Oplati sa Adsense?

Ak ste si nevybrali z kategórií vyššie, môžete použiť túto časť.
D3m1
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Oplati sa Adsense?

Príspevok od používateľa D3m1 »

cauko,
Dneska som uz dostal 2x ban na adsense a nijako som neporusoval pravidla vobec nikoho som nenahovarala a zaroven som mal vyse 350 klikov a len 15 dolarov. dnes mi prisiel mail ze by som ich inzertov mohol nejako ohrozit.

Chcem sa spytat ci sa vobec mi este oplati do toho programu ist a ked nie tak napiste co je take podobne ako toto okrem viaclick a etarget

PS: skusal niekto Viaclick? vyplacaju?

:? :? :( :(
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

No, ten etarget je celkom dobry co som pocul. Vyplacaju a vyzera to zaujimavo, asi by som skusil to. :wink:
seko0408
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa seko0408 »

adsense je uplna kktina,
a teras hovorim vazne, mal som kazdy den 5 dolarov zarobenych, moj rekord je 11 za den, asi do mesiaca som mal na konte 97 dolarov a zrazu len email, neco po anglicky ze som porusil nejake pravidla, asi to ze mi niekto klikol viackrat z jednej IP adresi, totalna pcovina to je a vsetky moje dolare a ucet hned zablokovali :evil:
mali mi za trest stiahnut trebars polovicu dolarov ale ne oni rovno zrusia ucet.. neskutocne ma to nastvalo a uplne pochybujem ze to us niekomu vyplatili... rovnako ako tie primitivne klikacky kde za jeden klik dostanes 0,1 dolara :lol: HANBA TAKYM OJE..vacom ! ! !
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

seko0408: Cudoval by si sa kolkym ludom to uz vyplatili. Ako priklad by som mohol uviest hned toto forum, ak sa nemylim tak z AdSensu plati server na ktorom bezi. Takisto aj kamosom vyplatili. Takze tie pravidla si asi fakt niekde porusil. :wink:
D3m1
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

ja suhlasim si sekom.

Pravidla som na 100% neporusil nijako som si neklikal moja stranka mala zhruba 500 - 700 ludi za den a za mesiac som mal v pohode 100 dolarov ked uz som mal na konte 200 dolarov a cakal som uz len kym mi nechaju vyplatit na ucet na ktory mi predtym poslal 13 sk aby si overili tak prisiel z nicoho nic mail ze by som mohol ohrozit ich zakaznikov. Ziaden dovod neudali ....

Prste na mne zarobili 300 dolarov a ako vidim na mnohych ludoch takto robia a zarabaju .... hojko ma velke stastie ze este nedostal ban. ako som si nedavno vsimo aj na pcfore ma Etarget... a preco asi? pretoze ho ten debilny Adsense osral .... mozno mu vyplatili niekolko krat no potom ho zrusili z neznamich dovodov.
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

seko0408 napísal:adsense je uplna kktina,
a teras hovorim vazne, mal som kazdy den 5 dolarov zarobenych, moj rekord je 11 za den, asi do mesiaca som mal na konte 97 dolarov a zrazu len email, neco po anglicky ze som porusil nejake pravidla, asi to ze mi niekto klikol viackrat z jednej IP adresi, totalna pcovina to je a vsetky moje dolare a ucet hned zablokovali :evil:
mali mi za trest stiahnut trebars polovicu dolarov ale ne oni rovno zrusia ucet.. neskutocne ma to nastvalo a uplne pochybujem ze to us niekomu vyplatili... rovnako ako tie primitivne klikacky kde za jeden klik dostanes 0,1 dolara :lol: HANBA TAKYM OJE..vacom ! ! !
to je pravda ale nie vzdy, forum na tom adsensi slusne zarobi, ale tusim minule som tu videl etarget
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Na tomto serveri Adsense vydelava okolo 5000Sk mozno viac mozno menej. A vzdy to zatial vyplatili ... Inac by hojko zaviedol asi Registracny poplatok :D
//Sheep to bolo na skusku...
Sheep
Addict
Addict

Shark NX napísal:Na tomto serveri Adsense vydelava okolo 5000Sk mozno viac mozno menej. A vzdy to zatial vyplatili ... Inac by hojko zaviedol asi Registracny poplatok :D
//Sheep to bolo na skusku...
aha, to by si tu asi staff pisal sam medzi sebou :D

//ok :wink:
D3m1
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

neviete preco zrusili na PCforum adsense a dali etarget? viac to vynasa? alebo ich adsense blokol?
Sheep
Addict
Addict

D3m1 napísal:neviete preco zrusili na PCforum adsense a dali etarget? viac to vynasa? alebo ich adsense blokol?
opytaj sa ich :P
D3m1
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Sheep napísal:opytaj sa ich :P
A na otazku co viac vynasa: Vies alebo nemas s tym skusenosti? a myslite ze sa mam pustat do Etargetu ? je lepsi v komunikacii ako google?

komunikacii myslim tak ze ked napisem mail tak odpisu a nie na google napisem mail a nic ... :roll:
seko0408
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa seko0408 »

tak mozno ad sense podporuje radsej vecsie fora alebo len fora ako osobne stranky na neplatenych hostingoch ( ako mam ja ) ale to mohli uviest skor a nie as ked im zarobis tych 100 dolacov :(
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

D3m1 napísal:neviete preco zrusili na PCforum adsense a dali etarget? viac to vynasa? alebo ich adsense blokol?
Adsense mal vzdy nejake pripomienky + Chceme skusit nieco nove ... ak nam to nebude vyhovovat dame naspat Adsense. Ale ako si hovoril ... etarget je s Customer Support lepsie na tom ako Google.
D3m1
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

seko0408 napísal:tak mozno ad sense podporuje radsej vecsie fora alebo len fora ako osobne stranky na neplatenych hostingoch ( ako mam ja ) ale to mohli uviest skor a nie as ked im zarobis tych 100 dolacov :(
ty len 100 ale co mam hovorit ja ked ja som tam mal 380 dolarov za tri mesiace a uz som mal mat na dalsi vyplatene a vsetko zarobok bol 13,04 SK ked mi kontrolovali Bank. ucet .... inak na google treba vela cakat kym pride PIN a tie debilinky ...

//Edit inak som si všimol že aj pokec ma etarget však? :roll: tak otom by to mala byt seriozna firma ....
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Ked necitate zmluvu kreteni.V zmluve je jasne napisane ze vas ucet MOZU KEDYKOLVEK BEZ AKEHOKOLVEK DOVODU ZRUSIT.Mne prisli peniaze dvakrat.Zaregistroval som sa vyplatili mi 101,73.Potom som zarobil 150 a zrusili ma.Potom som zas zarobil 120 myslim a poslali.A potom zas zrusili
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

D3m1: Ak si dobre pamatam, tak PIN kod posielaju ked zarobis 50 dolarov, ten ti pride tak po 2-3 tyzdnoch. Potom overis ucet, zadas PIN kod a si aktivovany. Ked zarobis 100 dolarov, tak na konci dalsieho mesiaca by ti ich mali vyplatit. Prva platba teda trosku trva, ale potom je to pravidelne na konci mesiaca (ak dosahujes 100 dolarov).
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

s tym adsensom sa mi nezda to, ze ok, ja si to dam na stranku, a ked ma niekto chce poskodit, tak zacne klikat na reklamy ako blaznivy, najlepsie aj cez proxy servery, a oni potom zrusia mna, ze som porusil pravidla... :?: ak hej, tak je to riadne nedomyslene :idea:
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

A ako by si to vyriešil? (žiadny reklamný systém také niečo nemá poriadne vyriešené)
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Chrono ma pravdu. Toto je dost problem v tych reklamnych systemoch. Ja osobne ta zas nechapem nad cim este rozmyslas. Ten etarget podla toho co mozes vidiet na webkach a citat tu je vcelku dobry a vyplacaju. Takze urcite by som nerozmyslal a siel do toho.
asterix777
Novice
Novice

Príspevok od používateľa asterix777 »

mne vyplatily vzdy :)
Napísať odpoveď