Oznamko design
-
SlivkaDesign
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Oznamko design
hladam nejake designy oznamok tak aby sa dali pouzit ... dakujem 
-
Point
Professional
ak mozem poradit.. v tejto firme si oznamka robit nedaj .. mam s nimi len zle skusenosti .. s dodavkou oznamiek na nasu stuzkovu meskali asi 2 tyzdne este k tomu nam dali chybne oznamka .. volali sme tam, ze na oznamku chybaju 2 mena asu tam gramaticke chyby .. povedali, ze oznamka nam bez problemov vymenia ale s doplatkom 1200sk ci kolko .. u tejto firmy by som si oznamka uz robit nedal
-
audiotrack
VIP
pripájam sa, nám ich poslali tiež neskoro (došli nám deň pred stužkovou, a to sú mi už na dve veci)Point napísal:ak mozem poradit.. v tejto firme si oznamka robit nedaj .. mam s nimi len zle skusenosti .. s dodavkou oznamiek na nasu stuzkovu meskali asi 2 tyzdne este k tomu nam dali chybne oznamka .. volali sme tam, ze na oznamku chybaju 2 mena asu tam gramaticke chyby .. povedali, ze oznamka nam bez problemov vymenia ale s doplatkom 1200sk ci kolko .. u tejto firmy by som si oznamka uz robit nedal
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
najviac sa oplacaju vacsie renomovanejsie firmy, ktore sice obcas ponukaju oznamko o 0,20 Sk drahsie ako ine firmy, ale kvalita prace je neporovnatelna .. spravis si navrh, uplne kustomizovany, vyber farieb nenormalne velky, ozdobnych prvkov tiez na milu **** ... spravia ti navrh poslu ho do skoly, pozres, zhodnotis, skontrolujes, napises co zmenit, alebo co nehat a co upravit a spravia .. my sme gratis dostali aj take male pamätníky k oznamkam .. len v tych vascich firmach to treba skor zadavat, lebo my sme objednavai asi mesiac pred stuzkovou a prisli a z po
...