Zdravim, pouzivam Outlook 2010 uz nejaku dobu a vcera sa mi stala taka vec, ze som stratil pripojenie na Internet, tak som tam cosi pomackal a pravdepodobne pridal nove konto, potom este jedno atd az kym to neslo, no a potom som ich vsetky nechal tak a vymazal,takze som nemal ziadne a tak som zacal odznova, no a pred tym vymazanim som mal vyse 2 000 e-mailov (spolu vyse 500MB), co je vsak ulozene v .pst subore v dokumentoch (ma to aj velkost 500MB), no ked to chcem pridat do Outlooku,tak sa mi to neda. Resp. sa to da, ale nic sa nestane, nevidim svoje e-maily vsetky co som mal v Prijatej ani Odoslanej poste. Zaujimave vsak je, ze mi chodia nove e-maily (na obrazku mozte vidiet 4 nove e-maily od apache500 atd.) takze mam dobre nastavenu schranku.
Kde by mohol byt problem a vedel by mi niekto poradit co mam robit? Ako mam spravne pridat ten subor .pst do Outlooku aby sa mi znova nacitali vsetky povodne e-maily?
Na obrazku v bode cislo 1 aj 2 mi pise ze ten subor tam je nacitany, no Ja svoje vsetky e-maily nevidim, kde je teda problem? Skusal som to uz restartovat asi 100 krat, nevie msi pomoct. Takisto som scanoval ten .pst subor ci nie je poskodeny nejakym nastrojom co bol v balicku Office ale vsetko je v poriadku s tym .pst suborom. Ani sa nesynchronizuje ani neaktulizuje nic ked mam Outlook zapnuty, neviem co s tym je. (Synchronizuje a prijima aj odosiela postu,ale nesynchronizuje ten 500MB .pst subor)
Prosim pomozte.
Diky moc.
Palo
[email protected]