Otec sa s mamou rozišiel cca pred šiestimi rokmi. Ja a mladší brácho sme ostali s mamou čo je pochopiteľné, keďže "otecko" si našiel kur..
Okey, preniesli sme sa cez to, mama si našla super job atď. Ja ako 12. ročný som už tiež dobre chápal aký je foter sviniar, nevedel som mu to odpustiť tak približne po roku som prestal chodiť k nemu aj na víkendy proste total pass. Bratovi (teras 8 ročný) mu to samozrejme nevadilo otca navštevoval rád. Lenže aj on postupne vekom začal chápať že otcovi je prednejšia tá (radšej ju nenazvem slovom) ako vlastné deti a vtedy sa začali bráškové psychické problémi (zhoršil sa v škole, nechcel navštevovať hudobnú ani tréningy, v noci sa dokonca zaštieval)
Mama a ja sme to ihneď začali riešiť buď cez psychologičku alebo ja že som sa bratom učil,nosil ho na tréning atď. Otec totálny nezájem zaklincoval tím že si spravil decko s tou fľandoru a mama z neho bola už zúfalá.
Ja som zatial nezasahoval. Ale čo sme sa nedozvedeli mladá slečna aj s otcovím deckom (nevlastním bratom) od neho odišla. Ani sa jej nečudujem pretože zistila čo to je za človek. Foter zrazu ako opustený starý mládenec začal sekať vzorného taťku a mal o nás prehnaný záujem.
keďže si potreboval vybyť nervy samozrejme všetku vinu z toho čo sa deje s bratom začal hádzať na mamu a neraz som bol svedkom ako mama kôli nemu plakala aj keď to nechcela dať najavo. Dnes, keď som vedel že znova volá som to nevidržal, vytrhol som mame telefón a vykričal som mu všetko čo som v sebe dusil tie roky zakončiac slovami že nech si namňa dáva ku.evský pozor lebo mu otrieskam tú plešatú hlavu o jeho nové auto
On sa nezmohol ani na slovo, proste len dačo zachrčal.
Neprehnal som to podľa vás ? Mám to fakt urobyť keď znova bude ponižovať mamu? Nebojím sa ho vôbec je to takí malý plešoun a ja som zažil už nejednu krčmovú bitku.
Mám dojem že jemu by pomohlo len to keďže už sme ho riešili aj cez starých rodičov brata atď
THX