panenka maria za to moze? to ze mas ziarlivu frajerku, tak to je tvoj problem ale podla mna nieje ani ziarliva, len ta uz dobre pozna alebo mozno nevies co zeny vzdy poriadne naserie. druha zena. nik ich nevie tak nasrat jak druha zena. a duplom ked sa to tyka ich frajera. to by najradsej oci vyskriabali aj ked je to len tvoja kamaratka. ale to oni nepochopia. tak isto ako ty ich nejakeho kamarata. vsetci sme ziarlivi a preto je lepsie nevediet lebo to aj tak to druhy nepochopi. a preto nech necita tvoje sms. alebo citaj aj ty jej ale to tiez nieje ziadna vyhra.Opak napísal:tak kebyže ich čítaš pozorne tak by si zistil že si zato sám nemožem
Opúšťa ma!
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
Uuuuuplne presne ten isty nazor mam... Z Opakovych prispevkov mam pocit ze nema ani tych 16 rokov.zelovoc napísal:panenka maria za to moze? to ze mas ziarlivu frajerku, tak to je tvoj problem ale podla mna nieje ani ziarliva, len ta uz dobre pozna alebo mozno nevies co zeny vzdy poriadne naserie. druha zena. nik ich nevie tak nasrat jak druha zena. a duplom ked sa to tyka ich frajera. to by najradsej oci vyskriabali aj ked je to len tvoja kamaratka. ale to oni nepochopia. tak isto ako ty ich nejakeho kamarata. vsetci sme ziarlivi a preto je lepsie nevediet lebo to aj tak to druhy nepochopi. a preto nech necita tvoje sms. alebo citaj aj ty jej ale to tiez nieje ziadna vyhra.
-
midnight_man
Guru
Ked s niekym chodim v pohode dam precitat sms nemam tam nic take...keby mi dosla takto sms v prvom rade ju vymazem..nemam dovd ju tam mat.kedze som zvykol mat 100-200 sms od mojej cize nebudem drzat cudzie spravy....a tym padom odpada problem ze by si nieco "zle" precitala..a uz keby sa nahodou dako stalo tak v 1. rade nasleduje z mojej strany vysvetlenie..po ktorom by to mala akceptovat! ja vzdy vsetko vysvetlim..a myslim ze vacsinou uspesne--
ZELOVOC:možno tvoja priateľka je taká chorobne žiarlivá že na ktorú babu sa pozreš tak by jej oči vyškrabala....hmmm...nechcel by som
a láskavo píš k téme ak si si to nečítal tak som sa pýtal ako ju mám presvedsčiť že s ňou nič nemám...ale ty si tu chceš nahnať príspevky tým že píšeš:keby si nebehal za druhými/že je žiarliva or že si zato možem sam
myslím že téma je vhodná na lock keďže je už po probléme
a láskavo píš k téme ak si si to nečítal tak som sa pýtal ako ju mám presvedsčiť že s ňou nič nemám...ale ty si tu chceš nahnať príspevky tým že píšeš:keby si nebehal za druhými/že je žiarliva or že si zato možem sam
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
hmm, sak ty si ani necital co som pisal, som ti tam dal asi 4 mozne veci ze preco je to tak. z par viet sa neda zistit aky je vztah medzi vami dvoma, aka je jej povaha tiez nie, ani aka je tvoja a ani co som ja zac. a preto vacsina veci v tejto sekcii je bezvyznamnych, lebo to su take problemy ktore si moze vyriesit len clovek sam. napisal som ti, ze ked zena ma pocit ze o ich chlapa ma nejaka ina zaujem tak ich ide rozhodit. nehovorim ze uplne vsetky. ale je ich takych plno. chces vediet ako presvedcit? zatlkat, zatlkat, zatlkat nech je pravda akakolvek, lebo len ta boli.Opak napísal:ZELOVOC:možno tvoja priateľka je taká chorobne žiarlivá že na ktorú babu sa pozreš tak by jej oči vyškrabala....hmmm...nechcel by som