Čaute, predám Huawei Ascend Mate M7, strieborný 16GB, kupovaný cez Alzu. Bol kupovaný 20. decembra pri osobnom odbere. Predávam ho z dôvodu, že môj brat prišiel s Note 4 a namotal ma na fičúrky, ktoré sa dajú robiť s S-Pen, taktiež sa mi veľmi páčil Amoled displej a celková kompatibilita s S-view coverom. Na Ascende M7 sa mi najviac páči, že telo je celohliníkové (žiadny bentgate som nepostrehol) okrem spodnej a vrchnej časti kvôli priepustnosti signálu, spracovanie je kvalitné, nikde nič nevŕzga a perfektne lícuje všetky strany. Spolu s materiálom sa mi páči, že sa im podarilo natiahnuť displej na rovných 6 palcov a to aj preto, lebo rámiky sú naozaj veľmi tenké. Ascend M7 dostal nadstavbu EMUI, pripomína mi to nadstavbu MIUI od Xiaomi, ale podľa mňa je to lepšie odladené a bez čínskych aplikácií samozrejme. K telefónu pridávam aj battery pack alebo ak chcete prenosnú power banku v hodnote 40€ (aspoň podľa Alzy), celkom využiteľná vec na cesty alebo na predĺžený víkend, ale aj tak kapacita batérie Ascendu M7 je nadštandardná a mne osobne vydrží v pohode aj 3 dni (ak na noc zapnem letecký mód).
S predajom veľmi neponáhľam, je to nový telefón, používaný ani nie mesiac. V prílohe je pokladničný doklad, samozrejme mám celé balenie k nemu a kto by chcel, môžem nalepiť aj pôvodnú fóliu. Cenu by som si predstavoval 380€ (viem na heureke je nový za 406€, ale osobne by som nekupoval hneď cez prvý obchod na heureke), poprípade dohoda by bola možná alebo rovno výmena za Note 4 + môj doplatok.
-- 10 Jan 2015, 22:21 --
Up, 370€
-- 19 Jan 2015, 18:31 --
Pridávam Smart flip cover v bielej farbe k telefónu
-- 22 Jan 2015, 12:47 --
Cena upravená na 350€ aj so všetkým príslušenstvom
-- 28 Jan 2015, 12:53 --
Ak by mal niekto seriózny záujem, viem sa dohodnúť na nižšej cene