Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je 19 Sep 2019, 16:57



Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 497 ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 25  Ďalšia

Choď na stránku
Overclocking 

Mate skusenosti???
Ano 54%  54%  [ 300 ]
Nie 46%  46%  [ 260 ]
Celkom hlasov : 560

Overclocking
Hľadať:
Facebook Twitter Vybrali Sme  
 
Autor Správa
Admin
Admin
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.6.2004
Príspevky: 18102
Bydlisko: Martin SR, Brno CZ
Karma: Level +6
Príspevok Overclocking
ma niekto skusenosti s overclockom?

ja som z mojho Bartona 2600+ dostal 3200+ a vypada to takto (obr)

stve ma ale ze to ide na voltazi 1.8V+ a tym padom je to dost horuce >62°C pri full loade. Neporadite niekto dobry vetrak za rozumnu cenu (do 600,-CZK) cize max 20-25$. Teraz tam mam Nexus AXP-3400 a dopada to tak ako dopada - nic nechladi :cry:


Prílohy:
cpu.jpg
cpu.jpg [ 49.88 KiB | Zobrazené 5010 krát ]
02 Nov 2004, 15:12
Profil  WWW
VIP
VIP
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 3.9.2004
Príspevky: 1621
Bydlisko: Christiania
Karma: Level +3
Príspevok 
Vetrak:Cooler SPEEZE VultureSpin super tichy a dobre chladi :oops:


02 Nov 2004, 15:15
Profil  
VIP
VIP
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 26.9.2004
Príspevky: 2927
Karma: Level +3
Príspevok 
Z boxovaného P4 bežiaceho od výroby na 2,64 GHz (800 FSB), som po výmene coolera dostal 3,2 GHz a bolo to prekvapujúco aj stabilné....


02 Nov 2004, 20:11
Profil  Twitter  
Zablokovaný
Zablokovaný
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 19.10.2004
Príspevky: 86
Karma: Level +1
Príspevok 
trizzo píše:
Z boxovaného P4 bežiaceho od výroby na 2,64 GHz (800 FSB), som po výmene coolera dostal 3,2 GHz a bolo to prekvapujúco aj stabilné....


no ja mam tiez p4 2,64 tiez by som ho overcokol
aky mas zdrojak ?
aky mas chladic ?


02 Nov 2004, 20:14
Profil  
Admin
Admin
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.6.2004
Príspevky: 18102
Bydlisko: Martin SR, Brno CZ
Karma: Level +6
Príspevok 
Pentium SUX!! Sak ten moj Athlon 2.2Ghz je rovnako vykonny ako P4 3Ghz!!


02 Nov 2004, 20:20
Profil  WWW
Medium Star
Medium Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.5.2004
Príspevky: 352
Karma: Level +1
Príspevok 
a co takhle nejaky Primecooler Hypercool,docela gut.viz. http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=26042


02 Nov 2004, 21:27
Profil  ICQ  
VIP
VIP
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 3.9.2004
Príspevky: 1621
Bydlisko: Christiania
Karma: Level +3
Príspevok 
Neviem co melete o P4 ked on ma Bartona a chce nanho nejaky chladic ktory to uchladi :oops:

t0m4s3:Mas pod zrojom vetrak :?:


02 Nov 2004, 21:54
Profil  
Novice
Novice
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 10.10.2004
Príspevky: 6
Karma: Level +1
Príspevok 
t0m4s3 píše:
Pentium SUX!! Sak ten moj Athlon 2.2Ghz je rovnako vykonny ako P4 3Ghz!!
ooo tak toto by som chcel vidiet jedine kde su mozno totozne a aj to pochybujem je to v hrach. Video, rendering a pod ma intel ovela ale ovela navrh :wink:


03 Nov 2004, 0:43
Profil  
Admin
Admin
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.6.2004
Príspevky: 18102
Bydlisko: Martin SR, Brno CZ
Karma: Level +6
Príspevok 
tak to sa preber kamarat... Intel ma navrh iba na svojich instrukcnych sadach... a tie sa teda vyskytuju malokde... jedno je vsak iste AMD vs INTEL je nieco ako LINUX vs WIN

WIN & INTEL SUXX


03 Nov 2004, 0:54
Profil  WWW
VIP
VIP
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.7.2004
Príspevky: 360
Karma: Level +1
Príspevok 
4 t0m4s3: posielam navod... :lol: / btw 2x.rar, 25MB /


04 Nov 2004, 0:14
Profil  ICQ  WWW
Moderátor
Moderátor
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 23.7.2004
Príspevky: 1917
Bydlisko: MT
Karma: Level +4
Príspevok 
feede píše:
4 t0m4s3: posielam navod... :lol: / btw 2x.rar, 25MB /


to video uz poznavam z nazvu. To je to pretaktovane p4 na 5 GHZ a chladene tekutym dusikom ???


04 Nov 2004, 0:30
Profil  
Site Admin
Site Admin
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 24.4.2004
Príspevky: 36606
Bydlisko: Európa
Karma: Level +6
Príspevok 
kobalt píše:
feede píše:
4 t0m4s3: posielam navod... :lol: / btw 2x.rar, 25MB /


to video uz poznavam z nazvu. To je to pretaktovane p4 na 5 GHZ a chladene tekutym dusikom ???

Ano, je to video ako da P4 na 5,2 GHz. Este pozri ako sa odomyka Athlon: http://www.tomshardware.com/images/thg_video_2_ocing_xp.zip


04 Nov 2004, 1:13
Profil  WWW
Zablokovaný
Zablokovaný
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.10.2004
Príspevky: 148
Bydlisko: Kena
Karma: Level +1
Príspevok 
niekto na tomto fore mi povedal ze vraj moj 2500+ XP Barton (ci ako sa to kua pise) je lepsi procesor ako ta 2600+ je to tak :?:


04 Nov 2004, 1:20
Profil  
Site Admin
Site Admin
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 24.4.2004
Príspevky: 36606
Bydlisko: Európa
Karma: Level +6
Príspevok 
Buttabi píše:
niekto na tomto fore mi povedal ze vraj moj 2500+ XP Barton (ci ako sa to kua pise) je lepsi procesor ako ta 2600+ je to tak :?:

Je to pravda. AK mas napr Sepron 2600+, tak ten je menej vykonny ako Barton 2500+, pretoze Barton ma 512 kB L2 Cache. Sempron ma tusim iba 256 kB L2.


04 Nov 2004, 1:25
Profil  WWW
Zablokovaný
Zablokovaný
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.10.2004
Príspevky: 148
Bydlisko: Kena
Karma: Level +1
Príspevok 
waw jedine co mi na tom nieco povedalo boli tie cisla cize mam vyssiu cache ked som to pochopil spravne.Heh ok Diky

A este otazka ak som to dobre pochopil Hojko tak v tom videu co si tu nechal odkaz prerobia 1900+ na 2000+ ?

Lammer ty si asi myslel ine video ja som tento text upravil potom ako si reagoval.


04 Nov 2004, 1:29
Profil  
Guru wannabe
Guru wannabe
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 24.4.2004
Príspevky: 2098
Karma: Level +2
Príspevok 
v tom videu prerobia 3000ku na 5250 :)
a ano mas vacsiu cache :)


04 Nov 2004, 2:08
Profil  WWW
Admin
Admin
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.6.2004
Príspevky: 18102
Bydlisko: Martin SR, Brno CZ
Karma: Level +6
Príspevok 
ma vacsiu cache ktoru aj tak nespoznas v realnom vykone - resp poznas! viac hreje co je dost na p*cu


05 Nov 2004, 1:44
Profil  WWW
Guru wannabe
Guru wannabe
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 24.4.2004
Príspevky: 2098
Karma: Level +2
Príspevok 
tomas nepi!
jasne ze poznas vacsiu cache pri realnom vykone
hlavne pri vypocitavani matic!
popripade pri prepocitavani cohokolvek, nepriklad hesiel na archivy a tak
a myslim ze je to aj riadne citit pri renderovani napr v 3dcku alebo aj v hrach :wink:


05 Nov 2004, 13:54
Profil  WWW
Admin
Admin
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.6.2004
Príspevky: 18102
Bydlisko: Martin SR, Brno CZ
Karma: Level +6
Príspevok 
a hlavne to citit na teplote procu..


pre toho kto sa pytal ci je lepsi 2500Barton ako 2600.

2500Bartici bola velmi dobra sada - da sa taktnut na 3200 rovnako ako 2600. Musis mat ale stastie na dobry kusok, ale ak ho mas kupovany aspon pred rokom tak by mal byt unlocked cize pri dobrej doske fpohode vyzenies FSB na 200+ a to potom stoji za to..


05 Nov 2004, 14:50
Profil  WWW
Zablokovaný
Zablokovaný
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.10.2004
Príspevky: 148
Bydlisko: Kena
Karma: Level +1
Príspevok 
D Tomas
ja sa do toho moc nevyznam no raz som skusil akurat to ze som mu namiesto frekvencie 166Mhz dal 200Mhz ale to si uz ani nepamatam co sa vlastne stalo.Moj nazor je ze ak chcem vyssi vykon tak si kupim druhy procesor a ak nan nemam musim si vystacit s mojou 2500+
Tak to vidim ja.


05 Nov 2004, 14:55
Profil  
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 497 ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 25  Ďalšia

Choď na stránku


Kto je on-line 
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť

Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group. © Hojko 2004-2016
[ Time : 0.184s | 15 Queries | GZIP : On ]