A urcite nechcem nikoho odradit od svadby ja len tak
Oplati sa ozenit/vydat sa?
-
Dudelstein
Amateur
Oplati sa ozenit/vydat sa?
No takze caute
Minule som tak rozmyslal a dosiel som na to ze vzdy ked mam nejakeho kamosa uz som s nim dlho, nejak rok tak ma to vzdy proste absolutne prestane bavit a musim si zas vybrat nejakeho ineho kamosa.. Ked mam potom prestavku aspon 3 mesiace alebo pol roka tak je to zas v pohode, ale ako je to so sobasom? Ked si zoberiem nejakeu zenu/chlapa (dufam ze ja radsej tu zenu
) , tak neomrzi ma to uz po nejakom tom roku a nezacne ma cely ten vztah nudit?
Tak pls piste, len tak ma to zaujima

-
last_knight
Light Professional
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Keď si niekto niekoho chce vziať, tak je to preto, lebo ho má rád a svoj život si bez neho nevie predstaviť. Myšlienky typu "neomrzí ma po čase?" mu absolútne neprídu na myseľ... Je to o tom, že s tým človekom chce byť, chce mať s ním deti a prežiť s ním zvyšok života.
Keďže teba dokážu onudiť aj kamaráti, tak by som tipovala, že nemáš vek na ženenie, takže buď dospeješ, alebo s takýmito myšlienkami na svadbu ani nepomýšľaj....
Keďže teba dokážu onudiť aj kamaráti, tak by som tipovala, že nemáš vek na ženenie, takže buď dospeješ, alebo s takýmito myšlienkami na svadbu ani nepomýšľaj....
raz ta mozno zacne nudit striedat kamosov a frajerky, potom uz neviem aky si najdes konicek
ale vazne, stereotyp pride vzdy, ked sa ti stale nieco opakuje dookola, ale myslim si, ze stoji za to prezit vacsinu zivota vo dvojici, neskor pripadne v niekolkotici(ak budu aj deti
) urcite je to lespie ako zostat na stare kolena sam, bez vlastnej rodiny, ale to je kazdeho osobna vec, zivot je stereotyp ked si ho neuzivas a uzit si ho mozes aj takto 
vsetko co bolo potrebne bolo uz povedane...ja len maju pravdu ti co tvrdia ze ak vypotis nieco take ci sa to oplati akoby to bola hra alebo kupa mobilu,tak nemysli ze ti nejaky vztah vydrzi viac ako pol roka...laska je viac ako len pocit ze sa ti niekto fyzicky paci....pretoze hormony zalubenia nanestastie vyprchaju stale....ostane uz laska alebo nic:)drzim palce aby si dospel!:)