Opätovné reklamacie

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
verreaux
Light Professional
Light Professional

Opätovné reklamacie

Príspevok od používateľa verreaux »

Uz treti krat sa mi pokazil mobil a treti krat to iste. Uz ma prestava bavit to cakanie kedy sa vrati zo servisu (mam ho pol roka a v sevise uz stravil 3 mesiace). Chcem sa opytat po kolkych reklamaciach mam narok na vratenie penazi a ako by to bolo v pripade, ze som nakupoval cez internet. Ma s tym niekto nejake skusenosti?
konyk87
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa konyk87 »

ked sa nejaka zavada vyskytne 3x mas narok na vratenie penazi...
sebci
Star
Star

Príspevok od používateľa sebci »

Spresnenie:

Ten istý druh závady sa musi opakovať 3x a 2x ti musi prisť uznaná reklamacia. Ten tretí ked ti pride uznana reklamačka tak maš v tom momente narok na vrátenie penazi alebo nahradu iným modelom prípadný doplatok alebo vrátený preplatok... samozrejme zaleži od korektnosti firmy (ludi na pobočke ak sa jedná o podnik väčšieho formatu) atd....

Veľa zdaru :wink:
Josa
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Josa »

na fony som vo fore cital, ze to je len 2x ta ista zavada a potvrdena zo servisu
RainbowSix
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa RainbowSix »

ja taky ze len 2x ale dalsie ak tovar nezreklamuju do 30 dni odkedy si im to dal tak mas pravo na vratenie penazi alebo za novi kus vimenit.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

RainbowSix napísal:ja taky ze len 2x ale dalsie ak tovar nezreklamuju do 30 dni odkedy si im to dal tak mas pravo na vratenie penazi alebo za novi kus vimenit.
O tom sa tu cely cas toci ty dement. Omfg...
sebci
Star
Star

Príspevok od používateľa sebci »

bloodko napísal:na fony som vo fore cital, ze to je len 2x ta ista zavada a potvrdena zo servisu
rainbowsix napísal:ja taky ze len 2x ale dalsie ak tovar nezreklamuju do 30 dni odkedy si im to dal tak mas pravo na vratenie penazi alebo za novi kus vimenit.
sak tak som to tam napisal na tretiu reklamaciu
ti musia vratiť peniaze... ale ak nechceš možu ti ho tretikrat zreklamovat... neopakujte to čo tu už je raz napisané
Napísať odpoveď