Ozvučenie

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
yeary
Novice
Novice

Ozvučenie

Príspevok od používateľa yeary »

Pekný deň všetkým,
ako technický antitalent v tejto oblasti s atestáciou na nulové vedomosti by som potreboval poradiť ohľadom ozvučenia. Na akcií v otvorenom priestranstve potrebujeme ozvučiť priestor cca 20x20 metrov v priestore pred človekom, ktorý bude hovoriť do mikrofónu a potreboval by som poradiť, čo všetko k tomu treba od od prístroja X, ktorý treba na jednej strane zapojiť do el. siete až po určitý mikrofón na strane druhej, do ktorého bude daný človek hovoriť. Všetko, čo je na tejto trase k tomu potrebné a nevyhnutné. Cenovo čo najskromnejšie, ak takúto "výbavu" použijeme štyrikrát do roka, aj to je veľa a naozaj nepotrebujeme koncert Tublatanky, len obyčajné hovorené slovo, o level lepšie od kričania. :)

Za akúkoľvek odpoveď ďakujem!
hrban
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Ozvučenie

Príspevok od používateľa hrban »

megafón, to používal náš farár :D
yeary
Novice
Novice

Príspevok od používateľa yeary »

Verím, že ovečkám stačil aj megafón a aj keď bol mega, uprednostnil by som niečo vyššie popísané. :)
hrban
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

ja hovorené slovo netreba zázraky, ja by som asi kúpil nejaké lacné bazarové tesly repro pre štart. čosi takéto
k tomu nejaký vhodný zosilovač, tiež ich je plno v bazare a mikrofón podľa toho aký zosík zoženieš.
Tie staré tesly majú výhodu 30cm repro čo dokázalo ozvučiť celú sálu, je to určite lepšie ako tie terajšie pseudo 30W repro.
Napísať odpoveď