Orange, problem so sietou

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
slavo120
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Orange, problem so sietou

Príspevok od používateľa slavo120 »

Zdravim pani,

Mam problem so svojim Orange tel. cislom/sietou...rano som v pohode este telefonoval a od cca pol10 mi nevytoci ziadne cislo (ani len info linku,444, proste nic)tak isto sa nikomu neda dovolat na moje cislo, telefonom to neni skusal som tesco kartu v nom a v pohode telefonujem,vsetko funguje.........je dnes nejaky problem s orange sietou? alebo je problem u mna ? (zajtra sa pojdem pytat/riesit to do orange, ale tak radsej sa informujem keby nahodou) ..telefon mi len vyhadzuje "siet nie je pristupna" a ani ked si ju rucne najdem vyberiem orange tak sa nic nezmeni
terrens
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Orange, problem so sietou

Príspevok od používateľa terrens »

Sieťou to neni, mne sa dá normálne volať. Nemáš náhodou paušál "po spotrebe"?
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Nie nie, prave ze to je obycajna stara prima karta, ale kredit bol pravidelne na nej dobijany takze bloknuta neni............na koniec som volal este do orange co som nasiel cislo na nete na podporu a "typek" povedal ze cislo neni bloknute ze asi bude problem so sim kartou a na pobocke mi to na pockanie spravia/vymenia (neviem)..tak zajtra pojdem teda na pobocku orange, tak ci onak nechapem co sa s tym stalo este skoro rano som mohol bez problemov volat a od skorsieho doobedia zrazu uz nie...
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

V inom telefone si to neskusal?
Napísať odpoveď