OOH Land
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: OOH Land
Podľa mojich informácii sa o žiadny zábavný park nejedná, je to teasingová kampaň, ktorá prebieha výlučne na tzv. OOH nosičoch (out of home), čiže tá skratka môže znamenať aj toto. Doménu však vlastní jedna spoločnosť, ktorá je prepojená na prevádzkovateľa viacerých reštaurácií v BA. Koho je to kampaň, nie je zatiaľ známe.
-
zuzkazuzka
VIP
Takže sa to predsalen týka out of home. www.oohland.sk
Inak celkom zaujímavá stránka pre ľudí od fachu.
Inak celkom zaujímavá stránka pre ľudí od fachu.
A stranka je spustena.... celkom podarena. Zadavatel asi nechal volne ruky a vidiet, ze sa vyblaznili... je to naozaj putave... clovek si chcie pozriet kazde zakutie. Taky web som este nevidel.
Tých čo majú toto na starosti by trebalo zavrieť do basy, to fakt čo sa tu deje je nenormálne v BA to je všade ešte dokonca aj držiaky v MHD sú s týmto nápisom
Jedno slovo DEBILITA
Jedno slovo DEBILITA
radšej sa budem kukat na toto ako na je*** ficov ksich zo sloganom .......zvolte si správny smer
Ja sa radšej budem pozerať na pôvodné maľby a držiaky bez reklám
Ale tak keby to bola aspoň pravda tak v poho nech sú ,ale takto oje*** ludí...
Ale tak keby to bola aspoň pravda tak v poho nech sú ,ale takto oje*** ludí...
-
zuzkazuzka
VIP
tomu sa hovorí marketing, drahý môj. a to veľmi, veľmi efektívny.martinsos napísal:Tých čo majú toto na starosti by trebalo zavrieť do basy, to fakt čo sa tu deje je nenormálne v BA to je všade ešte dokonca aj držiaky v MHD sú s týmto nápisom![]()
Jedno slovo DEBILITA
-
Hellboy248
Guru wannabe
martinsos: keby robis v oblasti marketingu a taketo "ko*ot" by ta zivili, hovoril by si inak .)
Jasne a teraz akože si každý bude dávať akurát im robiť reklami?zuzkazuzka napísal: tomu sa hovorí marketing, drahý môj. a to veľmi, veľmi efektívny.
No len toto sa nedá nazvať reklamnou agentúrou ani ničím podobným to je skratka poriadny úlet za ,ktorý treba aj príslušný trest. Aby boli nejaké výmysli po celej BA tak to je moc.Hellboy248 napísal:martinsos: keby robis v oblasti marketingu a taketo "ko*ot" by ta zivili, hovoril by si inak .)
-
uplink
VIP
Je pekné že si tak veľmi zapálený pre Slovensko a našu identitu, ale tak mohol by si aj Ty teda dodržiavať základné pravidlá toho, čo znamená byť slovák:
- reklamy
- výmysly
- reklamy
- výmysly
-
Jeremy
Medium Professional
ZuzkaZuzka ono to az taka efektivna kampan nebola nejakych 40 000 Unikatnych nastev? Web neprehladny, hrozny a flashovy, uplne netrafenie cielovej skupiny. Ludom od fachu by stacil uplne iny web i ked mam pocit ze ludi od fachu nemusis moc zaucat co je to OOH. Celkom dobre o tom pisal Miso Pastier a Rado Augustín z Medialne.sk - http://medialne.blog.etrend.sk/redakcny ... hland-auc/ a http://medialne.blog.etrend.sk/pastier/ ... -dva-tipy/
Viac sa stotoznujem s tym komentarom Rada Augustína. Proste podla mna zbytocne minute peniaze a fail.
Viac sa stotoznujem s tym komentarom Rada Augustína. Proste podla mna zbytocne minute peniaze a fail.
-
zuzkazuzka
VIP
Kampaň bola určite efektívna, nehovorím o webe, ale o celej kampani. Nedala sa nevšimnúť a určite vzbudila záujem. Tie vizuály na človeka útočili na každom kroku.
-
Grim
Darca
...nedala sa nevšimnúť? Keby som tu nenašiel túto tému, nikdy by som netušil že také niečo existuje a aj keď som ju našiel tak neviem presne čo to OOh znamená, lebo to strašne pripomína Olympijské Hry a po navštívení ich stránky som mal pocit, že ide o nejakú atrakciu v duchu Tatralandie...
-
Silmer
Darca
Grim: Ak nebyvas v Bratislave a v jej okoli...tak to je zrejme normalne, kedze tato kampam bola sustredena hlavne na Bratislavu
Podla mna sa im to vydarilo. Keby som nahodou mal malu firmu, doteraz som ziadnu reklamu nemal a uvidel by som aky efekt to malo (kopa ludi si googlila co to ten oohland vlastne je atd.) - urcite by som o nej pouvazoval a na koho sa obratit, hm, preco nie ta firma, ktora ma nespocetne mnozstvo bannerov po celej Bratislave?

-
zuzkazuzka
VIP
Grim, a zrejme nie si ani cieľová skupina. To nebola kampaň primárne cielená na bežného človeka, ale na firmy. Ten, kto hľadá spôsoby, ako zviditeľniť svoj biznis, vie, čo OOH je. Keby som sa opýtala prvej tety na ulici, určite by tiež nemala ani tušenia o čom to je.
ja napriklad z duse neznasam akukolvek reklamu vonku, teda to je asi ta OOH. Bol by som za, keby sa vsetky reklamy zrusili a zostali by len na nete/novinach/TV/radiu - tomu sa clovek moze vyhnut. Takto vonku z kazdej strany na mna utocia 3 milionove mercedesy a BMWcka (uz od! xxx $), vysmiati ludia na plagatoch, strasne cool reklamy mobilnych operatorov...taky umely svet, proste grc. Pokial viem, v jednom juhoamerickom meste (Sao Paulo?) dokonca billboardy prikazali zrusit, ale nesledoval som uz ako to dopadlo.
Tak napriklad ja som videl niekolko kusov tejto reklamy, pocnuc mhd telkou konciac vejucimi toaletakmi na apollo moste a ani ma nehlo hladat to na nete alebo zistovat o tom nieco viac. A to mi reklama nie je lahostajna, kedze ju viac menej studujem.