Oprava reprakov

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Wonderwall
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Oprava reprakov

Príspevok od používateľa Wonderwall »

Zdravim. Prehladal som podobne temy ale riesenie mojho problemu som nenasiel, ak som ho prehliadol tak sorry za zbytocnu temu. K veci: mame doma zhruba 10-rocnu Fabiu, v nej este stary Kenwood KRC-191 z vyroby. Asi pred polrokom som si vsimol ze zadny pravy reprak sem-tam vynechava ale ak zatlacim na spravne miesto zospodu na radio, opat naskoci. Nejako som to neriesil, ale nedavno som sa nestihol vyhnut jednej diere, s autom kvalitne poskocilo, no a odvtedy nevypadava len ten jeden reprak, ale vsetky okrem laveho predneho. Avsak ak zatlacim na to miesto, alebo buchnem vedla pristrojovky zhora na radio, naskocia, ale len na kratku chvilu, staci jemne zatrasenie a opat vypadavaju. Chcem sa opytat, je mozne ze sa len polamali/vysunuli koncovky kablov z konektora co ide do radia, alebo bude treba menit cele repraky? Vdaka :)
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: Oprava reprakov

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

reprakmi to podla mna nebude vobec, bud kable s kontaktmi alebo kontakty v radiu... skontroluj/vymen kable, ak nepomoze, chyba bude v radiu...
tacosi
Moderátor
Moderátor
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tacosi »

Teoreticky,ale aj prakticky by to mohol sposobovat ten povytiahnuty isokonektor. Na repro je osobitne 8pinovy.
Sam sa ale neodistil zo zapadky,takze jedine keby bol od zaciatku nedotlaceny.
Ak nie,tak uz len to radio.
Wonderwall
Medium Expert
Medium Expert

Vdaka za rady, tento tyzden s nim idem k znamemu do servisu tak sa opytam. Este ak mozem, to radio mam v plane vymenit uz dlhsie, a uvazujem nad tymto dvoma: http://www.datart.sk/Autoradio-SONY-DSX-A30.html a http://www.datart.sk/Autoradio-s-CD-KEN ... -315A.html . Radio ktore mam je na 45W, cize prepokladam ze aj repraky budu na tolko, no obe tieto radia su na 50W, bol by to velky problem?
tacosi
Moderátor
Moderátor
Kontaktovať používateľa:

Problem nieje.
Inak rozdiely medzi radiami su minimalne,ale z tychto dvoch by som siel skor do Sony,ako Kenwoodu.
Rozdiel je iba vo farbe podsvietena tlacidiel a vystupe na sub.
Navyse Ken nema usb vstup.
Wonderwall
Medium Expert
Medium Expert

Pojdem do toho Sony teda. Vdaka za pomoc :)
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

Mám Sony a ďalšie bude tiež Sony. Keď vidím nadávajúcich kamošov ktorý majú JVC, Pioneer a iné značky, ktoré im záhadne nechcú prečítať USB kľúče, poprípade ich načítavajú mega dlho, tak mám dosť (aj keď je pravda, že ja mám trošku vyššiu triedu SONY, nie tie ľudovky po 50€). A na quick browzer som si neskutočne zvykol :P K tým reprom - niekedy sa stane, že ten konektor "lieta" a má vôľu, stačí to zo strany rádia tie "mini" fastony - tie ploché piny trošku vyhnúť do strán a pôjde to dobre ;)
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

Tak ja mám zasa Pioneer aj s USB vstupom a doteraz mi načítalo všetky USB kľúče, ktoré som do neho strčil. Takže ja by som mohol Pioneer iba odporučiť. Mal som predtým aj Sony (nepamätám si na presný typ) a bol som aj s tým spokojný.
http://www.datart.sk/Autoradio-s-CD-PIO ... 410UB.html
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

Ja mam JVC KD 401 a pcham do neho vzdy svoje 16GB USB, ktore je takmer stale plne hudby, fotiek a inych dat a s nacitanim som v zivote nemal problem.
tacosi
Moderátor
Moderátor
Kontaktovať používateľa:

Tiez mam Pioniera avh2400bt a z usb mi nacita za cca 2 sekundy.
Kebyze som mal kupit dalsie radio,bol by to zas len pionier. Toto je tretie radio od nich,z toho prve bolo este na kazety. Zaujala ma na nich hlavne kvalita zvuku.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

mam Pioneer P6900, s niektorymi klucmi ma problem, dlho ich nacitava alebo ich nenacita vobec... niektore nechce nacitat, ked su uplne plne... ale inak nemam vyhrady, staci pouzit iny USB kluc... nevymenil by som ho, som maximalne spokojny...
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

kazdopadne samotny konetkor moze byt ok, aj zacvaknute to moze byt ok, co by som ja este skontroloval je, ci nemas niekde seknuty kabel, uplne idealne by bolo prist za nejakym znamym nech pomeria odpory na kabloch veducich z-do konetkoru

moja prihoda z radiom, pri poskoceni mi zadne repro zachrcali - po malej investigation som zistil, ze maly vlasok z medeneho zvazku sa mimo toho ze ide priamo do repraku ako signal, dotykal kostry... was that simple a vraskov kopec
tacosi
Moderátor
Moderátor
Kontaktovať používateľa:

mystique napísal:ci nemas niekde seknuty kabel
Zeby najprv seknuty jeden kabel a potom naraz dalsie dva ? a k tomu kable pri radiu ? To urcite nie :)
Napísať odpoveď