Mám 21 poukážok na inzertný server Bazoš. Vďaka poukážke môžete topovať svoj inzerát vyššie resp. zvýhodňovať jeho pozíciu. Aby ste nemali pochybnosti, ako som sa k nim dostal, tak som ich včera večer kúpil cez SMSku (téma). Platnosť poukážky je pol roka.
Jedna ma vyšla na 1,20 € + 0,1139 € za klasickú SMS (spolu 1,3139 €), všetky teda stáli spolu 27,6 €. Keďže prevodom stojí jedna poukážka 1 €, za euro by nemalo zmysel ich predávať, no napriek tomu nechcem na tom zasa veľa prerobiť, keďže stále ide o peniaze.
Takže jednu predávam za 85 centov (všetky 16,8 €). Nebudem predávať jednu ani dve. Kto má záujem, musí ich zobrať minimálne 5 (4,25 €). Platba jedine prevodom.
Pre viac píšte info SS.
P: Poukážky na Bazoš (PREDANÉ)
-
ADOXtreme
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: P: Poukážky na Bazoš
OT
hral si sa so sl. telefonom ?! 
Treba prečítať tú tému, tam je to všetko vysvetlené, preto som dal na ňu odkaz. Prechádzam z Fix na paušál a keby som neminul kredit z tej SIMky, tak by to prepadlo a nechal si to T-Mobile, tak som kúpil pár poukážok, nejaké kredity na minirapid a pod., natipoval euromilióny, loto a tak
vezmem vsetky, ale ako som pisal, nemam momentalne nic na ucte (no vzhladom na whitelist si myslim, ze nemusis mat obavy)
nesuri mi to, takze je mi jedno, ci mi das kody vopred alebo az potom, co ti poslem €... ale kazdopadne mi to aspon rezervuj
nesuri mi to, takze je mi jedno, ci mi das kody vopred alebo az potom, co ti poslem €... ale kazdopadne mi to aspon rezervuj
Okey, zarezervované. Môžete teda lock.smejo napísal:vezmem vsetky, ale ako som pisal, nemam momentalne nic na ucte (no vzhladom na whitelist si myslim, ze nemusis mat obavy)