outdoor kamera

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
laforez
Light Professional
Light Professional

Re: outdoor kamera

Príspevok od používateľa laforez »

No prave pri action kamerach je velke riziko ze ich rozbijes. Preto sa aj volaju actioncam :) Cize pri kupe s tym musis ratat. Ak s tym chce niekto iba robit selficka tak mu na to staci telefon. Ale ked to das na bajk, motorku, helmu atd. Tak sa rata, ze to moze aj rozbit.
Runes
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

bavili sme sa o zaruke nie o tom ze to dakde rozbijes to neriesim ale asi by si nebol moc happy keby si dal 70€ za kemeru s honolulu ktora ked ti dojde zistis ze ma asi poskodeny mikrofon lebo nezaznamenava zvuk a usetril si presne 15€ oproti predajnej cene tu a zaruke 2r
laforez
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa laforez »

Vsak tie shopy maju protect period kedy to tiez mozes vratit, alebo ti predajca posle druhu. Oni tam ziju na hodnoteniach, keby posielal taketo shity, tak ma hned negativny feedback.
Na tej kamere ti nema co odist, pokial ti behom dvoch rokov noeco odijde (asi jedine ten mikrak), tak by ti to na sk na reklamacke aj tak vratili, ze tam vosla voda alebo podobny dovod.
Runes
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

to je diskutabilne, a tie vracacky su len do urcitej ceny, ked som na ebay kupil vysielacku a bola dogabana a stala 25€ tak uz sa hrotil predavajuci, ked to bol kabel za 1€ tak mu to bolo na haku a poslal mi 3 az som teda prisiel na to ze nefunguej a ani fungovat nemoze nakolko je v nich chip zle zapojeny :D (programovaci kabel mal tx-tx rx-rx) co je nezmysel :)
A neviem ako nereklamoval som vela veci ale vzdy uspesne dokonca aj tablet ktory mal puknuty digitizer, sak niekde je tu o tom vlakno, najprv mi servis odpisal ze moje pochybenie tak som im odpisal ze ked som to teda praskol ja nech mi vysvetlia ako to ze odstiepene je z vnutornej strany skla a tablet nebol rozobraty tak uz mi ani neodpisali a rovno poslali opraveny tablet :D
Napísať odpoveď