Nexus 4: Dobrý stav, estetický chybky sú škrabančeky na zadnom skle (na foťáku vôbec) a asi dva trošku obité rohy, resp. ten kovový rámik (viď. foto), no nič vážne, a myslím že celkovo naozaj dobrý stav, na to, že má dva roky. Záruka tam je, ale už len nejakých 30 dní, tuším do 5.2. Je to kupované v Google Play v Nemecku, takže si nie som istý ako a kde sa dá uplatniť na Slovensku, respektíve najbližšie od Slovenska. Inak je telefón v originál krabici, so všetkým príslušenstvom. Je tam Lollipop 5.0.1.
Nexus 7: Ide o 2012, čiernu 8gb verziu. Vek je cca rovnaký ako Nexus štvorka, záruka tam nie je, a bohužiaľ ani krabica. Je tam len nabíjačka/USB kábel. Stav je ale vynikajúci, je doslova ako nový, a pridám aj púzdro, ktoré som dokúpil. Má magnetické automatické uzamykanie (otvoríš, odomkne sa, zatvoríš, zamkne sa) a dva rôzne polohy ako stojan. Je to flip-cover a je to jedno z mála púzdier, ktoré z tabletu nespraví ohavnú hrubú obludu, ale stále vyzerá pekne.
Cena: Predstavu mám takú, aby mi to cenovo pokrylo aspoň z väčšej časti pokrylo tú 1020-ku, takže asi 140€ za N4, a nejakých 90€ za N7.
S cenou by som veľmi hýbať nechcel, ako hovorím, som s tým spokojný a predám naozaj iba ak bude dobrá ponuka, ak nie vôbec mi to nevadí.
Osobka ZV/BA.
-- 28 Jan 2015, 17:50 --
Stále aktuálne, keby niekto chcel.