Oplati sa ozenit/vydat sa?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Dudelstein
Amateur
Amateur

Oplati sa ozenit/vydat sa?

Príspevok od používateľa Dudelstein »

No takze caute :) Minule som tak rozmyslal a dosiel som na to ze vzdy ked mam nejakeho kamosa uz som s nim dlho, nejak rok tak ma to vzdy proste absolutne prestane bavit a musim si zas vybrat nejakeho ineho kamosa.. Ked mam potom prestavku aspon 3 mesiace alebo pol roka tak je to zas v pohode, ale ako je to so sobasom? Ked si zoberiem nejakeu zenu/chlapa (dufam ze ja radsej tu zenu :) ) , tak neomrzi ma to uz po nejakom tom roku a nezacne ma cely ten vztah nudit? :? Tak pls piste, len tak ma to zaujima :P

A urcite nechcem nikoho odradit od svadby ja len tak :oops: :)
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa enter00 »

hm? :roll:

toto rozhodnutie nie je o oplateni sa... je to o niecom uplne inom. to casom pochopis.
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

myslim ze vacsina ludi sa nebere kvoli peniazom, ale kvoli niecomu inemu, ale nevylucujem ani to ze sa najdu take pary
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ROKI49 »

ak kladies takuto otazku potom absolutne nevies co je to laska. pocaj na to kym to zistis a uvidis ze ti to bude jasnejsie :wink:
maj.kl
Star
Star

Príspevok od používateľa maj.kl »

dnes na praxi som cital jeden vtip: laska zaslepuje a manzelstvo navracia zrak :)
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Keď si niekto niekoho chce vziať, tak je to preto, lebo ho má rád a svoj život si bez neho nevie predstaviť. Myšlienky typu "neomrzí ma po čase?" mu absolútne neprídu na myseľ... Je to o tom, že s tým človekom chce byť, chce mať s ním deti a prežiť s ním zvyšok života.

Keďže teba dokážu onudiť aj kamaráti, tak by som tipovala, že nemáš vek na ženenie, takže buď dospeješ, alebo s takýmito myšlienkami na svadbu ani nepomýšľaj.... :?
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Pokiaľ sa niekto ide ženiť/vydávať, tak na to príde spontánne a už vtedy vie: "S týmto človekom chcem prežiť zvyšok života..." Presne ako zuzkazuzka povedala, pri takom človeku ťa otázky tohto typu nenapadnú.
lacko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa lacko »

raz ta mozno zacne nudit striedat kamosov a frajerky, potom uz neviem aky si najdes konicek :) ale vazne, stereotyp pride vzdy, ked sa ti stale nieco opakuje dookola, ale myslim si, ze stoji za to prezit vacsinu zivota vo dvojici, neskor pripadne v niekolkotici(ak budu aj deti :) ) urcite je to lespie ako zostat na stare kolena sam, bez vlastnej rodiny, ale to je kazdeho osobna vec, zivot je stereotyp ked si ho neuzivas a uzit si ho mozes aj takto :wink:
Playboy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Playboy »

Ak si tazatel poklada tuto otazku, tak podla mna nie je este zrely ani na vztah...
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Pokial pocitujes nieco taketo tak to nieje laska na svatbu, a ako ju spoznas? ked pride, budes vediet.
poharvody
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa poharvody »

vsetko co bolo potrebne bolo uz povedane...ja len maju pravdu ti co tvrdia ze ak vypotis nieco take ci sa to oplati akoby to bola hra alebo kupa mobilu,tak nemysli ze ti nejaky vztah vydrzi viac ako pol roka...laska je viac ako len pocit ze sa ti niekto fyzicky paci....pretoze hormony zalubenia nanestastie vyprchaju stale....ostane uz laska alebo nic:)drzim palce aby si dospel!:)
Napísať odpoveď