Opencart alebo prestashop..?

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
cinges
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Opencart alebo prestashop..?

Príspevok od používateľa cinges »

Cavte, planujem v buducnosti spravit eshop, ale chcel by som na nom zacat pracovat uz teraz..kedze penazi moc nemam, chcel by som si to spravit viac menej svojpomocne.. Doteraz som to chcel robit v opencart, ale dozvedel som sa, ze ekzistuju aj ine systemy, a to je prestashop.. Preto by som chcel vediet, ze do coho ist skorej.. Casu mam na to kopec, kludne aj pol roka.. Zatial som nakloneny Opencartu, a to z dovodov, vedel som o nom ovela skorej, co som pozeral rozne dema, tak mi prisli take, prirodzenejsie oproti prestashopu, a napriklad takyto kvalitny tempate som pri prestashope nevidel ani naznakom..Ohladom toho by som chcel vediet, aky je rozdiel, ked zaplatim 40$ a 2000$..
Pri Prestashope som zase cital, ze ma vacsiu podporu zo strany uzivatelov, viacej free templatov a pluginov..
Moje poziadavky su asi tieto:
  • Chcem mat kvalityn adaptivny dizajn, ktory bude vyzerat luxusne..(tak isto potrebujem moznost upravy toho dizajnu, cize kupim si hnedy dizajn, ale chcem si ho sam nahodit do ciernej farby, prerobit ten template)
  • Potrebujem dvojjazycny eshop, t.j. en a sk
    Nepotrebujem pluginy typu quatro na splatky, potrebujem, aby ludia nemali ziaden problem kupit tovar ako zo slovenska a europy, tak aj z ostatnych krajin.. (je tu nejaka moznost, aby zo zahranicia platili inak, ako cez paypal? lebo zevraj paypal ma v tomto velke poplatky)
    Je nejaka ochrana proti robotom pri registracii?
    Nieje problem so SEO optimalizaciou a google analytics?
    Je mozne pridavat tovaru "tagy" pomocou ktorych by bol tovar vyhladatelny?
    Chcem, aby tu ekzistovala moznost, ze z vacsej casti by som to dokazal nahodit a spravovat sam ;)
Vdaka za vase rady a nazory ;)
trizzo
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Opencart alebo prestashop..?

Príspevok od používateľa trizzo »

Vsetko co si popisal, dokazu oba. Mne je subjektivne sympatickejsi opencart.
Napísať odpoveď