cudujem sa ze tu nieje ani raz spomenuta tato relacia Co poviete na Reneho Stura a Sveta Malachovskeho? Ja sa strasne bavim na kazdej casti . Vsetky charaktery su tam stvarnene jedinecne a ani jeden charakter sa mi nezda byt fadny, az po niekolkych castiach som zistil ze tam hraju len oni dvaja Co poviete napriklad v porovnani s SOS? Drzim im palce a dufam, ze ich nezrusia po par castiach
kedze o tom skoro nikto nic nevie tak tu je site relacie z markizy...
Ooops!
Zábava na plné pecky!
Štvrtok o 21.45
Humorné scénky, ktoré sú akoby vystrihnuté zo života, ale nechýba im samozrejme nadhľad a poriadna dávka vtipu. V zábavnej relácii plnej vtipných situácií sa predstavia „noví“ komici - Svätopluk Malachovský (brat známeho operného speváka Martina Malachovského) a René Štúr, autorská dvojica, ktorá sa na tomto projekte podieľa aj režijne. Sú to muži so zmyslom pre humor, jednotlivé postavy vedia výborne stvárniť a môžeme ich smelo zaradiť k súčasným autorským talentom...
Archiv kde is mozte pozriet vsetky zatial vysielane relacie takze vam nic neujde aj ked vo štvrtok nemate cas [TV Archiv]
videl som jeden diel a tiez sa mi to velmi nepacilo... take "suche"... ako bolo spominane nadomnou, 7s.r.o je asi najlepsia humorna relacia z tych slovenskych...
Romov hraju uzasne, obcas su dobre hefty v tom ich radiu ale inak 0 bodov... Mno a este policajti su celkom faijn... 1. diel bol faijn, potom som uz videl len jeen diel a to bolo nic moc teda Kazdopadne aj SOS a vselico mozne sa nevyrovna MAFstory
violator napísal:vobec sa mi to nepaci...dost lacny humor, sos sa mi zda lepsie, ale i tak povazujem za najlepsiu humoristicku relaciu v slovenskych TV 7s.r.o
uplne suhlasim, ale ja sa strašne zabavam aj na Aj múdry schybí
Osobne mi ani SOS nepride vtipne. To nehovorim o tomto lacnom odpade snaziaci sa napodobit humor. Trapne, nudne a nesmejem sa ani na totalnej demencii tvorcov tejto ubohej relacie.
tak isto ako SOS aj tato relacia ma podarene casti a trapne casti...ale celkom je to v pohode da sa natom nasmiat....a Scotish 4ever je uzasne ale ako uz bolo spominane na 7 s.r.o sa ziadna ina relacia nechyta
den333 napísal:tak isto ako SOS aj tato relacia ma podarene casti a trapne casti...ale celkom je to v pohode da sa natom nasmiat....a Scotish 4ever je uzasne ale ako uz bolo spominane na 7 s.r.o sa ziadna ina relacia nechyta
MAF story sa veru chyta... sice 100 ludi 100 chuti
Nie je to daco podobne ako davno vysielany Telecvoking? Inak nemam nutkanie to ani zapnut, pretoze markiza prekvita downgradom kvality tych tupych relacii co vymysla.
No dobre, ale tak spomenut ze MAFStory je lepsie, je uz vrchol.
English is Easy, Csaba is dead bola vynikajuca kniha podla vynikajucel divadelnej hry. Druhe pokracovanie v divadle bolo stale dobre. Nevidel som tretie pokracovanie ALE to co pustili v telke je uz kus trapneho zvastu na ktory sa nedokazem pozerat ani 5 sekund.
Ad Sheep: "Humorne" relacie ano. Ale pozri si take Mesto Tienov. Ja som velmi prijemne prekvapeny.