Opera (novinky, chyby, ...)
-
Nadeo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Mam zaujimavy problem, nainstaloval som zo zvedavosti Operu 10.50, ktora sa instaluje zvlast od 10.10 (neupdatuje ju). Bez spytania mi to nastavilo ako default browser, tak som to odinstaloval. Lenze teraz opera sa nesprava ako default browser, takze napr. linky z qip neotvara. Nainstaloval som FF, hned sa spytalo, ci chcem nastavit FF ako default, dal som ano. Linky z qip v poho otvara. Vypol som FF, zapol operu, ta sa ma tiez spytala ci chcem nastavit ako default browser, dal som ano, ale linky neotvara. Vie niekto co stym?
hej, vieNadeo napísal:Mam zaujimavy problem, nainstaloval som zo zvedavosti Operu 10.50, ktora sa instaluje zvlast od 10.10 (neupdatuje ju). Bez spytania mi to nastavilo ako default browser, tak som to odinstaloval. Lenze teraz opera sa nesprava ako default browser, takze napr. linky z qip neotvara. Nainstaloval som FF, hned sa spytalo, ci chcem nastavit FF ako default, dal som ano. Linky z qip v poho otvara. Vypol som FF, zapol operu, ta sa ma tiez spytala ci chcem nastavit ako default browser, dal som ano, ale linky neotvara. Vie niekto co stym?
Re: Opera (novinky, chyby, ...)
mam mensi problem, presiel som z FF na Operu a pomalsie mi nacitava stranky, na FF mi hned nabehla stranka a na Opere musis cakat niekedy aj 5-10sekund, nevie niekto co s tim?
nemáš náhodou zapnuté Opera Turbo? potom to trvá dlho
a "načítať stránky" si nastav na "ihneď"
turbo som nemal zapnute,bolo to tim co pisal Dunlop urobil som to a ide ako ma 
Tak som skusil novu operu mini 5 beta: http://www.opera.com/mini/next/download/ a musim povedat, ze je super. Mam htc s710, ktory ma relativne pomaly procesor a stara opera mini mi tam isla pomaly, ked som isiel na hojko, tak sa z toho mnozstva odkazov scvokla a musel som ju restartnut. Vstavany IE zase nie je velmi user-friendly, ale Opera Mini 5 je presne to, co som potreboval. Ide krasne plynulo a hojkom nema problem 
-
Holubar
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Dnes som si dal upgradnut operu na 10.51 a vsimol som si, ze vsetky obrazky loaduje nanovo namiesto toho, aby to tahala z cache, ako doteraz. Moze to niekto potvrdit? To bol jedn z hlavnych dovodov, preco pouzivam operu, teraz sa sprava ako vsetky ostatne browsery okrem FF. Pomoze jedine, ked pri kazdej stranke rucne vyberiem na karte zobrazit->obrazky->obrazky z cache. Ale to predsa nebudem robit pokazde. Dufam, ze to opravia
ako si mam nastavit aby ked vypinam okno s viac zalozkami sa ma pytalo ci chcem vypnut?a este ked mi niekto posle odkaz napriklad cez skype a kliknem nanho tak mi otvori operu na domovskej stranke a ten odkaz otvori az ked kliknem druhy raz da sa to neako nastavit aby mi hned na prvy krat zaplo ten odkaz?
Súbor -> zobraziť lištu menu odškrtni
Da sa v opere nejakym sposobom nastavit (alebo pomocou nejakeho userjs) aby sa dali pripinat taby?
Nieco ako ma google chrome alebo Firefox s rozsirenim App Tabs?
Nasiel som na nete jeden obrazok a na nom su pripnute taby v Opere, len sa neviem dopatrat ako sa to robi alebo ci to nie je funkcia, ktora bude podporovana az v dalsich verziach opery.
Nieco ako ma google chrome alebo Firefox s rozsirenim App Tabs?
Nasiel som na nete jeden obrazok a na nom su pripnute taby v Opere, len sa neviem dopatrat ako sa to robi alebo ci to nie je funkcia, ktora bude podporovana az v dalsich verziach opery.
klik pravým na tab > zamknúť list...???
To mi tab len zamkne. Ale mne ide aj o zmensenie tabu len na faviconu. Idealne by bolo (tak ako v chrome) ze mi tab zamkne a zmensi.