Otazka ohladne PowerPointu a pdf

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Plasmon
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Otazka ohladne PowerPointu a pdf

Príspevok od používateľa Plasmon »

Ako v Power Pointe nastavim "zazovnanie vpravo vlavo" v texte. Ako tam vlozit video? [+ ake formaty]. A este ako nastavit aby som vlozil napr. 3 pesnicky, ktore by hrali za sebou aj po prepnuti na dalsiu snimku. Mne sa vzdy na kazdej snimke zacne prehravat odznova.

A mam pdf dokument, v ktorom je uz pripraveny text a ja tam mam vlozit moje materialy [dalsie naskenovane veci] a text, ktore tam chcem napisat. Ako to spravit? Nejaky navod bud pre Foxit Reader ci Adobe.

Kazdu pomoc odmenim karmou. :)
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

mám 2007
zarovnanie je: domov->sekcia odsek
video: vložiť->sekcia mediálne klipy-> film-> film zo súboru
podporované by mali byť klasické mpeg, avi, všetko čo dokáže prehrať WMP s klasickými kodekmi
na tie pdf súbory použi program ABBYY fine reader premení pdf do wordového súboru a môžeš ho potom upravovať
hodil by som aj screeny poprípade video ale mám strašne málo času so GoodLuck

//autoeditácia príspevku ( 29 Dec 2009, 12:00 )
k tým MP3 súborom na 2007 mi to ide normálne na každú snímku si viem dať iný zvuk neviem aký office máš ty ale na 2007 to dáš cez
vložiť -> sekcia mediálne klipy-> zvuk-> pridať zvuk zo súboru
takto popridávaš zvuk do každej snímky a ide to normálne problém je ale že sa nezastaví pri prepnutí na ďalšiu snímku
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andrew007 »

Plasmon ak budes chciet mozes mi poslat ci upnut to PDF-ko a ja uz by som ti ho prekonvertoval do Wordu.

:)
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Ako v tom programe ABBYY prekonvertujem word do pdf? Nejaky screen.
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

ak chceš pdf -> word použi ABBYY fine reader keď ho otvoríš vybehne okno tam daj naučiť sa ....-> skenovať zo súboru->cestu k pdf-ku zvoľtw jazyk dáš jazyk textu (pravdepodobne slovenský) daľej kontrola chýb to môžeš preskočiť a uložíš to do word súboru
ak chceš word -> pdftak otvor to normálne vo worde daj tlačiť -> vyber tlačiareň adobe PDF a daj tlačiť (neviem asi musíš mať adobe acrobat reader profesional)
Napísať odpoveď