P: CPU, MB a DDR2

Predaj, výmena a darovanie tovaru alebo služby...
Noobsz DJ
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

P: CPU, MB a DDR2

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

Zdravím. Tak som sa rozhodol pre upgrade môjho PC a predaj komponentov, ktoré sú doteraz v PC.

AMD Athlon II X2 245 - je nepoškodený, funkčný a nebol taktovaný. Mám ku nemu originál škatuľu a pridám aj BOX chladič, ktorý je v balení Phenom II X4 965 Black Edition. Procesor je bez záruky.
CENA: 30€

Gigabyte M57SLI-S4 rev 2.0 - ku doske mám príslušenstvo a originál škatuľu. Na doske nefunguje integrovaná LAN (nahradená PCI LAN kartou). Doska je bez záruky.
CENA: 15€

A-DATA Extreme DDR2 800+ 2x2GB- na oboch pamätiach sú chladiče Arctic RC. Sú plne funkčné a bez záruky. Viac info v priložených obrázkoch.
CENA: 35€

Predaj komponentov najlepšie osobne. Nechce sa mi tie veci baliť a posielať poštou, a ďalším dôvodom sú aj nedobré skúsenosti s dobierkou. Osobné stretnutie je možné v PK a okolí. Po dohode aj MA a okolie. Predaj bude možný budúci týždeň, ako mi prídu nové komponenty.

-- 07 Sep 2012, 19:07 --
Predbežne dávam do ponuky aj grafiku ASUS EN9800GTX+. O kartu má záujem aj jeden známy, no nemá teraz peniaze a chce, aby som počkal do 14.9.2012. Ak ju dovtedy nevezme, tak bude na predaj prvému, kto o ňu prejaví záujem. Grafika je bez príslušenstva, bez krabice a bez záruky. Poskytnem záruku na otestovanie.
CENA: 40€

-- 11 Sep 2012, 16:21 --
Procesor, doska a ramky predané mimo fóra. Grafiku si v piatok berie známy. Môže sa to tu zamknúť.
Prílohy
CPU.jpg
DDR2 - 1.jpg
DDR2 - 2.jpg
Zamknuté