Opuchnute oko
Opuchnute oko
mam jeden brutalny problem, pred rokom sa mi zacalo puchnut pod okom, opuchne z nicoho nic a vyzera to hrozne, je to zapalene a trosku to stipe, potom, po dni alebo dvoch to ustupi, zacalo sa to z nicoho nic ked som bol doma, tak ked sa mi to stalo druhy raz asi o tyzden isiel som s tym k ocnej, po prehliadke mi povedala ze to je podla nej z prechladnutia, snazil som sa teda davat si pozor na to, ale neslo to oko opat puchlo trebars po mesiaci opuchlo a tak , isiel som k inemu ocnemu a ten mi nepovedal nic nove len to co ta ocna- ze je to z prechladnutia. Predpisal mi ocnu mast, nejake kvapky(samozrejme ze nepomaha) a isiel som domov potom sa mi to este par krat vyhodilo, dokonca aj v lete raz ci dva razy. Teraz to mam zasa. Napisem este ze mam 15rokov , resp. idem mat 16 a par otazok dam :
1.streti ste sa s tym uz????
2.ak hej ako s tym ti ludia bojuju, resp. bojujete ak to mate
3. zrejme ste sa s tym nestretli tak by som chcel vediet cim to podla vas je a co s tym mam robit????
Podla mna ste sa s tym este nestretli, ale ak aspon jeden ano , budem mu velmi vdacny za kazdiu radu.
1.streti ste sa s tym uz????
2.ak hej ako s tym ti ludia bojuju, resp. bojujete ak to mate
3. zrejme ste sa s tym nestretli tak by som chcel vediet cim to podla vas je a co s tym mam robit????
Podla mna ste sa s tym este nestretli, ale ak aspon jeden ano , budem mu velmi vdacny za kazdiu radu.
Nemôže to byť alergia na niečo? Bol si niekedy na alergológii?
Mama mala podobný problém, ale jej to puchlo častejšie, takmer každé ráno. Myslím, že mala vysoký očný tlak (a možno ešte niečo?).. lieči to kvapkami každý deň o 18:00.. už asi tretí rok. Ale možno toto bude niečo íné.. obzvlášť, ak máš iba 15 rokov.
Mama mala podobný problém, ale jej to puchlo častejšie, takmer každé ráno. Myslím, že mala vysoký očný tlak (a možno ešte niečo?).. lieči to kvapkami každý deň o 18:00.. už asi tretí rok. Ale možno toto bude niečo íné.. obzvlášť, ak máš iba 15 rokov.
no takto, aj mne napadlo ze to bude alergiou, lenze obvodna ma zakazdym posiela len k ocnej, alergiu som nemal, aj ked alergiu mozem dostat ,ci nie??? lebo fakt to zacalo z nicoho nic prisiel som domov zo skoly. Zo zubami problemy nemam u zubarky som bol v piatok a mam vraj pekne zuby, ani ma nebolievaju ani nic, hladal som aj suvis v tom ze kedy mi to opucha, ale takmer ziadny suvis som tam nenasiel( suvis typu ake jedlo som jedeol, kde som bol, atd.)
re
tak chod pekne k alergologovi. alergiu mozes dostat hocikedy. neznamena, ze ked si ju doteraz nemal, tak ju nemozes dostat. podla mna to je z jedla...
edit// skus napisat nejakemu odbornikovi na http://www.zdravie.sk , asi ti lepsie poradi, len mu to riadne vysvetli
edit// skus napisat nejakemu odbornikovi na http://www.zdravie.sk , asi ti lepsie poradi, len mu to riadne vysvetli
ono v tomto to je zaujimave prave mi napuchne skoro vzdy lave mi napuchlo asi len raz abo dva razy ale nikdy mi nenapuchnu obe naraz vzdy len jednoViRuS napísal:je zaujimave, ze ti puchne len jedno, takze to nemusi byt alergia (predpokladam, ze by boli aj ine priznaky), no kazdopadne sa radsej chod dat vysetrit.
-
DYLYNO
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
to mozes byt rad ze len po jednom a kteme moze to byt od zubov alebo ma napadlo ze ci nemas nahodou "jačmeň"..no odborne neviem ako sa to vola....lukyyy napísal:ono v tomto to je zaujimave prave mi napuchne skoro vzdy lave mi napuchlo asi len raz abo dva razy ale nikdy mi nenapuchnu obe naraz vzdy len jedno