Operácie, ťažké úrazy
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
-
Mistr.Bombastik...1x
Medium Expert
-
->slavo<-
Addict
Ano
bol som natom fakt zle , operovali ma na slepe crevo .
no lenze ja som to mal ovela horsie,
proste ked ma otvorili vsetko bolo uplne na pic
operacia co mala trvat maximalne 45minut tak trvala 3hodiny
ostala my fakt dost velka jazva . a poviem ti ze som rad ze zijem . po operacii to bolo najhorsie ten tyzden v nemocnici bolnajhorsi v mojom zivote ,. a som rad ze to mam zasebou .
si predstavte zobuditesa po operaci na izbe .mal som vsebe hadicku cez ktoru vytekal bordel von do takeho vrecuska. proste strasne . . a mal som to tyzden v sebe tu hadicku .
.takze tak . to je moj strasny zazitok prvy a dufam ze ajposledny co som stravil v nemocnici. Neprajem to fakt nikomu . ani svojmu najvacsiemu nepriatelovy. operaciu.
a po operacne stavy.
no lenze ja som to mal ovela horsie,
proste ked ma otvorili vsetko bolo uplne na pic
ostala my fakt dost velka jazva . a poviem ti ze som rad ze zijem . po operacii to bolo najhorsie ten tyzden v nemocnici bolnajhorsi v mojom zivote ,. a som rad ze to mam zasebou .
si predstavte zobuditesa po operaci na izbe .mal som vsebe hadicku cez ktoru vytekal bordel von do takeho vrecuska. proste strasne . . a mal som to tyzden v sebe tu hadicku .
.takze tak . to je moj strasny zazitok prvy a dufam ze ajposledny co som stravil v nemocnici. Neprajem to fakt nikomu . ani svojmu najvacsiemu nepriatelovy. operaciu.
a po operacne stavy.
-
LiTTle_PsyCHopaT
Amateur
-
peterkozel
Medium Professional