P:Nokia N95 predané

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
majlo01
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

P:Nokia N95 predané

Príspevok od používateľa majlo01 »

predám Nokiu N95 kupovanú v Orange v septembri roku 2008. Mobil nie je blokovaný na žiadne siete. Funkčnosť 100%. Som prvý majiteľ. Telefón bol počas celej doby len raz v servise s poruchou čítania pam.karty,to však bolo na záruku vyriešené a teraz funguje bez problémov. Telefón má kompletné príslušenstvo: nabíjačka,krabica,2ks batérií(jedna je staršia vydrží deň,druhá novšia vydrží 2-3 dni podľa zaťaženia),usb kábel,TV kábel,CD so SW,ovládanie ku slúchatkam-samotné slúchatka sa mi zlomili takže tie nemám,ale keďže N95 má klasický 3,5mm jack nie je to problém, krabica a 4gb pam.karta. Telefón ma pekný oranžový kryt-trocha ošúchaný,predok strieborný. Viem dať aj predošlý kryt-slivkový. plus dám úplne novú klávesnicu. pridám aj úplne nový predný kryt, 2ks screenprotectorov,kožené púzdro,púzdro na opasok.možnosť osobného stretnutia v BB,MT,ZV a okolie,alebo dobierka (poštovné hradí kupujúci). Neprijímam výmeny.
čo sa týka mojej dôveryhodnosti..bol som už 2 užívateľmi hojko.com navrhnutý do whitelistu
Prílohy
DSC08965.JPG
DSC08964.JPG
vladis85236
Novice
Novice

Re: P:Nokia N95

Príspevok od používateľa vladis85236 »

Cena ? :)
majlo01
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: P:Nokia N95

Príspevok od používateľa majlo01 »

jaj zabudol som :D ospravedlňujem sa...
ja si ju predstavujem okolo 80eur

//autoeditácia príspevku (08 Jan 2011, 15:08)
PREDANÉ MIMO FÓRA lock
Zamknuté