Ophcrack !!!NOT FOUND!!!

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Ogrim
Amateur
Amateur

Ophcrack !!!NOT FOUND!!!

Príspevok od používateľa Ogrim »

Caute. Fotrovci my zaheslovali comp a chcel som to heslo zistiť. Tak som sa niak dostal k Ophcracku vsetko som spravil tak ako má byt, aj som stiahol liveCD pre Vistu (dokonca som odskúšal dve verzie) a stále my to pri načítavaní hesla hodilo červeným písmom Not Found. Prosím vás nevie niekto čo s tým mám robiť? Alebo nepozn niekto niaky iný program na zistenie hesla? :)
PC-Man
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Ophcrack !!!NOT FOUND!!!

Príspevok od používateľa PC-Man »

Spravat sa tak, aby ti to "fotrovci" naspat odheslovali... urcite na to mali nejaky rozumny dovod
Pigesko
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pigesko »

tak tak :) v prvom rade ich zacni volat Rodicia, ked uz ti ten "comp" kupili tak by neuskodilo trosku vdacnosti...(ked budes mat vlastne deti, pochopis...) a ako pise kolega, zrejme na to mali dovod...a ja nevidim jediny dovod preco tvojim rodicom podje*** kolena a autoritu :)...ked napises pravdu, preco ti ho zaheslovali, tak ti mozno ja, alebo niekto iny pomoze :wink:

//mY opravit...
Element
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Element »

ophcrack nefunguje ked je heslo nad 15 znakov, lebo vtedy uz to uklada do nejakeho formatu ktory ophcrack nezvladne.. niekde som to cital nieje to to na 100%
Ogrim
Amateur
Amateur

Asi ste si to zle vysvetlili ale ja mám win7 a tam je ten "rodičovský systém" a tam sa dajú nastaviť rôzne obmedzenia. Ja som len chcel si sem tam niečo nainštalovať (Mám obmedzené inštalácie). Preto som chcel zistiť heslo. A nemyslím si že oslovenie "Fotrovci" je niake urážlivé ....btw a môj otec ho používa ;)... A na comp som si aj ja prispieval. A keď my neviete poradiť čo s tým tak sem prosím vás ani nepíšte.
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

môžeš ale skúsiť nasledovné:
isť do núdzového režimu a tam sa prihlásiť ako administrator (drvivá väčšina týchto účtov sú povolené a nezaheslované)
tam si len uprav svoj účet tak, aby si mohol inštalovať, poprípade si vytvor ďalší účet, nainštaluj čo potrebuješ a účet zmaž
Ogrim
Amateur
Amateur

No lenže win7 a vista sú tak spravené že keď si spustíš Safe mode tak aj tak to nepustí lebo potrebuješ heslo od administratora ... to sa dá tuším len na XP
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

dá sa to na všetkých, ak ten účet nieje zaheslovaný a väčšinou nieje
1000. post
Ogrim
Amateur
Amateur

Hmm... opíšem to takto .... ja mam dva účty jeden je "Peter"(administrator) druhý je "Jaro"(obmedzený) a keď spustím safe mode tak sa opäť sa mi ukážu len tieto dva účty a keď chcem ísť na hociktorý tak to zase pýta heslo .... :/
Napísať odpoveď