Opúšťa ma!

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
mi-chau
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mi-chau »

"Poriadne sa zamysli dievca z coho ma obvinujes a potom ku mne prehovor."
skaner
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa skaner »

ak si tvoja frajerka myslí, že môžeš niečo mať s inou, môžu preto byť 2 dôvody:
1 : neverí, že ju naozaj miluješ (lebo inak by si si to s inou nevedel ani predstaviť)
2: nevedomky uvažuje systémom PodľaSebaSúdimTeba a teda je toho schopná tiež
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

newiem prečo z toho robi take halo ku*va ved je ešte z druheho mesta vzdialeneho 100km odtialto :? ta kamoška
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Opak napísal:newiem prečo z toho robi take halo ku*va ved je ešte z druheho mesta vzdialeneho 100km odtialto :? ta kamoška
Ja si myslim ze bolo by dobre ich zoznamit....
Opak
Addict
Addict

chcem jej pred nou zavolat(kamoske)a povedat ako to myslela..viem ze iba kamaratsky lebo navyse ma frajera!!!naj by bolo zoznamit
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

Diestro napísal:Chlape, ked nechces o nu prist, tak by si nemal behat za druhymi babami. Vies ako, to vyzera vselijako. Urcite by ani teba nepotesilo keby tvoja kocka chodi za druhymi chalanmi. Byt tebou tak idem zanou (za tvojou priatelkou) a snazim sa jej to vysvetlit
Akoze nebeha za inymi po 1. ja som ho zavolal aby prisiel a po2. ta krava uz ma frajera a po 3. ma 16 rokov asi a meria 1meter 50 aj s topankami a opakovi je tak po kkt bo on meria 192cm
Opak
Addict
Addict

Diestro napísal:Chlape, ked nechces o nu prist, tak by si nemal behat za druhymi babami.
vydno že niekto tu newie čitať....
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Opak napísal:ale keď pridem ja za tebou tak ti dolamem ruky
Hmm, to si sa prejavil...ved len zle pochopil co si tu pisal alebo to cital rychlo. Berem, ze mas kvoli tomuto mzno nasponovane nervy tak ale zase klud.

Ale k teme. Osobne si myslim, ze z toho robis vacsi problem nez to je. Ako vraveli predomnou, musis sa s nou porozpravat. Ak ten vztah ma mat nejaku buducnost takato zalezitost sa rozhovorom jednoducho vysiesit musi...To, ze bude najdolezitejsia holka v Tvojom zivote neznamena, ze bude aj jedina.
Diestro
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Diestro »

Opak napísal:vydno že niekto tu newie čitať....
Alebo pisat, ze :wink: Si jasne napisal ze ides za druhou babou, urcite nie prvy krat a urcite nie posledny. Nehovorim, urcite ste len kamosi, lenze ked je frajerka ziarliva tak to nepochopi.
Sry teda ked sme sa nepochopili. Uz som ticho
Skorocel
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Skorocel »

Neboj sa, vsetko sa urovna. Aj tvoja priatelka si uz mozno uvedomila, ze konala unahlene... Len co sa ukludni, vsetko jej vysvetlis a zmierite sa... Nakoniec to bude este k niecomu dobre, upevnite svoj vztah :roll:
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Ty si oheň ktorý vo mne horí!
ty si voda ktorú pijem!
ty si zem po ktorej kráčam!
ty si vzduch ktorý dýchám!
Ak si to ešte nepochopila,je mi to fakt ľúto.
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

akurat som s nim dneska volal.....a vysvetlil jej to :) viacej Vam povie Opak :)
Opak
Addict
Addict

ako už povedal moj osobný strážca ST1 8) všetko je f pohode...vyriešilo sa toooo
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

ale jak citam tie tvoje prispevky tu, tak mozno si zato mozes aj sam.
Opak
Addict
Addict

tak kebyže ich čítaš pozorne tak by si zistil že si zato sám nemožem :prdel:
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

Opak napísal:tak kebyže ich čítaš pozorne tak by si zistil že si zato sám nemožem :prdel:
panenka maria za to moze? to ze mas ziarlivu frajerku, tak to je tvoj problem ale podla mna nieje ani ziarliva, len ta uz dobre pozna alebo mozno nevies co zeny vzdy poriadne naserie. druha zena. nik ich nevie tak nasrat jak druha zena. a duplom ked sa to tyka ich frajera. to by najradsej oci vyskriabali aj ked je to len tvoja kamaratka. ale to oni nepochopia. tak isto ako ty ich nejakeho kamarata. vsetci sme ziarlivi a preto je lepsie nevediet lebo to aj tak to druhy nepochopi. a preto nech necita tvoje sms. alebo citaj aj ty jej ale to tiez nieje ziadna vyhra.
Vincko
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Vincko »

zelovoc napísal:panenka maria za to moze? to ze mas ziarlivu frajerku, tak to je tvoj problem ale podla mna nieje ani ziarliva, len ta uz dobre pozna alebo mozno nevies co zeny vzdy poriadne naserie. druha zena. nik ich nevie tak nasrat jak druha zena. a duplom ked sa to tyka ich frajera. to by najradsej oci vyskriabali aj ked je to len tvoja kamaratka. ale to oni nepochopia. tak isto ako ty ich nejakeho kamarata. vsetci sme ziarlivi a preto je lepsie nevediet lebo to aj tak to druhy nepochopi. a preto nech necita tvoje sms. alebo citaj aj ty jej ale to tiez nieje ziadna vyhra.
Uuuuuplne presne ten isty nazor mam... Z Opakovych prispevkov mam pocit ze nema ani tych 16 rokov.
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Ked s niekym chodim v pohode dam precitat sms nemam tam nic take...keby mi dosla takto sms v prvom rade ju vymazem..nemam dovd ju tam mat.kedze som zvykol mat 100-200 sms od mojej cize nebudem drzat cudzie spravy....a tym padom odpada problem ze by si nieco "zle" precitala..a uz keby sa nahodou dako stalo tak v 1. rade nasleduje z mojej strany vysvetlenie..po ktorom by to mala akceptovat! ja vzdy vsetko vysvetlim..a myslim ze vacsinou uspesne--
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Ved ak nerobim nic, cim by som mohol moju priatelku sklamat, tak nemam co skryvat v telefone. Ak si chce pozriet smsky tak v pohode, ak je nejake od dajakej holky, vysvetlim a ide sa dalej. Ved v tom nevidim ziadny problem.
Opak
Addict
Addict

ZELOVOC:možno tvoja priateľka je taká chorobne žiarlivá že na ktorú babu sa pozreš tak by jej oči vyškrabala....hmmm...nechcel by som
a láskavo píš k téme ak si si to nečítal tak som sa pýtal ako ju mám presvedsčiť že s ňou nič nemám...ale ty si tu chceš nahnať príspevky tým že píšeš:keby si nebehal za druhými/že je žiarliva or že si zato možem sam
myslím že téma je vhodná na lock keďže je už po probléme :lock2:
Zamknuté