemer
mmm som zvedavy ci tam budu este o par tyzdnov..
Ako si ich našiel ? Majú reklamu už na nete ?
Vyzerá to presne ako čínska stránka kde nič nepošlú
dobrý výber nízke ceny, žiaden kontakt ...
Rozhodne by som sa bál kúpiť niečo
Vyzerá to presne ako čínska stránka kde nič nepošlú
Rozhodne by som sa bál kúpiť niečo
-
guess.whoo
Redeemer
na nejakom portaliku ako bazos mali inzerat na note3 za 360 tak reku napisem a toto sa vyklulo
Najskôr by som to videl na elektroniku z Poľska alebo UK.
-
guess.whoo
Redeemer
to bY mi nevadilo keby ozaj ten tovar poslali
HA HA HAPokiaľ nie je uskutočnená platba, tak tovar neobjednávam. Tovar neposielam na dobierku nakoľko si veľa zákazníkov dobierku neprevzalo a mne sa tým navýšili náklady. Osobné prevzatie tovaru a následné zaplatenie nie je možné !
V tomto "eshope" by som si nekúpil ani žuvačky.
Keby si trochu pozrel len kontakt co tam maju, tak by si nemusel zakladat ani temu...
e-mail [email protected]

e-mail [email protected]
-
hrban
Addict
Každý jeden produkt, ktorý ponúkam na predaj objednávam zo zahraničných veľkoskladov od overených dodávateľov na základe Vašej objednávky. Nemám skladové priestory a preto nič nedržím skladom. Dodacia doba je cca 10-15 dní od objednania tovaru. Poštovné a balné je zadarmo.
Platba je realizovaná prostredníctvom elektronickej peňaženky PAYPAL alebo prevodom priamo na slovenský účet vedený v Tatra banke a.s.Pokiaľ nie je uskutočnená platba, tak tovar neobjednávam. Tovar neposielam na dobierku nakoľko si veľa zákazníkov dobierku neprevzalo a mne sa tým navýšili náklady. Osobné prevzatie tovaru a následné zaplatenie nie je možné !
V prípade vyjednávania si vlastných podmienok budem takéto konanie považovať za nesúhlas s podmienkami uvedenými vyššie a budem musieť pristúpiť k zrušeniu užívateľského účtu zákazníka.
Tá posledná veta ma dorazila XD
Ján Nemec
majiteľ a admin
http://www.onthecheap.eu
[email protected]
ono aj to čo je nad tým mailom je veľmi zaujímavé
Platba je realizovaná prostredníctvom elektronickej peňaženky PAYPAL alebo prevodom priamo na slovenský účet vedený v Tatra banke a.s.Pokiaľ nie je uskutočnená platba, tak tovar neobjednávam. Tovar neposielam na dobierku nakoľko si veľa zákazníkov dobierku neprevzalo a mne sa tým navýšili náklady. Osobné prevzatie tovaru a následné zaplatenie nie je možné !
V prípade vyjednávania si vlastných podmienok budem takéto konanie považovať za nesúhlas s podmienkami uvedenými vyššie a budem musieť pristúpiť k zrušeniu užívateľského účtu zákazníka.
Tá posledná veta ma dorazila XD
Ján Nemec
majiteľ a admin
http://www.onthecheap.eu
[email protected]
ono aj to čo je nad tým mailom je veľmi zaujímavé
toto tam vtedy este nebolo 
-
audiotrack
VIP
sranda že sa tam tieto "podmienky" a "kontakt" objavili až po mojom príspevku. Takže pán Nemec nás isto číta. Tak nech si prečíta aj toto: http://www.fastcentrik.sk/aktuality/e-s ... macie.aspx
-
guess.whoo
Redeemer
tuto temu som nezalozil kvoli sebe. natrafil som na tento eshop a chcel som sa dozvediet viac informacii alebo skusenosti s nim. na heureke nic nebolo tak aspon takto maju ludia moznost sa nieco dozvediet a hlavne premysliet si nakup cez takyto obchod.
-
Supersonic
Light Professional
Z Vašeho krajiny nie je bohužiaľ možné prezerať obchod. 
bud rad